fredag 2. september 2011

En snartur på bloggen:o)

Jeg lider av fullstendig blogg- og fototørke om dagen, men kan forsikre om at vi er i live og at alt er velGapskratter.

Tjorven og Milli er aldeles herlige (i allefall Tjorven, Milli har løpetid om dagen, forøvrig en løpetid som ikke ser ut til å ha noen ende, og ALT er så fryktelig trist…..Gråtefjes, jeg ser noen ørsmå bedringer i humøret hennes, så vi gleder oss til å få tilbake den gode, gamle gla’jenta vår). Tjorven har blitt nesten like høy som Milli, men er fryktelig “slåpete” i formen, ikke så forferdelig ulik sin storesøster på den alderen. Lange bein har sin sjarm, humøret hennes er på topp (alltid i strålende humør den jenta der), og hun bedårer alle på sin vei. Det er mere lyd i henne enn i Milli, men vi har foreløpig klart å begrense det inne, sånn at hun bare kommer med små “boff” inni seg, og med munnen helt lukket. Greit å holde det der tror jegSmilefjes

Vi har ikke gjort noe spesielt egentlig, men tiden flyr og nå har vi litt å gjøre med å samle dyr som skal hjem på beite. Tjorven har veldig lyst til å hjelpe oss å samle dem, Milli bryr seg ikke. Sauene bryr seg heller ikke noen verdens ting om Milli, men de er ikke fullt så likegyldige til Tjorven. Hun er en liten sleiping, som går med sånn krypende gange bak dem for å finne ut hvem som løper. Hvis de ikke løper er det ikke no’ gøy, hvis de løper er det kjempegøy. Hun er så glad i mat at innkallingen fungerer i ca. 70% av tilfellene, og det får vi være fornøyd med synes jeg. Hun er jo ikke et halvt år en gang.

Jo, èn ting har skjedd, vi har vært i bryllup! Stine har giftet seg, det var akkkurat passe høytidelig og akkurat passe uhøytidelig og en innmari koselig bryllupsfest! Ola hadde gruet seg til å følge Stine opp kirkegulvet, det gikk jammen fort kan man si…..Smilefjes som blunker Han måtte jo holde tale, og gjorde det til 20 i stil, minst. Han overrasket oss alle, seg selv inkludert tror jeg, med en flott tale og en enda bedre fremføring. Her kommer noen bilder fra bryllupet.

DSC_0011

En lykkelig brud og en noe beklemt far.

 

DSC_0021

Endelig var mamma og pappa gift

DSC_0018

Stine forsøker å få Falk til å prate litt mindre

DSC_0026

….evt. dempe gitarspillinga littSmilefjes som blunker

Nå har vi 3 uker ferie sammen, og jeg gleder meg no’ helt vanvittig. Vi skal feriere litt på fjellet og litt hjemme tror jeg. KANSKJE det blir en ørliten Vestlandstur også, hvem vet hvor harene hopper?

Dette var litt om oss for denne gang, ha en strålende helgSmilefjes

8 kommentarer:

Nøve sa...

SAVNER VELDIG ETT BILDE AV DEG,DA GRY!!!
Flate så flott brud :) Ola holdt 10 i stil han også. Tenker dere er glad det er vel overstått, og at ferien nå er i gang.
Det skulle vært veldig moro med ett bilde av Tjorven også, er det mulig å få det til???
Klem.

Leo sa...

Godt å høre dere har det bra! Ble litt passe bekymra for søstra mi når det ikke kom noen oppdatering ;) kos deg med ferie tjorven (og alle dere andre) det er super stas når folka har ferie altså! Håper vi sees snart igjen :) Bjørnenuss fra brodern. Ps, matfar og matmor hilser også :)

Gry og Millis blogg sa...

Jeg vet ikke om jeg ble tatt noe bilde av jeg Nøve. Tjorve-Lorva har jeg ingen nye bilder av, men du ser henne jo snart da:o))

Solveig sa...

Äntligen ett nytt livstecken från er!!Skönt att höra att ni mår bra!!
Här har vi det gott men både Äzzi och Opal är mer nakenhundar än lapphundar just nu;-))
En vacker brud och en riktigt flott liten kille!!!

Anne-Liss sa...

Neste år har dere kanskje en fullt ut gjeterhund !Høres ut som Tjorven tar den jobben på alvor :)

Så vakker brud og en staselig far, savner bilde av deg jeg også.

Ha en fin ferie og kos dere massse!

Lappelykke sa...

Så godt at alt står vel til med dere, deilig med ferie sammen. Håper dere får knallfine uker!

Frost hilser og sier at han gleder seg til å leke med Milli igjen. Og Tjorven da, men han savner Milli masse. Gleder oss til oktober!

God helg til dere alle, tobente som firbente!

Nina og Bonnie sa...

Skjønner du er lei både blogg og bilder. Jeg er generelt datalei for tiden. Får ikke kommentert alle jeg skulle en gang.

MEN desto hyggeligere med en oppdatering fra deg og dine.

Selv om jeg savner bilder så vet jeg de kommer etter hvert. Jeg venter tålmodig. :)))

For et par - far og datter!!!!! Tipper Ola var glad den dagen var over. Ikke gøy med et sånt press over seg. Men endelig så er det gjort. :))))

Kos dere med ferie og nyt den. :o)

snorredimma sa...

Godt å høre at dere er i live :-) Og jeg som bare elsker bilder, savner jo noen av både Milli og Tjorven....og aller mest hadde jeg håpet å få se bilde av deg som "super-overrasket" hehe...Men kan jo ikke få alt, men vi ses jo snart i allefall!! Gi Milli en suss fra meg! :-) Ikke greit med med hormoner i sving..