søndag 15. januar 2012

SKIKKELIG slække helger gitt…..

Nå om dagen er det veldig stille på sauefronten, så livet er preget av latskap i grunn. Ikke BARE sitte på rompa altså, men tid i massevis til både hundene og go’stolen (med iPaden på fanget – må innrømme at jeg er helt hekta på den).

Forrige helg fikk vi besøk av både halv- og helbroren til Tjorve-lorva. Utrolig koseligSmilefjes

DSC_0014

3 glade lapper. Er ikke helt sikker på hva Leo driver med, men på bildet er han ikke.

DSC_0001

….her er han i alle fall, Stine har ALLTID de beste go’bitene, så det lønner seg å være i nærheten av henne

DSC_0006

Leo har kommet i “yppe-alderen” tror jeg…. Hadde han gjort dette med en hvem som helst annen enn Frost, ja da går jeg ut fra at det hadde smelt ganske kraftig. Frost derimot tar det med stor ro. Hippie-gutten!

DSC_0034

Etter at Tjorven fyra i bånn og topp på Leos jukking for en stund siden, har han jammen fått respekt for lille-søsteren sin. Ikke så rart kanskje? Synes det er så kult at de står på det ene forbeinet og bøyer det andre. Pappa’n til Leo foreslo at de bedriver en form for Lap-dance (lappedansSmilefjes som blunker)

I går kom Hanne og Bienna, Hanne har skrevet litt om turen her:

http://hanneoghunden.blogspot.com/2012/01/godt-nytt-ar.html

Hanne beskriver det VELDIG godt, skravla går, hundene løper og tiden bare flyr. Jeg tok ett (!) bilde av go’ jentene våre, så går skravla igjen og kameraet er glemt!

Må forresten (nok en gang) få nevne Millis utrolige diplomatiske egenskaper. Ved en anledning kom Bienna og Tjorven litt for nær, og det har sannsynligvis vært litt lyd, Milli kommer som en strek og pløyer seg mellom dem. Hun skal ikke ha noe bråk!!! Det er utrolig å se på, og når jeg vet hvor mye hun misliker konflikter (utenom dem hun starter selv dessverre), så er det litt tøft av henne synes jeg!

DSC_0001

Her er de da; Milli, Bienna og Tjorvis

Hanne tar min manglende stedssans (selv rundt husveggene hjemme) med imponerende ro, det er da heller ikke så veldig bekymringsverdig å gå seg bort på Tjøme altså. Må bare beundre Bienna litt. Hun går løs, men holder seg hele tiden i umiddelbar nærhet av oss, selv tør jeg ikke slippe mine, kanskje mest fordi jeg er sjølveste Glenne-heksa når det gjelder løshunder rundt sauene mine, så jeg kan ikke sitte med hele trynet i postkassa hvis mine springer litt ut av kontroll. Det blir bare for dumt.

Hver gang Hanne, jentene og jeg går tur, så tenker jeg “hvorfor i all verden gjør vi ikke dette oftere”, har ikke funnet noe godt svar på det, men det er UTROLIG koselig de gangene vi får det til!

I dag kom Lise og Bella-mor på besøk. Vi gikk helt “off-road” oppe i skogen, og jeg lot mine springe løse. Milli er alltid i nærheten, og Tjorven er ikke verst hun heller. Lise påsto at de små avstikkerne hennes på noen få minutter (maks 5), slett ikke kvalifiserte til noen “stikke av betegnelseSmilefjes (snille Lise!!!)

DSC_0005

Milli og Tjorven tar seg en pust i bakken.

DSC_0007

Bella og Tjorven. Tjorven ELSKER å være sammen med Bella. Milli er liksom Bellas store helt, så forholdet mellom disse to er på en merkelig måte mer jevnbyrdig.

Lise og jeg skravlet og gikk, sakte, men sikkert, og jammen hadde vi ikke vært i skogen i to timer vi også. Tror jentene er fornøyd med helgen, de er i allefall gode og trøtte nede i stua.

Nå har vi levert væren, og bedekkinga er altså over for denne gang. Er som tidligere nevnt uhyre spent på resultatet. Mest fordi væren “Arnstein” viste seg å være en stor romantiker og i hvertfall ingen voldtektsforbryter, og interessen har vært laber mot slutten. Han var en innmari sympatisk fyr, og jeg savner ham litt må jeg innrømme. Nå har jeg begynt å “tafse” på søyene, for å kjenne etter jur. Har ikke kjent noe annet enn gammel moro enda, men følger med.

Da er det nok en arbeidsuke foran oss – det virker litt kleint akkurat nå, men går fort når jeg først har kommet i gang.

Ha en fin uke!

13 kommentarer:

Nina og Bonnie sa...

Du har virkelig noen flotte hundehelger. Det skjer ALLTID noe hos deg. Tror ikke på det med go`stolen. :))) Etter jeg så deg for en drøy uke siden, da så du ut som en ungdom. Men masse energi. :)))

Milli er nok unik i sin oppførsel som diplomat. Det har ikke jeg sett før. Kjempegreit å ha det sånn. Det viser jo at hun ikke er overbeskyttende for Tjorven. Trener du dem mye hver for seg?

Ha en super arbeidsuke, jeg skal kose meg med ferie og hund. :))))

Hanne sa...

Der kom det jammen et pip fra den kanten også, jo!!

Det virker som dere har hatt en flott helg alle tre! Forrige helg også for den saks skyld!

Jeg har heller ingen god forklaring på hvorfor vi ikke treffes oftere, Gry. Men vi tar det som det kommer og ingen av oss er sure eller grinete selvom det er en stund siden sist. Det er jo bra!

Ha en fin uke!

Gry og Millis blogg sa...

Trener dem alt for sjelden hver for seg Nina, men jeg trener dem sammen bare med forskjellige ting. Den ene har heller ikke vondt av å vente litt bånd uten at det skjer noe mens jeg trener med den andre (gjelder egentlig Tjorven, Milli venter bare hun:o)

Millis diplomatiske egenskaper er jeg helt sikker på at er nedarvet, Yvonne fortalte meg at mammaen til Milli var flokkens politi på Rødmossa. Hun gjorde akkurat som Milli når det brygget opp til bråk:o)

Nøve sa...

Supre hundehelger - akkurat slike vi vil ha :)
Jeg syns forresten du og Hanne er flinke til å ta turer sånn helt på sparket, jeg! Det er ikke nei i noens munn, når muligheten brått dukker opp. Etter hva jeg forsto, skulle Hanne på nattevakt etter denne dagen?? Sporty gjort :)

En helt annen ting, jeg får ikke opp Hannes blogg, ikke Christians og ikke Siss sine heller... Skjønner ingenting. Flere som har problemer?

Nina og Bonnie sa...

Christian sin blogg må jeg gå inn på i gjennom en annen bloggliste. Hanne sin har jeg ikke hatt det problemet med. Men jeg har ikke vært der i dag ennå. Skal inn nå...

Nina og Bonnie sa...

Sant Nøve. Jeg kommer inn på Hanne sin blogg, men jeg får ikke kommentert. Da forsvinner bloggen og bare står å søker. ;((((

Nøve sa...

Akkurat hva jeg opplever også! Merkelig. Jeg trodde det var dataen min som var problemet,jeg...

Leo sa...

Du har så fine helger Gry, og det er så koselig at vi får være med på noen av dem :)

Ja, han er nok i yppe-alderen han Leo-gutten vår, kanskje ikke så rart, de er jo straks 10 mnd :) han prøver seg til og med på katta, men da får han streng beskjed om at det ikke er lov, hun er jo lik som Frost, gjør ikke noe utav det. Håper han legger det fra seg hvertfall.

Padda er super og ha, fast inventar på fanget her i huset også ;)

Ha en flott uke, og kos litt på jentene og saune fra meg!
-Kristin

Gry Viola og Roxie sa...

Fine bilder av flotte helger med besøk! Godt at de koser seg så godt i sammen alle sammen, at det blir litt kjekling av og til er jo bare sunt sies det. En kan jo ikke gå rundt og være enig hele tiden!Kos deg masse nå føre det blir masse sauer hos dere. Har nevnt det vi pratet om sauene hos dere for Mariken og hun synes det var en god ide. Så du får nok en tlf fra henne når det nærmer seg lamming! Ha en fin uke videre!

Siss sa...

Da prøver jeg igjenn å kommentere.
Ser at de andre også har problemer med bloggene. Ikke vet jeg hva som skjer......
Masse hunde besøk. Det er koslig både for deg og hundene Gry.
Fint at du kan ta det litt rolig nå før lammingen begynner:-)
Gleder meg til å se de første lamma kommer. Da er det liksom våren.
Ha en fortsatt fin uke.

Anne-Liss sa...

Så gøy med masse hundebesøk, Tjorven og Milli får lekt seg skikkelig sammen med andre. Alltid morsomt å se bilder av lapper i lek.
Ha en fin uke.

Ragnhild B. sa...

Heia Gry! Der kom jeg inn via Google Chrome! Morsomt å se de fine hundene i utfoldelse!

Ville sa...

Jeg har vært så opptatt med FB at problemet med bloggen er gått meg hus forbi. Ser at kommentarfeltet er annerledes nå.

Koser meg gløggihjel med å se på jentene dine med venner i lek. Det gode hundeliv på Tjøme:o)))
Ha ei fin uke!