tirsdag 6. mars 2012

Kurs er gøy (med Hilde:))

 

Frost, Leo, Milli og Tjorvens eiere hadde planlagt kurshelg for sine håpefulle. Som tenkt så gjort, og på lørdag kom Hilde. Solstråla, som vet å motivere og finner noe positivt ved alt synes jeg. Herlig!

DSC_0003

Stian, Stine, Frost, Håvard, Leo, Milli, Kristin og Hilde (Tjorven hjalp nok meg å ta bilde tror jeg).

Tjorven har jo en vanvittig forfatterspire av en bror – vår alles kjære Leo. Han har skrevet om kurset her: http://leo-lapphund.blogspot.com/2012/03/tilbake-pa-skolebenken.html (bør leses!)

Jeg har bare så lyst til å ta med dette bildet av Kristin og Tjorven… Synes det var fint.

DSC_0004

Kos på kurs.

Værgudene var med oss, Hilde var med oss – da kan det knappast bli bedreSmilefjes

Både Stine, Stian, Hilde, Håvard og Kristin syntes det var en selvfølge at Milli skulle være med. Jeg har jo bare to armer, men Milli har definitivt fått seg en ny HELT!!! Håvard gikk masse med Milli på kurset, hun storkoste seg og jeg må innrømme at hun er kraftig betatt av Håvard, jeg har en ørliten mistanke om at det er ørlite gjensidigSmilefjes som blunker Uansett, takk for romsligheten alle sammen, jeg klarer ikke la en være hjemme, når kurset er nettopp hjemme liksom…..

Jeg har nå blitt kjempemotivert til å ta opp igjen passeringstreningen (som jeg egentlig hadde bestemt meg for å droppe og tenkte at “det bare er sånn”). Jeg har også bestemt meg for å bytte ut en tur i uka med rein trening her oppe på jordene. Skulle forsettene ryke, ja da må Hilde kontaktes igjenSmilefjes som blunker.

Hilde bor hos meg når hun er her, det er også utrolig hyggelig med litt jenteprat over et glass rødvin på kvelden. Masse latter, men også litt alvor utgjør vel mye av essensen i et godt vennskap tror jeg. Takk for det også Hilde!

Takk alle sammen, elever, instruktør og hundevenner for en innmari, innmari fin helg!

Det kom brått en ny innbygger til oss her på lørdag. Jeg visste at to av søyene var svært så tidlig ute med lamminga i år, men jeg visste ikke når. Søya var sjekket grundig om morgenen, og så ikke det minste fødeklar ut (ofte kan jeg se at de er litt utilpass). Snipp fikk et fint værlam i 12 tiden på lørdag. Skal si jeg fikk fart på meg når jeg hørte lammebreking fra utefjøset.

DSC_0007

Hilde og Arne Rødt hjerte

14 kommentarer:

Marianne sa...

Så gøy med kurs ;) Dere er sannelig med flinke ;)

Ble en smule missunnelig når jeg så lammet ja ;) Sukk, de er bare skjønne..Men blir vel en travel periode foran deg nå.

Stine sa...

Kjære Gry, tusen takk for en strålende helg, jeg beklager at jeg ikke har fått sendt deg bilder, håper de er klare til imorgen (Stians kamera tar bilder i et annet format enn det vanlige, så alle bildene må fikses før du får dem, så de funker:))

Men vi håper klart på en gjentagelse av denne helgen. Frost toppet helgens trening med passeringen av alle passeringer på mandags morgen; forbi en utagerende labrador, i slak line på smalt fortau! Kanon!

Og jeg har bestilt leke til Frost... :)

Prates snart!

Gry og Millis blogg sa...

Travel periode fra slutten av mars Marianne, nå kan vi bare kose oss med Arne:o)

Herlig helg Stine. Flinke Frost! Så gøy med den strøkne passeringen. Kjøpte pipeleke i dag. Møtte stakkaren med dachsen. Sto ti meter oppi lia og peip som besatt mens baconost ble dyttet inn i munnene til Milli og Tjorven. Resultat ble kanskje ti bjeff. Ny rekord for året:o) Ikke akkurat strøkent, men veldig gøy!

Leo sa...

Igjen, takk for en fantastisk helg! Tror vi alle fikk ny energi til å trene på de tingene som kanskje er de tingene man faktisk må trene en del på, sånn var det hvertfall her (øver på å okke overfalle alle i gleden om at alle vil kooooose, fast innventar i lomma er nå skinke, pølser, og fisk)

Også måtte jeg le av siste kommentaren din med baconost pipeleke og stor skummel dacsh.

Og til frost, kjempe flink har du blitt til passering! :)

Og Arne er hel skjønn!

-Kristin

Leo sa...

Og jeg tror det fine bildet av nydeligsteTjrovelorva er fra da hun viste frem triks med den lange spisse søte snuta si ;)

Gry og Millis blogg sa...

Ha-ha Kristin. Du har rett! Neste bilde var nemlig av Tjorven med snutegrevet godt plantet oppi godbitveska di;o)

Ellen sa...

Ååååh, det så herlig ut det! Kan jeg og få komme på Tjømekurs :D

Flinke dere er!

Nina og Bonnie sa...

Kurs med Hilde, det er noe for seg selv. :)))) Skjønner du har fått et lite puff. Blir så ivrig og glad av å høre på det Hilde sier.

Så flott dere har fått i gang en egen lappegruppe. Dere har jo mye glede av hverandre. :)

Ja, snart er det den hektiske tiden for dere. Men når det er over så har du så mye glede med lamma. Jeg har sett det i blikket ditt flere ganger. :o)

PS: Arne er veldig søt!

Ville sa...

De derre kursene du holder på jorde er bare til å bli misunnelige på. Der skulle hvert ei Hilde i hver by;o)

Leo`s sitt eventyrlige innlegg om kurset er lest.

Til bilde av Tjorven når hun koser med Kirsten, en tanke slo meg, hun begynner jammen å få noe Milli over seg;o)))

Av kommentarene så ser det jommen meg ut som dere allerede har fått skikkelig uttelling av kurset. Flinke hunder og hundemammaer og frøken Hilde:o)

Hanne og Bienna sa...

Oj, så koselig dere har hatt det!! Luksus med sånn privatkurs, gitt!!

Gratulerer med Arne!!

Anne-Liss sa...

Så veldig gøy ut på kurs, flinke hunder og eiere ! Og flinke Gry som arrangerer og ordner overnatting, koselig.

Gratulerer med Arne, søt kar :D

Det kan være litt styr med to hunder som bjeffer og skriker når andre passerer. Kjenner meg "oss" igjen, jeg tenke også på å gi opp. Men så tenkte jeg at nei dette skulle de ikke få lov til. Det tar tid men gi ikke opp trening gir resultater til slutt.

Nøve sa...

Jeg plunder visst litt med padda, trudde da jeg hadde skrivi noe her!! Dette måtte jo bare bli ei topphelg. Og Arne toppa det hele :). Kan tenke meg Hilde lo godt av navnevalget :)

Hilde og gjengen sa...

Kjære Gry!

Tusen takk for at jeg får komme til Glenne og kose meg sammen med deg og hele familien din. Du tar alltid så godt imot meg, og vennskapet med deg, setter jeg veldig stor pris på.

Deilig mat og god rødvin toppet en flott lørdag. Ellers koste jeg meg (som vanlig) veldig med å holde kurs hos deg. Trivelige eiere og kjempeflinke hunder, en instruktørs drøm.

- og så vesle, fine Arne!!! Han er mitt lille fadderbarn. Jeg håper han vokser og trives som han skal. Gi han en skikkelig kos fra meg.

Stor klem fra Hilde

Kristine sa...

Arne skulle jeg gjerne ha lånt noen uker kjenner jeg! Og så gøy at begge dine fikk være med, og at milli fikk brife litt med hvor flink hun er! Sånn jeg forsto det på leo! Privatkurs må være litt av en luksus!