torsdag 28. august 2008

Tiden går så fort. Før vi vet ordet av det har kveldene blitt mørkere, og utegjøremål kan ikke utsettes i det uendelige lenger. I dag skulle vi legge blodspor til Milli, men flyttet sau og ordnet i fjøset, og vips så var det allerede tussmørkt ute. Men, men, vi tar det i morgen.

Det er skikkelig nedtur å komme hjem etter ferien. Det tror jeg Milli synes også. Turene blir kortere og hun kan ikke løpe så mye løs.... Men, men ikke så galt osv. Jeg har plukket to ganske fine kurver med kantareller (Ola stønner, nå blir det ikke annet enn sopp til middag ei tid fremover:o), og det har han rett i. Det er ut igjen i morgen.....

14 kommentarer:

Nøve sa...

Jovisst går tida fort Gry, men du burde jammen sjekke datoen.... Torsdag 28.august2008 he-he, klokka er...

Nalle og jeg var på sopptur i går. Fant TO sopper, men den største hoppa ut av kurven ett eller anna sted. Bjørn var antagelig glad for det ;o)

ps. er litt vanskelig å legge inn kommentar her, må tydeligvis være pålogga først, noe du sikkert kan rette opp i...?

Nøve sa...

En ting til (nå tror jeg Bjørn har sovna så jeg sitter her litt til..)
Sauesanken i Iungsdalen er fra 3.-7.sept, da passer det vel ikke for dere? Og vi skal ha Fellestur for Bergheiminger helga etter. Vi drar til fjells neste år,vi, det er som ett eventyr å se B.colliene jobbe sauene ned fra de bratteste fjellhyller - det MÅ oppleves!

Nalle: Natta Milli, jeg holdt meg på matta på kurset i kveld ;o)

Gry og Millis blogg sa...

Oi sann Nøve. Jeg lever visst i en litt annen tidssone her nede:o) Vet du hvordan jeg retter opp det er med kommentarene?

Ola synes det er veldig hyggelig at jeg går på sopptur, men han blir grundig lei av sopp..... Absolutt ALT serveres med kantarell eller piggsopp. I likhet med Bjørn tror jeg han hadde foretrukket at soppen på uforklarlig vis finner veien ut av kurven av seg selv;o)

Neste helg skal vi bort, så vi må nok ta det igjen til neste år. Det blir gøy! Men, vi har jo en sporhelg å ta oss av her nede. Få med Bjørn. Ola og han har nok sjø å fiske i her nede.....

Milli: Nalle jeg tenker på deg hele tiden, og jeg var så bekymret for den japanske prinsessa.... Er så glad for at du holdt hodet klart. Du er den beste!! Hvordan gikk det på kurset Nalle, jeg vedder på at du var flinkest!

Gry og Millis blogg sa...

Hei igjen Nøve. Jeg tror jeg har fått til det med kommentarer:o) Det var jo ikke vanskelig.

Anonym sa...

Flinke Gry!

Hver gang vi begynner på kurs - er vi som nybegynnere... Men bare til hundene har blitt kjent med hverandre og blitt ei gruppe!

Nalle: Hei Milli-snuppa mi! Jeg bruker å bjeffe litt, for da ser alle på meg ;o) Og deretter - når alle ser - kan jeg vise dem hvor flink jeg er. Smart, syns jeg ;o)

Lover å få med meg gamlingene nedover til Tjøme om ikke så lenge!
Nuss fra meg.

Gry og Millis blogg sa...

Jeg blir litt stolt hver gang jeg får til noe med "innstillinger" og sånt:o)

Jeg er sikker på at det er en grunn til at Nalle er så sosial, du er jo kjempeflink til å la ham møte andre hunder!!

Milli: NalleNalleNalleNalle. Jeg synger inni meg, og gleder meg sånn til du og gamlingene dine kommer!!!! Åh, du aner ikke hvor mye jeg har å vise deg.....

Anonym sa...

Åh Milli... Du er så søt at jeg (vi)rødmer nesten

Gry og Millis blogg sa...

Milli: Nalle, kom det litt gæer'nt ut, det at jeg har så mye å vise deg? Jeg mente alle "stedene mine":o)

Nøve, hvordan har det gått på Kjerringtorget i dag? Mye folk? Fikk du solgt så mye som du håpet?

Anonym sa...

Mamma bare ler og ler, jeg skjønner ikke hva ho ler av Milli!!!
Nattanuss fra meg!

Anonym sa...

Kjerringtorget begynner i morgen (lørdag), jeg burde vært i seng for lengst... Det blir en slitsom dag :o) Vi "snakkes"

Anonym sa...

Gratulerer med blogg! Da blir det enda mer å følge med på...;-)

Er imponert over dere som er så flinke og følger med i tida og driver og blogger ;-) Jeg skal tenke på det viss jeg gjør alvor av å få meg en SL-valp - trur eg.....

Ha en flott høst.
Hilsen Tove

Gry og Millis blogg sa...

Hei Tove. Jeg er skikkelig grønn på dette her, så jeg føler meg ikke helt komfortabel med det enda:o) Men det er jo veldig morsomt når man får kommentarer på bloggen hilsener i gjesteboken, ellers er det liksom ingen vits. Du må la høre fra deg igjen! Også håper jeg du skaffer deg en SL!!! Selvom jeg har Milli, så savner jeg Kaisa, hun var så fin...
Lykke til, og la meg få vite hvordan det går da, med kjøp av lapphund:o)

Anonym sa...

Hei igjen.
Judith til Laila på Biristrand skal ha valper om ca 14 dager...
Så jeg går og teller på knappene. Har jeg tid? Greier jeg å ta meg av en valp i tillegg til Vina? Hvordan vil Vina reagere? Det er mange ????? Heldigvis har både oppdretter og jeg hele ti uker på å tenke på... Men jeg har veldig lyst.

Blir det noen blogg på meg så hører du nok ifra meg; da blir det hjeeeelp hvordan gjør jeg dette?? Så du får trene masse i mellomtiden ;-)

Tove

Gry og Millis blogg sa...

Åh Tove, så spennende! Jeg håper at du kommer til en positiv avgjørelse, men det er jo utrolig mange hensyn å ta. Liker Vina andre hunder?

Akkurat blogginga var mye lettere enn jeg trodde, men jeg har juksa litt og spurt Nøve:o)

Jeg er veldig spent på dine vegne... Du er bare nødt til å la høre fra deg igjen!