søndag 31. august 2008

Tilbake til hverdagen

I morgen er det jobb igjen. Det skal vel egentlig bli godt å komme i gjenge. Jeg har brukt ferien på å legge på meg (urettferdig, jeg som har vært så flink til å gå i fjellet;o)

La et blodspor til Milli på fredag, det er lenge siden sist. Jeg skal si at dama har kommet seg. Når hun gikk av sporet, var hun kjempekjapp til å gå inn på det igjen, og hun gikk skikkelig bra til enden og fant rådyrkloven sin. En annen ting som er veldig gøy, er at hun synes det er skikkelig morsomt. Hun piper av glede når hun skjønner hva som skal skje, og sitter ved døra til hun har fått på seg "arbeidsbåndet" sitt. Så går hun med nesa i bakken helt fra vi går ut av døra, og lenge før sporstart. Jeg tror det har vært lurt å starte med sporinga som en lek såpass tidlig. Det har i hvertfall ikke gjort noen skade. Motivasjonen hennes er helt topp (og da er det jo ekstra gøy for oss:o)

På tide å ta kvelden nå, tidlig opp i morgen:o(

5 kommentarer:

Anonym sa...

Flinke, flinke Milli!
Gleder meg til du skal lære Nalle å gå blodspor! Kanskje i slutten av september??? Nalle sover, jeg lovde å si god natt ;o)

Håper du har hatt en fin start på uka,Gry! Jeg har hatt sånn "dagen derpå" følelse idag :o)

Gry og Millis blogg sa...

Hei Nøve.

Glad for å høre fra deg, håper ikke du er helt gåen etter Kjerringtorget. Har det gått bra?

Milli savner Nallen sin. Jeg sitter og ser på bilder fra fjellet her på jobben, det virker så fjernt nå. Sjefen min har vært kjempesnill og gjort mye klart for meg, men det er alltids noe som blir liggende i 3 uker også, så jeg har nok å henge fingrene i. Nå drar vi jo på jubileumstur med jobben på torsdag morgen. Jeg gruer meg så innmari til å reise fra Milli!!!! Selvom hun er i de beste hender....

Slutten av september høres helt perfekt ut Nøve. Vi gleder oss alle tre!! Klem fra meg til deg og kjempenuss fra Milli til Nalle.

Anonym sa...

Helgene framover ser fulle ut igjen, men jeg TROR kanskje siste helg i sept...hvis ikke B må til Sverige akkurat da (- for å se barnebarn opptre i en musical) Ganske viktig å få med seg det også...

Men Nalle maser og maser!!!

Gry og Millis blogg sa...

Milli: Nalle, jeg håperhåperhåperhåperhåperhåper at du kommer!!

Caroline sa...

Heihei!

Du får en liten utfordring av meg :P

Reglerna är följande:
• Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
• Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
• Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem veta att de blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Lykke til!