tirsdag 22. september 2009

Ny uke

På søndag ble Bienna hentet, og vi ble alene igjen. På lørdag kveld skjedde det imidlertid noe snodig. Jeg hadde litt behov for en “hunde timeout” og gikk opp til sauene, mens Ola passet hundene. Da jeg kom hjem, etter en times tid, ble jeg møtt av en trøtt men glad Milli. Hvor var Bienna????? Joda, hun lå i sin skjønneste søvn på verandaen:o) DA hadde jenta endelig slått seg til ro:o) Det medførte en stille og rolig lørdagskveld. Jeg tror at jeg flyr for mye når jeg egentlig er inne. Jeg blir rastløs av å sitte mye i ro, og Bienna-mor fikk litt mye å holde styr på. Når Ola er inne så sitter han oftest i ro, han jobber mest ute. Da Bienna forsto at dette mennesket skulle sitte i go’stolen en stund, ja da roet hun seg fort!! Det var litt gøy å se.

Bienna ble veldig glad for å se Hanne og Thea igjen. De fikk en skyllebøtte for å ha reist fra henne, men hun var veldig glad med hele seg:o)

Ludo er mye bedre i ørene sine, og han lengtet nok ut fra badet på lørdag morgen:o) DA ville han atter være den utekatten han egentlig er. Han er jo flott da, gutten vår:o). Jeg kjenner ingen katter som er så trygg på seg selv, han tror han kan hamle opp med de største hundene (og, i rettferdighetens navn, det kan han sikkert også!)

DSC_0006

I går skulle vi stelle litt med sauene. Vi klipper bort møkk fra hale og rompe på dem som har vært bløte i magen, vi har begynt å fòre med rundball, så det må kjøres inn på beitet og vi sjekker om formen ellers er bra. Da Ola skulle kjøre inn den siste rundballen, stakk selvfølgelig en del av dyra ut (stønn). Det er ikke moro nå når gresset faktisk er (mye) grønnere på andre siden av gjerdet…. Etter litt om og men, en bøtte med kraftfòr og en pose med brød, så var de på riktig side av gjerdet igjen. Milli gjorde tjeneste som gjeter av Dagens dust, ikke med like stor sukssess som sist, men hun hjalp oss nå i hvertfall å jage det mot oss, og fikk masse (og litt ufortjent) skryt. En ting hun fortjener skryt for, det er tålmodigheten sin!! I går satt hun over en time bundet til gjerdet på motsatt side av der vi var, uten et pip! Helt stille sitter hun og bare titter på oss. Flinke, flinke Milli!! Da jeg skulle ned i kjelleren å vaske noen egg senere på kvelden, og bandt henne i tørkesnora, ja DA hadde hun fått nok! Da kom det et par skikkelig indignerte bjeff! Og med rette spør dere meg:o)

På lørdag var jeg ute på tur med Milli og Bienna, og vi gikk over en ørliten ås inne i skogen her. Plutselig går begge hundene med hodet høyt, ørene rett fram og sånn helt strake i overkroppen - tydelig oppmerksom på noe. Milli (og bare Milli) setter i gang med en høylytt bjeffekonsert. Noen få meter unna (kanskje 10) hører jeg et stort dyr som rører på seg og løper av gårde. Jeg ble helt skjelven og håpet bare at den løp VEKK. Det er mye elg her nå, og de blir alt for tamme. Ikke redd for stemmer eller biler eller andre menneskeskapte lyder. Heldigvis var den elgen ikke av de tammeste her ute…. Jeg tok med meg hundene og pilte av gårde til nærmeste hyttevei (av en eller annen grunn føler jeg meg litt tryggere da). Et annet år med mye elg her, var det en som gikk bananas ved minibanken (av alle steder…).

Milli har fått en ny leke. Hun elsker den over alt på jord nå om dagen (bare ballen står høyere i kurs:o) Hun lærte seg hva den het (“Rotta”) med en gang, og er veldig stolt av den. Den har en lang hale som ikke kom med her og er så ekkel at den er kul:o)

DSC_0010

Til helgen er det kurs på Bergheim, og jeg har gledet meg siden vi var på forrige kurs!! Det kan bare ikke bli bedre!!!! Vi har trent litt nesten hver dag, men jeg er ikke så imponert over fremgangen. Det er faktisk litt fremgang å spore hvis vi trene inne, fullstendig uten forstyrrelser, men ute, der det skjer litt mer, mangler det mye enda. Vi setter vår lit til at Hilde klarer å få frem det beste i oss begge, selv med forstyrrelser. Vi har nå i allefall gjort en innsats, om enn bare noen få minutter hver dag.

DSC_0256

Nå sees vi snart igjen Dimma. Herlig!!!

DSC_0258

DSC_0284

DSC_0278

Kanskje gutta vil leke med oss denne gangen??

Ha en fin uke:o)

37 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...

Så flink Milli er som står bindt i klesnora uten så mye som et pip. Hjelper dere med å få sauene på rikig side gjør hun åsså!! Hva er det ikke den jenta kan! Ønsker dere får fint vær til helga. Ha en fin uke videre!!
Det kommer nok til å gå kjempefint for dere alle sammen på kurset til Hilde som dere skal delta på til helgen!!

Gry Viola og Roxie sa...

Glemte å skrive: Ludo er jo bare hærlig!!
Bestemmer han over Milli? Ser ut som den sjefen!!

Gry og Millis blogg sa...

He-he Gry, helt korrekt observert. Ludo er sjefen over alle sjefer. Han er bare SÅ cool. Jeg har enda ikke sett den hund eller katt han er redd. Han bare psyker dem ut. Ligger og stirrer og knurrer hvis de trår ham for nær:o) Han er redd hvis han følger oss på beitet og sauene kommer i flokk. De har sikkert tråkket på ham, da vil han helst opp i noe høyt:o)

Nina og Bonnie sa...

Flinke, vakre Milli-mor. Nå er du snart en ekte gjeterhund:-)

Og alt med Bienna gikk jo bra. Kan hende Hanne sitter mer i ro enn deg, Gry? Derfor ble det hektisk for henne å passe på deg hele tiden.

Jeg hadde nok vært skjelven jeg også med møte med en elg. Det har jeg bare sett en gang før. Og de er digre. Da hjelper det ikke med gjeterhund.

Nina og Bonnie sa...

Glemte Ludo jeg også. Han er en skikkelig gårdskatt. Stor,vakker og rolig. Det er mitt syn om han. Men han var helt frisk nå da? Kan jo ikke være ute hvis han har vondt i ørene sine. Stakkars!!!

Nøve sa...

Hvor tar du alt fra?? Milli som gjeter "Dagens dust", Milli Bin Laden og alt det der - jeg storkoser meg alltid når jeg leser innlegga dine :o)))

Jammen møtte dere skogens konge - de er temmelig svære sånn på nært hold! Du ble vel redd Milli skulle erte opp det svære dyret. Håper ho fikk løpe med alle fire beina nedpå bakken...(det gjorde ikke Pekka og Harry engang vi bråmøtte en elg)

Millis rotte er forresten den søteste rotta jeg har sett :o)

Nøve sa...

Kanskje du kan bruke rotta som "løsbitt"?
Nalle kom forresten med løsbittet i kjeften da han vekte meg i dag, du kan skjønne jeg spratt opp ;o)

Jeg er mektig imponert over Millis tålmodighet. Ho har mange gode sider den dama der! Ho og Dimma kommer nok til å få leika ifra seg for ei stund når de har "skolefri"

Marianne sa...

Skjønner dere gleder dere fælt til treffet i helgen..Så gøy når hundene blir så gode venner, å kan leke sammen fint...
Milli hadee fått seg en flott rotte må jeg si..skal av å kjøpe en hver (bamse) til Mira og Embla også nå..for Mira har spist opp ALLE lekene..inkludert bånda...Hu er ei gnagebikkje!
Håper dere får fint vær i helgen da!!

T :-) sa...

Det er så morsomt å lese det du skriver Gry. Du får alt til å bli artig lesing uansett du :-)

Flinke Milli, tror hun må ta Vina i skole.

At Ludo kan sette seg i respekt, ja det har vi jo fått erfare.

Jeg er i utgangspunktet ikke redd for elg, de springer jo av gårde eller står bare å ser på dumme meg. men jeg er litt i tvil om hvordan den reagerer på bikkjene, Vil den angripe dem?

Har det minket på sauene?

Dixie sa...

Milli er jo kjempeflink som kan stå bundet SÅ lenge uten et eneste bjeff! Dixie er ikke vant til å stå bundet, så da hun var nødt til å gjøre det noen minutter på agilitytreningen på mandag, ble det litt sutring... ;)

Gleder meg til å lese om kurset når det er over! :)

Gry og Millis blogg sa...

Nina: Ludo har øremidd. Nå er han behandlet. Det er Milli også, selvom hun ikke har hatt det. Dyrlegen trodde det var lurt, men hun holder jo også avstand til "Sjefen", så hun har ikke vært smittet:o)

Nøve: Hva skjedde med Harry og Pekka? Tok elgen og stanga dem?? Fortell!!! Milli var ganske flink med løsbittet i går. Hun prøver i allefall, men det går ikke akkurat fremover med sjumilsstøvler....

Tove: Jeg er ikke så veldig redd for elg når jeg går uten hund, jeg skal nå alltids klare å karre meg opp i et tre eller noe. Jeg er så innmari redd for Milli. Har brukt mye tid på å tenke på hvordan jeg skal få med meg henne opp i det treet.... Oppgaven er fortsatt uløst... Jeg liker heller ikke at elgen ikke stikker, men har blitt så vant til folk at den bare står og glor.

Slaktet 25 lam i beg. av september. Vi fikk flott klassifisering og er litt stolte. For andre gang fikk vi en "E", riktignok en E-, men vi er stolte allikevel. Nå skal vi slakte igjen i oktober. Da går det nok en del lam, men ikke av så bra kvalitet som første vending tror jeg.

Forresten så har jeg tenkt på dette. Milli er jo veldig tålmodig, det skal hun ha. Men alle hundene våre har jo sin rytme hos oss eiere, og det er gøy å se hvordan de tilpasser seg. Milli er vant til å vente. Charlie er vant til å ligge stille og vente til Nina (og tante Gry) våkner, Barfi må være (til tross for hva du sier Tove) godt miljøtrent, hun slo seg til ro umiddelbart, og var dessuten ikke redd for traktoren. Nalle liker ikke vind (han nok ikke så vant til kystklima), dessuten sover han godt og lenge han også. Bienna er vant til MYE kos, og SKAL koses med. Det er gøy å observere hvordan dyra har det hjemme, og hvor flinke de er til å tilpasse seg på et nytt sted. Milli savner ikke meg når jeg reiser, Barfi sturet ikke over at Tove reiste. Charlie var urolig og savnet mammaen sin en stund før han ble sitt gamle jeg og Bienna ville helst hjem til Hanne og Thea de første to døgnene. En annen ting som er gøy er å se hvor fort de legger til seg nye vaner. Milli får alltid en godbit når vi går og legger oss (ellers tror jeg ikke hun hadde giddi å blitt med meg opp). ALLE de andre som har vært hos oss har umiddelbart adoptert denne vanen, og etter den første kvelden satt de pal foran kjøleskapet når det var leggetid:o)

Ville sa...

Det er så utrolig herlig å lese om dagene deres.
Jeg har sagt det før, sier det igjen: du er så flink med dyra, er så snill og god mot dem og leser dem så godt!!!
Kan jeg spørre deg om en ting Gry??? Når du var liten, var du en av dem som dro hjem "hjemløse" dyr???
Hun fikk prøve seg igjen vakre Milli-mor som "sauegjeter":o)))

Ludo ser virkelig ut som sjefen over sjefer, herlig katt!!

Misunner dere kurset på Bergheim, og alt rundt det, ja ja, jeg får være fornøyd med et eller flere koselige innlegg fra dere alle 3.

Ville liker veldig godt rotta til Milli, er sikker på at hun hadde forsøkt å rappa den fra Milli, slik at Milli var nødt til å springe etter henne for å få den tilbake;o)

T :-) sa...

Herlig Gry :-) Ja nå får jo du til det meste, men jeg håper at også du må slite litt for å få med deg Milli opp i treet når elgen står og pruster dere i nakken ;-)jeg ville nok hatt store problemer med å komme dit selv UTEN bikkje.

bar barfi ikke har tatt med seg leggevanen hjem da. tror jammen det er på tide å skrive litt OM Barfi igjen jeg, slike småklipp liksom. Dere har jo sikkert glemt alt jeg har fortalt og det dukker jo opp nye sider av dama. - neste uke...
Glemte jo å skryte av bildene dine. mange flotte bilder som vanlig. Og hva du får med deg Nøve, øret til Bienna i hjørnet!! Ser Milli har fått mye mer farge igjen, er det feil observasjon eller stemmer det?

Morsomt å få E, håper det blir flere av dem :-)

Gry og Millis blogg sa...

Berit: Definitivt:o) Jeg var litt rar som liten tror jeg. Var lykkelig hvis jeg fikk surre med mitt og det hadde ofte med dyr å gjøre (det har vel egentlig ikke forandret seg noe særlig?;o) Husker jeg tilbrakte en hel sommer med å begrave alle døde humler jeg fant, jeg tror jeg sørget også:o) Har i grunnen alltid vært mer glad i dyr enn i mennesker...

Jeg tror Milli og Ville hadde begynt å krangle om rotta, så måtte vi tatt vekk hele greia til slutt, da hadde de sikkert vært bestiser igjen:o) Tror ikke du også?

Tove: Hvor i all verden har du tatt det fra at jeg fikser nesten alt. Stort sett så kan jeg ingen verdens ting! Katastrofal husmor (helt sant), katastrofal med hagearbeid (helt sant), en fare for både folk og omgivelser hvis jeg prøver å leke handy (helt sant!) Ola har gitt meg forbud mot motorsagbruk og traktorkjøring. Jeg kan nesten ikke noe jeg, men jeg lever ganske godt med det da, kan jo ikke annet:o) Akkurat nå ser jeg ikke hvor Nøve (helt korrekt) nevner det med øret til Bienna heller.... Hjelp meg!!!

Flere historier om Barfi er dypt savnet!!!!!

Ville sa...

Det er aldri godt å si om de begynner å krangle jentene våre. I utgangs punktet så tar Ville kun leker for å leke, hun har lyst å leke dra kamp eller spring etter meg lek, en skjelden gang er det noe som gjør at det blir litt krangel, det er heller sjelden.

Jeg sier det er godt med det vi kan og veeeeldig godt med det vi ikke kan;o) Når får en tid til en pust i bakken, dersom en kan alt.

Kunne tenke meg det Gry.
Skulle til å skive at jeg begravde fugler men ikke humler.
Men så husker jeg: fyrstikk eske, litt bomull, en død humle og en blomst som den fikk med seg i graven.

Ja Nøve, jeg har også lyst å høre om Pekka og Harrys møte med elgen.

Tove sa...

Nøves kommentar: Mener bestemt den står om du velger å se på hele fotoalbumet (som bare inneholder 5 bilder :-()Nøve har det med å legge inn kommentarer på fotoalbum har jeg funnet ut :-)

Tenk deg synet av dere som kaver dere opp i treet da Gry? Håper det er et tre med passe mange greiener og ikke en blank furulegg.

Tove sa...

Du må visst klikke på bilde 2 i albumet for å kunne lese kommentaren. Den bør leses.

Gry og Millis blogg sa...

Ja, Tove. Tusen takk, nå så jeg den:o) Egentlig prøvde jeg å lage en sånn fotofilm som Nina, Nøve, Gry og Camilla lager, men jeg endte opp med et fotoalbum.... Og nå har jeg jo lært å lese kommentarer der også. Milli har skikkelig "erteblikk".

Vedr. det treet Tove: DET HÅPER FOR GUDS SKYLD JEG OGSÅ!!!

Ville sa...

Der så jeg det jeg også, ertkråka Milli, så herlig:o)
Enten har Milli endret farge, blitt litt mer gyllen, eller så viser min nye pc fargene anderledes. Synes tydelig å minnes at hun var mer hvit tidligere.

Jeg ble så opphengt av fargen at jeg glemmer å kommentere hvor vakre jeg synes dem er, både Milli og Dimma, kan tro de gleder seg til å treffes igjen:o)

Gry og Millis blogg sa...

Berit og Tove: Jeg glemmer jo å svare på spørsmålene deres om fargen til Milli. Bildene med Dimma er fra august, bildene med Bienna er fra forrige helg. Jeg synes vel egentlig hun har blitt litt hvitere, men som nevnt før, jeg håper dere har rett:o) Hun er enda vakrere enn vanlig når hun blir mere rødlig.

T :-) sa...

Uff å fikk du meg til å begynne på filmprosjekt jeg også :-S

Bildene juger jo ofte. Se på Charlie f.eks, han er ikke så hvit som bildene ofte viser.

Gry og Millis blogg sa...

Hvis du finner ut av det Tove, vil du fortelle meg hvordan og i hvilket program du lager det? Jeg begynte så friskt i "Writer" og endte med et fotoalbum (men så lærte jeg jo litt om dèt da).....

Tove sa...

Ikke noe problem Gry. Klikk på start, nederst i venstre hjørne. Klikk på alle programmer. Da finner du Windows Movie Maker klikk på denne. Klikk på importer bilder. De må du finne i bildemappa di. Dette vet du sikkert alt om og så kan du begynne å leke deg. Men du bør ha litt bedre tid og tålmodighet enn det jeg hadde. Jeg la den ut i blogger fordi det kan jeg og jeg er litt skeptisk til å begynne å rote med youtube. Inn med teskje som du ser. Ser det riktig ut så langt, dere som kan dette?

Nina og Bonnie sa...

Jeg må bare skyte inn at Gry ikke er så ille som hun vil ha det til selv. Hun kan lage lasagne, salat, bake eplekake og mye annet. Og hagearbeid, hun hadde myyyye finere clematis enn meg i sommer. Og hun er kjapt til å rydde og få unna oppvaska på kjøkkenet. Så helt talentløs er du ikke Gry.

Nina og Bonnie sa...

Dessuten er det moro å lese om de forskjeller det er på hundene. Dette er miljøpregling som har avgjort dette. Ser at jeg bør la Charlie bare stå alene å bjeffe på dagtid. Han er jo tålmodig med andre ting.

Nei, nå har jeg ei sprøyte å sette. Må gå.....

Gry og Millis blogg sa...

Det var koselig sagt Nina:o) Men det er ikke mye her i livet jeg "KAN". Men som sagt, jeg lever godt med det:o)

Jeg husker du sa den helgen du var her, når Charlie og Milli ble stående bundet til et tre, mens vi holdt på med sauene: "Dette har Charlie godt av". Nå er jo vi så heldige at vi bor på et sted der litt bjeffing ikke gjør no'. Det blir litt verre der hvor husene ligger tettere... Dessuten var Charlie kjempeflink når han var her. Nesten ikke et bjeff! Gleder meg veldig til å se ham igjen nå:o)

snorredimma sa...

Å ,du skriver så levende herlig, Gry!! Jeg må innrømme at jeg trekker på smilebåndet mange ganger mens jeg leser....Det er ikke bare-bare å ha en ekstra hund på besøk, men syns du og Bienna (og Ole) takla det ganse så bra, jeg..;-))

Igjen mange herlige bilder. Syns Snorre og Nalle nesten ser majestestiske ut på bildet, da..

Og som alltid er det like spennendelesing å lese kommentarer som selve innlegget..Hvor tar dere alt i fra, damer??

Gry, Milli...elg og tre?? ha-ha-ha

Nøve er flink til å kommentere i album...hender jeg ikke ser det før lenge etterpå..men nå har jeg lærtmeg til å sjekke det, også..

Vi ses om bare 2 DAGER, Gry!! Jeg har kapitulert..det der med apport, holde og hente osv. får jeg (og Dimma) ikke helt til ennå....Snorre derimot har skjønt det for lenge sia, men så skal jo ikke han være med på kurs da....Typiskt!!

I morra blir det "go'bit-lagings-dag"....Ikke bestemt meg for hva ennå...

Ville sa...

He he, det har vært riktig så aktivt på siden din i dag Gry. Alle "snakker" om litt forskjellig om det de har sett og lest, og er opptatt av, veldig koselig.
Som en sy-forening.

Tror jeg nå hvet hva farge Milli er, og den er bare helt nydelig, du må ikke finne på å si at du ønsker den mørkere rød.
Jeg treffer av og til noen hunder som er lik Ville sin bare en lysere variant... ååå det er så vakker farge.
Jeg er nå helt sikker på at det er sånnen farge Milli-mor er, og så liker jeg så godt det mørk/sort melerte hun har i kraven og ryggen, spesielt og vakkert:o)
Jeg klarer også å se likhetene mellom dem veldig godt nå, ser bildene bedre på denne pcèn.

Nøve sa...

Ja her har det vært aktivitet i hele dag! Er ikke dere på jobb?? Og alle mulige slags temaer..

Jeg kan kort forklare det med Pekka og Harry. Vi gikk tur på en øde skogsbilvei. Jeg hørte ei bikkje som gneldra ustoppelig, og tenkte i mitt stille og korttenkte sinn, at det var ei bikkje som sto bindi utafor ei hytte. Plutselig bak en fjellknaus, gikk vi nesten på en elghund i los! Jeg ble vettaskremt,men huska at jeg hadde gått forbi en utedass ett sted, så jeg heiste bikkjene mine opp tror jeg, var livredd for at de skulle begynne å bråke og erte på seg både elg og elghund, og sprang tilbake og stengte oss inne på utedassen. Der satt vi lenge!

Nå går jeg aldri på tur der jeg tror det er jakt, og den forbaskade elgjakta starter imorgo. Så nå er det slutt på masse moro for vår del - for ei lita stund ;o)

Ville sa...

Jeg kan jo bare smile av den historien Nøve, (har ingen erfaring med skogens konge og dermed ingen redsel for ham, det største ville vi har, er dådyr)
Det var gått der var en utedo der, er nok lettere å få med seg hundene inn der, enn oppe i et tre.

Fri! jeg har hatt nesten 9 dager fri, følte at jeg trengte det, ingen ekstra vakter bare kost meg, så nå er det jobb igjen i morgen.

Gry og Millis blogg sa...

Nøve: Så utrolig bra at det var en utedo der. JA til utedoens fremme sier nå jeg;o)

Berit: Har du sett at Milli og Ville har den samme svarte pelsen på haleroten?? Så det på et av de siste bildene dine. Det bildet der rødreven din leser avisen:o). Vi har fått mye skryt av Millis farge. Det er liksom ingen andre som har den. Lille rare Milli-mor:o))

Ville sa...

Uff, der forsvant svaret mitt.
Prøver igjen:

Hun har et nydelig fargespill, den jenta di!!! En farge som ingen andre har:o)
Ville sin farge er nok et hakk og to vanligere.
Vi får også skyt av fargen og type hund.
I ferien så var der en liten gutt som sto å så på Ville og hennes ablegøyer.
Han gikk bort til sin far dro han i ermet og sa: " far, sånn en hund er det jeg ønsker meg"
Herre... så rørt jeg ble:o)

Den svarte flekken på halerota er jeg kjempestolt av:o)
Ville har også noen få svarte hår igjen på manken, men de forsvinner i resten av pelsen, håper jo at hun skal få litt mer av dem, er jo litt snålt med litt mørk-melert her og der;o)

Er så glad for at jeg har fått min pc igjen.
Den gamle var nok gåen på fargene for lenge siden, Milli ble liksom plutelig bare lys/hvit, Ville veldig rød og gresset veldig grønt. Den klarte nok ikke farge nyansen i slutten.
Denne pc`en skal vistnok være eksta god på farger.

Nuss på nesa fra, Ville til Milli-mor

Gry og Millis blogg sa...

Åh, nå ble jeg også helt rørt Berit:o) For en herlig kommentar fra den lille gutten.

Jeg har ikke sett mange med Villes farge, jeg tror det er flere som er rent brune enn så røde. Har Ville også svarte hår i manken?? Milli hadde et slags svart, fint sjal. Det tror jeg forsvinner etterhvert:o(

Nuss på nesa tilbake til Ville fra lillesøster Milli.

Nina og Bonnie sa...

Jeg må bare skyte inn i "samtalen" deres, Gry og Berit, at det er ikke bare dere mødre som synes fargene på deres barn er flotte. Vel, det ble verdens lengste setning. Jeg har veldig sansen for de mer uvanlige fargene og da stiller jo Milli og Ville først i køen. :o)))))

Ville sa...

Takk takk Nina, Charlie er kanskje lysere, men i min kø av farger så er han nr. 2 eller 3;o)
Jeg har sansen for de som er anderledes og de som er lyse. Tror nok Milli sin er nr. 1 Ville nr 2 og Charlie 3;o)men så er jo Ville mors-jente..puh...vanskelig... tror de er like fine alle sammen;o)

Gry, Ville hadde til hun var vel 9 mnd, mer sort i manken og rygg en nå, mer lik Milli. Alt på ryggen er borte, kun litt igjen i manken, som er lite synlig (er vel bare jeg som ser det)men heldigvis har hun behold flekken på haleroten.

Jeg har vansklig for å tro at Milli`s vakre melerte krave forsvinner når hun fremdeles har den???

Gry og Millis blogg sa...

Det er så rart at vi skriver om det nå, for det er først de siste dagene jeg har tenkt over at "sjalet" er borte. Det er bare noen rare, svarte fjoner igjen.... Håper det vokser ut litt av det igjen med vinterpelsen:o)

Ville sa...

Satser på at den kommer tilbake;o)