søndag 27. mars 2011

Så er enda en helg (nesten) over

Dette har vært en fin helg. Ganske kald og vinterlig, men det smelter allikevel, og snart, SNART, er jordene våre erobret tilbake fra Kong VinterSmilefjes

Jeg har fått ordnet litt i fjøset, har i allefall fått oversikt over hva som gjenstår av gjøremål før lamming. Vi er i rute. Deilig å vite.

Jeg tror jeg skrev i det forrige innlegget mitt at jeg er god på å kommunisere til Milli at hun skal bli storesøster. Et eller annet sted på veien mellom avsender og mottaker av akkurat det budskapet har det klikka litt. Natt til i går våknet av at Prinsesse Milli SATT på meg, mens hun gravde i senga si’ (egentlig Olas). Hun lager seg et lite valperede tror jeg. Ikke moro å våkne av en liten “humpende” hunderumpe med tilhørende fremkropp i svært så aktivt gravemodus……Forvirret smilefjes. Jeg må virkelig gjøre budskapet “STORESØSTER” så uendelig mye klarere her!!!!

Her en kveld fikk Milli en kjempekoselig melding fra Frost. Kunne han komme å leke med henne? Klart han kunne! De kom i ettermiddag. Jeg tror ord er overflødig, og lar bildene tale for seg. Bare èn ting. Jeg var oppe på jordet, og visste at de var på vei opp mot oss. Tenkte jeg skulle sjekke ut Milli litt, og kommanderte henne til å sitte og bli. Hun så Frost, ble tydelig ivrig, men hun satt!! Og satt!! Og satt!!! Helt til jeg kommanderte fri!!! Jeg ble så stolt av henne. Det er så gøy når ting funker. Jeg hadde plassert henne sånn at jeg hadde hatt en brøkdels sjanse til å få tak i henne hvis hun prøvde å løpe mot Frost, det var den unge damen fullstendig klar over, og det var sikkert en del av sukssessen, men så lenge det også var en del av strategien, ja da er jeg fornøyd. En liten seier, både for Milli og meg. Beste jenta mi’Rødt hjerte

DSC_0005

Gjensynsglede. Et ørlite nuss (i all vennskapelighet NalleSmilefjes som blunker)

DSC_0009

Kom igjen a’ Frost – vi finner på no’ gøy!

DSC_0020

Yessssss! Frost er bare SÅ kul, han blir alltid med på moroa.

DSC_0016

Juhuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

DSC_0023

Vi har det skikkelig kult altså, nesten ikke slitne vi neiSmilefjes som blunker

DSC_0031

Mamma’n til Frost lukter godt hun! Kyllingboller!! Kanskje jeg får hvis jeg skakker på hodet?

DSC_0032

….eller blunker bittelitt??

Stine ga Milli kyllingboller (hvis noen overhodet skulle har vært i tvilSmilefjes). Milli storkoser seg sammen med Frost, jeg ser den samme tryggheten sammen med ham, som hun har sammen med Nalle, Charlie og Bella. Deilig å se! Skravla går både på Stine, Stian og meg også, så det er nok ikke bare hundene som koser seg. Må jo bare skynde meg å tilføye for dem som ikke vet det, at vakre Frost her, er sønn av Ofelia og Nalle, og altså Tjorvens halvbror. Han er vakkervakker både inni og utenpå den gutten!

Frost, Stine og Stian, takk for kjempekoselig besøk, og for at dere til og med hadde husket å ta med kaffe og kopp til meg. Herlig!

Alle andre – ha en fin uke!

13 kommentarer:

Nina og Bonnie sa...

Så koselig å få et sånt besøk. Han Frost ser jo bare sååååå vakker ut. Har jo bare sett han en gang og jeg er skikkelig imponert over gemyttet på den gutten. Kanskje Milli skjønner han er litt Nalle????

Milli er jo sååå søt når hun sitter å tigger av Stine. For et vakkert ansikt!!!! :)))

Du skal se hun får løpetid nå, er det ikke på denne tiden hun bruker å ha den??? Derfor lager hun rede, hun vil jo ha det nærme deg. :)))

Ha en flott uke, det er vist meldt varmere! :))))

Gry og Millis blogg sa...

Nina: Du sa på Kongsbergutstillinga i november at Milli liker de brune. Det har du helt rett i, jeg hadde bare ikke tenkt på det før. Grunnen til at hun liker dem er 120% sikkert sine gode møter med Nalle, fra hun var liten. Så du har på en måte rett - hun forstår at han er litt Nalle - bare på en annen måte:o)

Næh, hun har innbilt svangerskap etter løpetiden i januar den godeste Milli-mor:o)))

Nina og Bonnie sa...

Å ja, jeg husket ikke at hun hadde løpetid i januar. :( Så hun er klar til å føde nå, ja. :)))) Aida er ille i den tiden. Heidi går til sin dyrlege å får en nål for det. Da er det over. Akapunktur er tingen! Den virker virkelig fort og de slipper det stresse.

Nøve sa...

Å søteste Milli-mor!! Ho er like valpesjuk som deg :o)))

Kjempefine bilder av Milli og Frost. Jeg syns nok han minner om'n far der han flyr etter Milli, men Frost har kanskje litt andre tanker??

Godt å være i rute i fjøset,da. Og det var kjekt å se at det var litt barmark hos dere også, nå når det går mot vår de fleste steder i landet ;o)
Ha ei fin uke!

Marianne sa...

Herligt med hundebesøk når jordene endelig er blitt grønne igjen. Vi har fremdeles en halv meter igjen ;)
Å grattis så mye med lille Tjorven....en herlig jente med et veldig passende navn ,)

Lappelykke sa...

Takk nok en gang for en kjempekoselig tur, Frost var et stort smil når vi kom hjem og etter en tur i dusjen (som han gikk inn i frivilling), lå han flatt ut og sov smilende. Det er så koselig å komme på besøk, både for Frost og oss, Gry.

Håper vi ses igjen snart:) Sender deg en mail med noen bilder av Milli. Vakre jenta! Vi ble rett så imponerte der hun satt så flott og ventet på Frost når vi kom.

Frost sender slengkyss til Milli, i all vennskapelighet vel og merke!

Ville sa...

Så kjekt med med besøk av Frost. Nydelige bilder av bestisene.

Der er et eller annet som får meg til å føle at du teller helger Gry og håper at tiden skal gå fort. Tror du klarer det jeg Gry, å få disse skal man se 7 ukene imellom til å fly avgårde, snart har du to go`jenter hjemme på gården.

Imellomtiden kommer jeg på besøk...er ikke lenge til det;o)))

Takk for nok ett super levende innlegg fra deg Gry:o)

Ein goe vente klem fra Ville og meg:o)))

Gry og Millis blogg sa...

Nøve: Den godeste Frost er nok ikke SÅ ulik far sin, der han ligger på "bakskia" på Milli;o)

Berit: Vet du hva Berit? Jeg ELSKER å vente. Det er, for meg, en del av gleden. Vel og merke når det jeg venter på kommer. Myyyyye vanskeligere å vente før jeg visste at lille Tjorven-dokka faktisk kom til verden. Nå storkoser jeg med med ventetid og små rapporter fra Sissel. En stille og rolig glede som plutselig blusser opp og blir til et smil:o)))))

Inger`s blogg sa...

Milli + Frost= nydelig par!

og så gøy de har det sammen.

Beundre deg Gry, det har så kontroll på Milli, og flinke Milli det hører på mor!!!

"storesøster" "valper", du prater vel så mye til Milli, om Valpen Tjorven, ikke noe rart at Milli tror det er hennes valp dere venter på! Ha det fint!

Ragnhild B. sa...

Så fint med besøk av Tønsbergtrioen! Frost og Milli så ut til å ha det flott sammen. Ja, det blir spennende for Milli å bli storesøster!

Siss sa...

Milli bare gled deg. Din lillesøster er bare sååååååååååååå god. Kansje du graver rede til hun kommer????

Koselig tur dere hadde. Se ut som Milli og Frost koser seg masse.

Dixie sa...

Så kjekt med besøk! Ser ut som Milli og Frost har det veldig gøy sammen! Mange fine bilder, forresten! :D

Det blir nok kjempegøy for Milli med en søster! :D

Unknown sa...

ser ut som hundane kosa seg i hel ja! ;) eit skikkeleg radarpar ser det ut som!