onsdag 20. juli 2011

Jentetur:o)))

Nå er Milli, Tjorven og jeg vel installert på Maristua. Kom opp mandag ettermiddag. Da skjedde det ikke stort, men det gjorde ikke noe for på tirsdag skulle Hilde komme med begge jentene sine Smilefjes. Jeg har ikke sett Ebbie på lenge, og gledet meg veldig, for jeg er innmari svak for henne. Pia-mor har jeg jo aldri møtt, så jeg var spent. Hilde er bare go’, og jeg gledet meg til en dag/kveld i hennes selskap!

Vi møttes på Nøsen, og jammen lettet ikke tåka, så vi bestemte oss for å gå opp fjellsiden og inn til MillivannGapskratter. I det vi tok på regndressen tok regnet pause. Milli hadde forstått at Ebbie var med og hun satt rolig på utsiden av Hildes bil og logret. Milli er veldig glad i å være sammen med Ebbie. Ut kom den ene go’ jenta etter den andre. Så godt å se Ebbie, og så gøy å hilse på blide Pia. Hun er så stor utenpå, men herlig valpete inni. Tjorven og hun fant tonen umiddelbart!

DSC_0030

“Lille” Pia på toppen av steinen og Ebbie-mor Rødt hjerte

Vi strente opp den bratte fjellsiden på rekordtid. Hilde med et innmari forslått bein stakkars, men hun klager ikke i utrengsmål. På toppen fjernet vi oss litt fra stien, sånn at vi kunne slippe jentene våre. FOR en glede!

DSC_0008

Lille Tjorven er først i toget

DSC_0010

Juhuuuuuuuuuuu, det er så gøy!!

DSC_0012

Men, men ØY!!! Hvor er storesøstera mi’??? Dette ble jo nesten litt skummelt!

Ebbie har en helt vill fart når hun setter i gang. Hun har nesten sånne tegneseriebevegelser i beina. Milli var rent ut sjokkert over å bli så til de grader parkert.

DSC_0025

Milli kjefter litt på Ebbie, INGEN løper fra henne…..

DSC_0014

To glade lappejenter

DSC_0013

5 svært så fornøyde jenter!

DSC_0015

Kan ikke klage på utsikten heller!

Hilde og jeg skravler som to lykkehjul når vi er sammen. Vi blir liksom aldri tomme for temaer. Det er så koselig! Vi gikk ned til Millivann, der Milli tok seg et skikkelig bad, mens de andre valgte å vente litt med badinga.

DSC_0032

Det holder med litt vassing

Etterhvert snudde vi og satt kursen hjemover, og jammen satt ikke regnet inn igjen i det vi var på vei ned den siste kneika mot bilen. Snakk om flaks med været.

I går fikk først valpene være ute litt alene, før vi syntes de hadde fått nok, og vi tok ut de to store jentene. Alt foregikk i den største fred og fordragelighet, men det var greit å skille dem litt. Både Ebbie og Milli skulle passe på hver sin valp, og ble litt frustrert når de ikke hadde full kontroll. Siden de er så gode venner merker man frustrasjonen med økt bjeffing og litt sånn ørkesløs løping. Deilig for dem å slippe det.

DSC_0048

Venninnene på Maristua

Hilde og jeg skravla fortsatt ustoppelig, og litt rødvin i glasset gjør det ikke akkurat stille rundt ossSmilefjes som blunker

DSC_0043

Hilde koser seg med jentene.

DSC_0045

Go’ og trøtt Ebbie-mor

Etterhvert ble det jo sengetid både for liten og stor, og tobente og firbente. Deilig å krype til køys med så fornøyde hunder og kropper som hadde fått gått litt i fjellet.

Hilde og hundene reiste ganske tidlig i dag, men vi rakk en ørliten frokost og en bitteliten luftetur.

DSC_0049

…..og vi rakk jo noen go’biter før avreise også!!

Takk for besøket Hilde, Ebbie og Pia. Alle vi tre har storkost oss med besøk av dereSmilefjes

Milli og Tjorven har vært helt skutt i dag. Særlig Milli, hun vil bare sove. Vi har gått to ørsmå turer, den siste med innlagt kveldsbad (for hundene – ikke meg!). Ellers har vi bare ligget til lading hele gjengen. Det trengs, for i morgen skal vi på tur med sjølveste fjellgeita!!! Vi gleder oss til i morgen Nalle og NøveFestfjes

10 kommentarer:

Hilde og gjengen. sa...

Tusen, tusen takk for oss, Gry!! Vi har storkost oss,alle sammen. Vi hadde virkelig en super tur, med været som spilte på lag og hundene som storkoste seg sammen.

Jeg nøt gjestfriheten din, fikk servert deilig mat og slapp å vaske opp(!!), og jeg og mine hadde eget feriehus til vår disposisjon.

Takk for gjestfriheten din og de gode samtalene.

Nyt noen gode feriedager på Maristua med jentene dine og kos deg innmari på tur med Nøve og Nalle. Jeg skal kose meg med presangen min!!

God klem fra Hilde, Ebbie og Pia.

Nøve sa...

Åhhh, jeg VET vel at dere koste dere sammen alle sammen :)))
Det er alltid godt å komme til deg, og jeg gleder meg innmari til vi treffes i morgen...men jeg er litt redd du blir skuffet over "den magiske dalen" ;)

Gry og Millis blogg sa...

Den Magiske Dalen blir akkurat så magisk som vi gjør den Nøve:o)) Jeg kommer ikke til å bli skuffet! Lover.

Ville sa...

Skal si dere har kost dere:o)))
Skikkelig jentetur altså!!

De blir nok like gode venninner Pia og Tjorven også, med sånne mødre...både to og firbeinte. Leser dine innlegg og andres...er litt mye som skjer her..kommer sterkt tilbake om litt. Kos dere videre i fjellheimen deres, klem:o)))
Ps, nydelige beskrivende bilder og Tjorven har jammen meg strekt seg, begynner vokse ut av valpestadiet.

Ville sa...

Der var du Gry, akkurat nå:o) den magiske dalen gleder jeg meg veldig til å høre om, vi snakket jo om den da du var her i Stavanger,
Hils Nøve fra oss...gi henne ein stor og goe klem fra meg:o)))

Gry og Millis blogg sa...

Det kommer nok et lite blogginnlegg i kveld eller i morgen Berit:o) Jeg skal gi Nøve en skikkelig knuseklem fra deg.

Nøve sa...

Takk for klemmen, Berit! Den var akkurat passe varm og svett ;)

Ville sa...

Bare hyggelig Nøve;o) Ingen er så god som Gry til å overlevere klemmer:o) Gleder meg til innleggene til dere begge fra den mystiske dalen

T :-) sa...

Ser ut som dere koser dere :-) :-) :-)

Nina og Bonnie sa...

Nå har jeg lest og sett flotte bilder to ganger. :)

Her er det bare å nyte gjengen på tur. Dere har det så flott sammen. Både hundene Hilde og deg. :)))

Tenke å få slippe oppvasken, da!!!

Sommerklem fra oss!