fredag 10. april 2009

Det er vår på Tjøme

DSC_0117

Krokusen blomstrer

DSC_0102

Nytt liv kommer til

DSC_0108

Milli-mor fryder seg over snøsmeltingen

DSC_0147

Kjempekoselig besøk:o)

DSC_0142

Milli blir litt våryr og intens og må settes litt på plass;o)

DSC_0150

Man trenger ikke ha to- eller fire ben for å nyte en dag som denne…

DSC_0159

Hanne og Thea kom på overraskelsesbesøk, jeg tror de koser seg:o))

DSC_0167

Høne-Pøne har ENDELIG fått ren flis i hønsehuset sitt. Det er minst like deilig for “Høne-mor”…

DSC_0146

To gode venner:o)

Dette var dagen i dag her hos oss. Kan man be om mer? Livet er herlig! Etter en lang og kald vinter har våren festet grepet, nytt liv blir født og vi kryper ut av vinterhiet, både dyr og folk.

Ha en fortsatt god påske alle sammen:o)

10 kommentarer:

Hanne sa...

Gry, du har virkelig fanget dagen i bildene dine!! Du har blitt kjempeflink!!

Tusen takk for en super påske-/vårdag med flotte opplevelser. Vi koste oss ordentlig! Thea snakker allerede om neste gang og nå vil moren min også gjerne bli med en gang. Dere virker som en skikkelig magnet på oss...

Men hva er det med Bienna?? Hun er jo rene monsteret!! Skikkelig kule bilder - håper ikke Milli lar seg skremme av strenge "tante Bienna"?

Nina og Bonnie sa...

Du trenger jo ikke å skrive noe du med så fine bilder. De forteller historien alene. Så bra satt sammen. Og bilde med Thea, Hanne og lammet var jo bare så flott.

Skjønner du er glad i våren, det er jeg også. "Nå livnar det i lundar" eller noe sånt. Det sa alltid min far når jeg var jentunge.

Gry Viola og Roxie sa...

Så koselige bilder, ser ut som dere koser dere skikkelig!!! Våren har nok kommet noe lengere hos dere enn her hos oss, i morra skal vi til Gautefall og der er det bra med råtten snø. Vi skal opp og være med på den årlige påskeaften skirenne. Skal nok bare være tilskuer men Roxie får jo treffe mange hun ikke har hilst på før. Må bare si det igjen, ser så koselig med lam,høner og hunder + andre dyr!!! Ha en fin kveld

Inger`s blogg sa...

Ååååå, så koselige fine bilder.
Så søte de er.
Helt enig Gry, godt vi setter pris på våren.

Nøve sa...

For en dag dere har hatt :o)))
Lett å skjønne at dere har kost dere sammen. Så fint vær også! Krokusen min titta såvidt opp med grønne blad idag, plutselig har dere ett forsprang på våren igjen.
Takk og pris for DE FIRE ÅRSTIDER.

Christian og hundene sa...

Kule bilder:-)

Luna sa...

Å, så mange flotte bilder! Du har blitt proff med kamera :) Går ann å se at dere koser dere i våren. Nyt resten av påska! Vi skal ha familieselskap for thomas og Hege i dag :) Thomas er som du vet 3 år nå, og Hege blir 5 år på torsdag. Greit at det er så tett, så slipper vi unna med et familieselskap ;))

Dixie sa...

Så utrolig fine bilder! :) De viser jo tydelig at det er blitt vår hos dere, og at dere hadde en koselig dag med besøk av Hanne, Thea og Bienna! :) Er alle lammene født nå? Det ser ut som dere har fått ganske mange!

Fortsatt god påske! :)

snorredimma sa...

Flotte bilder! Du har blitt dyktig, Gry! Tross hektisk periode, ser det da ut til at du får tid til å kose deg likevel - og det er bra!

Koselig at Hanne, Thea og Bienna dukket opp på besøk, og tipper at Milli ble henrykt da hun fikk se Bienna?? Ser i allefall sånn ut på bildene :-)

Ha en fin dag/kveld!

PS: Skal ut å slikke mer sol - det er skikkelig bikini-vær hos oss i dag.

Anne-Liss sa...

Fantastisk flotte bilder som fanger inn våren. Dyra og menneskene nyter det virkelig.

Ha en fin påske videre!