søndag 10. mai 2009

Millis drømmedag:o))))

I dag har vi hatt storfint besøk på Tjøme, to vakre jenter fra Mallalasses og to Fjelldronninger (ok, Charlie er litt “konge” da;o). Da det ringte på døra, tror jeg det tippa litt for Milli-mor. Utenfor sto Charlie…. Milli ble på et øyeblikk transformert til Elle-Milli, og det var helt umulig å få på henne båndet, når det gjelder Charlie, så tror jeg gleden var gjensidig, for han ble så glad at han brått slapp en “kabel” på trappa:o) Barfi ventet i bilen, litt redusert etter kjøreturen stakkars… Men det var ikke slutt med dette, enda en bil kom inn i gården og der var jammen Bienna og Leica….. Dette var stas, både for Milli og meg:o)

DSC_0325

Se den store, fine Barfijenta!

Ekstra gøy i dag var det å se igjen Barfi og Tove, jeg har ikke sett dem siden jeg var så heldig å få være med Tove for å kikke på henne hos Fjelldronningen…. Jeg skal si jenta har blitt stor (Barfi altså, for all del;o). I tillegg er hun skikkelig tøff! Etter at hun hadde vært ute av bilen en liten stund, var hun helt på høyden (fortsatt Barfi). Løp etter de “store” og fantes ikke redd for noe. Dette var bare moro. Hun er fryktelig vakker og veldig kosete (og har veldig skarpe, små tenner;o). Jeg syntes hun var kjempelydig, jeg skulle vise hundene den lille bekken oppe på beitet, når jeg ropte “kom” – hvem kom da? Jo, lille Barfi:o)

Milli oppdager jeg noen nye, og litt lite sympatiske, sider ved nå. Hun er skikkelig sleip!! Litt sånn “ful”. Hun tør ikke yppe med Bienna, men vil gjerne ha beinet Bienna fant…. Da bruker hun en slags utmattelsestaktikk, spiller underdanig og kliner seg inntil Bienna, helt til Bienna ikke har full konsentrasjon på beinet (eller er lei det), da regelrett rapper Milli det og løper av gårde. Nå skal det nevnes at Bienna i aller høyeste grad holder konsentrasjonen oppe når det gjelder både bein og pinner…..:o)

DSC_0328

Lufta er for alle”, jeg bare ligge her jeg, rett ved deg og beinet ditt….

Charlie og Milli er noen skikkelige “lekere”. Jeg ble litt forbauset over at de hadde tid til å hilse på de andre hundene i dag, for vanligvis har de mer enn nok med seg selv. Charlie var jo henrykt, eneste han(n)en i kurven i dag:o)

DSC_0289

Se, så glade! Charlie ser ut som om han ler!

Milli hang seg helt opp i Leica, en 6 måneder gammel valp som Hanne og Thea passet. Hun var helt utrolig skjønn hun også. En ordentlig liten bamse!

DSC_0320

Leica, litt av Charlie og Milli i lek.

Tove hadde bakt DE dødsgode kanelsnurrene (med perlesukker på toppen). Kjempeyammi (ikke sant Thea?;o) Vi satt og drakk kaffe, spiste snurrer og boller og skravlet, ved bålplassen fra Hundetreffet i februar.

DSC_0311

 Hanne, Bienna, Thea, Nina og Tove

Dette var Toves initiativ! Utrolig bra Tove, gjør det gjerne igjen! Vi har kost oss, nå har Milli sovet siden vi kom hjem fra jordet. Det er egentlig ikke så mye mer å skrive, så jeg lar bildene ta seg av resten av denne historien.

DSC_0306

Et lynkurs i fotografering.

DSC_0309

Charlie stjeler seg til et aldri så lite kyss…

DSC_0302

Barfi og Leica i valpelek

DSC_0303

Bienna, Milli, Charlie og Barfi

Dette har vært en fin dag!

Tusen takk til deg Tove som satt det i gang og til dere alle for at dere kom!

20 kommentarer:

Christian og hundene sa...

Fine bilder:-)Ser ut som dere har hatt en fin dag ja:-)

Gry Viola og Roxie sa...

Så koselig!! Ser ut som hundene koser seg!!! Flott vær hadde dere også!!! Kjempe fine bilder!!!!

Siss sa...

Deilig og se glade hunder.Ser ut som dere hadde en fin dag.
Ekstra gøy og se Barfi i trygg lek med de voksene hundene:-)

Nina og Bonnie sa...

Takk for i dag, Gry. Jeg tror jeg fikk med meg feil navn på Mallalasse- valpen når jeg skrev i bloggen min. Vi var heldig med været,ja. Det regnet kraftig på vei hjem. Du har helt sikkert kontakt med høyere makter.

Charlie sover ennå han. Måtte dra han en tur ut nå før vi tok kvelden.

PS: Flotte bilder du har tatt.:-)

Ville sa...

Så fin dag dere hadde, varmt så det også ut som der var:o)
5 lappiser samlet, det er nesten som et lapphundtreff.
Så kjekt at de går så godt isammen og kan utfolde seg i lek.

Mange flotte bilder som jeg skal se på enda en gang:o)

Sånn litt "sleip" kan Ville også være, gjør seg liksom litt underdanig sniker seg litt rundt for å få tak i pinne el lign, og farer avgårde med den i håp om at noen følger etter;o)

Dixie sa...

Det hørtes ut som en kjempekoselig dag! Milli er nok fornøyd nå! :) Dixie har også lekt MASSE med andre hunder denne helga. I går var det med Tessy, og i dag først i hundegården og så på lapphundtreff! Så nå sover hun godt, hun også... :)
Dere skal vel til Biri? Vi kommer vi også! :)

Dixie sa...

Forresten, jeg glemte jo helt å navne alle de fine bildene! :)

Anne-Liss sa...

Det ser ut som dere storkoste dere alle sammen, både de tobeinte og de firbeinte. Flott vær, gode "snurrer" og glade hunder, livet er herlig !!

Nina og Bonnie sa...

Og vet du hva? Jeg har ikke funnet en flått på Charlie! Helt utrolig!!!

Berit sa...

Det er så moro å se slike bilder av lykkelige hunder. Herlig !!!

Gry og Millis blogg sa...

Berit: Så morsomt å høre at Ville også er en liten sleiping:o)

Tina: Vi skal til Biri, så kjempebra at dere også kommer!!!

Nina, vent og se.... Det mysser av dem her:o(( Skylder deg forresten penger for bollene, beklager at jeg glemte det i farta, tar det igjen neste gang!!!!

Nøve sa...

Herlige bilder! Lett og se at dere har hatt en finfin dag, både folk og hunder :o)

Luna sa...

Du skriver så artig Gry, sitter og småhumrer mens jeg leser :)
Så gøy dere og hundene har hatt det, flotte bilder! :) Jeg er fremdeles ikke helt vant til at Tove ikke er fyldig og har kort, mørkt hår....

T :-) sa...

Tusen takk for en kjempekoselig dag, Gry, Nina, Thea og Hanne :-)

Pass deg Gry, du kan risikere å få mange besøk av meg....

Så mange flotte bilder.

snorredimma sa...

Ser at dere virkelig har kost dere alle sammen...Barfi har jo vokst seg til å bli ei skjønn lita jente som vi gleder oss til å treffe...Der kan du se, Tove...Gry syns at Barfi er lydig!!

Milli er nok som de fleste andre hunder som er glad i andres bein (gnagebein, selvfølgelig)...Dimma gjør akkurat det samme, Snorre har en annen vri: Han lurer Dimma til å begynne å leke..og nå ho endelig er lurt med på leken med f.eks. en ball...da springer han bort å tar beinet hennes!

Utrolig mange fine bilder, Gry!

Har du fått deg speilrefleks-kamera, Tove????

Nøve sa...

Måtte innom igjen for å se på bildene...
Lufta er for alle - det var så artig ;o) og vakre vesle Barfi har sjarmert alle tydeligvis!

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

Takk for titten! Du er jo bare sååå flink til å fortelle og legge inn fine bilder!

Gry Viola og Roxie sa...

Hei igjen! Måtte bare innom å se på de vakre bildene. Det er så morro å se når flere hunder leker sammen. Håper at vi kan få til å være med på et treff en gang. Vi ses vel i Drammen? Ha en fin dag!!

Nøve og Nalle sa...

Håper dere har like fint vær som oss idag! Nyt "fridagen" din, og god helg :o)
STOOOR NUSS TIL MILLI!

Gry og Millis blogg sa...

Tusen takk Nøve:o))) Her er det strålende sol, men ganske blåsete i dag (Nalle-mann hadde ikke likt seg her nå). Litt kaldt, men fint vær å gå tur og å jobbe i.

Ha en fortreffelig helg og kos dere litt ekstra på 17. mai:)