søndag 28. juni 2009

En VARM helg

Etter fredagens dramatikk, tok vi det helt med ro i går. Milli sov mye av dagen, og vi er ikke så glade i varmen, og sitter mest helt i ro og prøver å puste  i skyggen eller inne:o)

Jeg er så utrolig glad for at Milli er i form igjen, og har blitt helt seg selv (jeg må innrømme at jeg var redd det hadde skjedd noe med hodet hennes etter pustestansene, men det har det ikke – jeg tror dessuten at det var VELDIG dramatisk tenkt av meg – vi har vært gjennom alt hun kan, og hun har ikke glemt noe;o)

Tjøme er nå “fullt”! Det er folk under hver busk og stein og helt umulig å finne seg en fredelig plass ved sjøen. MEN, vi har et smart alternativ:o) Ganske langt nord på øya ligger Kjynnamarka, der er det et lite ferskvann med et flott turområde rundt. Siden alle andre samles på og ved sjøen, fant vi ut at dette var stedet for oss og Milli i dag. Gla’ jenta er definitivt uthvilt og hadde lyst på litt action, hva er da bedre for badeanda Milli enn å få lov til å bade i fred og ro (uten at jeg er redd for at hun skal riste seg på noen eller hilse gledesstrålende og kliss våt på noen som ikke liker hund)?

Milli været vann og jeg lar bildene tale for seg:o)

DSC_0091a

DSC_0092a DSC_0085

DSC_0094aa

Jeg pleide å gå mye på dette stedet når Kaisa var liten, men det er lenge siden jeg har vært her. Det er SÅ fint, og jeg har så mange fine minner fra Kaisa herfra. Det eneste jeg ikke liker er at det er elg rundt der, og jeg er ikke så trygg på den… Det er godt å ha med seg noen da, så i dag ble Ola utkommandert;o) Vi hadde en koselig tur og var lure og gikk før det ble for varmt….

Jeg legger også ut et bilde jeg ikke har gjort noe med, jeg synes skogbunnen var så fin:o)

DSC_0099

Trolsk (bildet er ikke gjort noe med)

Det er sikkert politisk ukorrekt å mene dette, men nå vil jeg ha masse regn og litt kaldere temperatur. Sorry alle soltilbedere:o)

Ha en flott uke alle sammen!

13 kommentarer:

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

Så flott at Milli hopper uti, tror Honey og Arja får lære av henne og Charlie jeg, skal vi ta en tur til hennes sted sammen en dag? Det hadde vært veldig koselig. Jeg kan onsdag-fredag på dagtid.

Nøve sa...

Enig med deg på det siste der ;o)

Vi har tenkt ekstra mye på Milli disse dagene! Håper du aner hvor glad vi er for å høre at ALT er bra med godjenta "vår". Ingen så god som Milli!
Tøffe jenta som stuper til vanns :o) Håper ho erter Nalle litt, kanskje han våger seg utpå etterhvert. Men han fikk seg noen snøbad idag,da ;o)

Fine bilder! Godt dere har finni deres eget Tjøme-paradis!

Luna sa...

Godt å høre at alt er bra med milli :) var nok godt å få seg en duppert i dag, luna bada i sjøen i går, kosa seg med å hente pinner. Hun lukta forferdelig etterpå, så der skal vi ikke bade flere ganger..
Kan gå med på litt lavere tempratur (litt) men regn?! nei det håper ikke vi på..!! Vi slapper av om dagen og er litt mer aktiv om kvelden.. Da går det fint! :)

Gry Viola og Roxie sa...

Så bra at alt går bedre med Milli mor, Du må ikke skremme oss sånn!! Så flink hun er til å ta skikkelig sats ut i vannet!! (godt at du skrev at hun tok sats for det så ut som hun ville bæsje) Flinke jenta til å hoppe ut i vannet!!

Litt lavere tempraturer om natten hadde vært fint, men regn det håper jeg holder seg langt unna!! Det er jo detta vi går å venter på hele vinteren ( i alle fall jeg!! Nudelig med sommer og sol)

Stoor nuss på nesa til Milli fra Roxie!!

Hun har lagt seg og sover helt utslitt etter en helg på Rauland sammen med Disel!!

Ville sa...

Så bra at alt er ok med Milli i dag:o) jeg gleder meg på dine vegne, og litt på våre også;o)

Heeerlige Milli-badeand, som tar skikkelig sats og hopper uti:o)))

I går kom Øystein sååå stolt tilbake til båten etter en tur: Ville har svømt, kunne han fortelle. Hun svømte noen meter. Han hadde kastet uti en pølse og hun gikk veldig langt etter den, han ga henne et lite dytt i rumpa og hun svømte ut og hentet den:o)

Jeg tror aldri hun kommer til å slå badeglade Milli:o)))

Det er lov å ønske seg litt regn ialle fall noen timer i døgnet, midt på natten foreksempel.

Nina og Bonnie sa...

Nå ble jeg glad for å høre at Milli-mor er seg selv igjen. Og henner er virkelig en badeand. Jeg synes ferskvann er fint for hundene å bade i. Da slipper en saltet i pelsen etter på.

Jeg kan gå med på litt lavere temperatur, men bare regn om natta. Jeg skal begynne å male i morgen.

T :-) sa...

Så fint det så ut der Gry. Mange flotte bilder. Ja til og med et "kjedelig" (ikke misforstå) bilde av skogbunn ble jo nydelig :)

Da er vi i hvert fall to, Gry, som ønsker litt skifte i været, gjerne ei skikkelig rotbløyte, nå som høyet ligger trygt på låven.

Godt at Milli er sitt gamle jeg igjen!

Dixie sa...

Veeeldig kjekt å høre at Milli er seg selv igjen! :D

Så hun tar sats og hopper uti vannet, hun!? Det hadde nok aldri Dixie gjort! ;) Håper jeg får henne til å svømme litt mer i sommer enn det hun gjorde i fjor!

Det så ut som en fin plass dere hadde funnet! Greit med et sted uten andre mennesker... Fine bilder!

Jeg synes også at det er veldig varmt, men det kan godt vente med å bli kaldere og regn til vi har reist på ferie... :P

snorredimma sa...

Jeg er så glad for at Milli har blitt "gode, gamle Milli" igjen....har tenkt på ho, vet du...og deg, også...Skrekkopplevelser som det der vil vi ikke ha!!

Jøsses, ho svømmer jo langt utover...du skulle jo svømt ved siden av henne da, Gry..hehe

Nøve sa...

Ja Camilla, det hadde vært sommerens vinnerbilde :o) De to skjønne havfruer fra Tjøme!

Gry Viola og Roxie sa...

Hei Milli!!! Måtte bare innom og si hei!! Håper alt står bra til hos dere!! Her er det godt og varm gitt.

Stoor nuss fra Roxie!!

Inger`s blogg sa...

Har lest om besøket hos dyrlegen, begynnte næste å grine, men leste videre og Millie hadde ENGLEVAKT! for en forskrekkelse.Dette kunne dere godt ha vært foruten.
Jammen lærer vi mye her på bloggen og bra er det, DETTE skal jeg huske på, når det blir Chickos sin tur. Venter til vi har vært på Biri, da skal han også gen-testes.

Som jeg sa til Nina;DETTE dere har vært utsatt for, må komme i LAPPHUNDSTIKKA !

Ellers har dere mange fine opplevelser og koselige bilder.
Ha en fin sommer!

Gry og Millis blogg sa...

Næh, Milli gjør seg nok best alene! Slitsomt med ENDA flere turister her ute som skal beskue det sjeldne uhyret i Kjynna;o)