søndag 5. juli 2009

FOR en helg:o))))))))

Så var Hundetreffet på Bergheim over! Det har vært en braksuksess!!! Vi har hatt det så utrolig fint. Både folk og hunder har storkost seg, og Nøve har vært den ultimate arrangør!

DSC_0049

Vakre Bergheim. Skatten ligger rett over jordet….

Vi kom opp tidlig fredag formiddag, som de første. Nalle og Milli var henrykt over gjensynet (enn så lenge;o). Rett etter oss kom nemlig Hanne, Thea og Bienna, og det var sistnevnte som så absolutt gjorde størst suksess hos Nalle-mann denne gangen, til Millis, mors og svigermors store forskrekkelse. Bienna latet som om hun ikke satt særlig pris på oppvartningen, men vi har en mistanke om at hun egentlig likte det litt (som kvinnfolk flest;o). Etterhvert kom Anne, Kristina og Bonnie og Mona og Tuuli kom på et kveldsbesøk. Fredag kveld ble brukt til Tacospising og hundelek. Tuuli har begynnende løpetid, og var (også som kvinnfolk flest;o) ganske grinete akkurat nå. INGEN hunder skulle komme i nærheten av mammaen hennes (som var ganske forskrekket over disse bodyguard taktene:o)

DSC_0013

Tuuli og Milli i et idyllisk øyeblikk.

Nalle var stolt som en hane over haremet sitt, men kunne da slettes ikke forstå hvorfor de ikke kunne sitte stille og bare se beundrende på ham. All denne løpingen og lekingen ble da aldeles for mye for Kongen av Bergheim:o)

DSC_0018

Her har Bienna fått seg en liten pause fra sin ivrige beiler, og søster Bonnie gjør nytten;o) Tuuli og Milli følger ivrig med, og strengt tatt, så er vel Bonnie mest opptatt av Milli:o)

Søstrene fra Mallalasse’s med eiere sov på koselige Kolsrud camping, mens Milli og jeg sov hos Nøve. Kvelden/natten ble lang for noen av oss, men det hindret da slettes ikke gjengen i og samles hos Nøve formiddagen etter, med en liten fjelltur som mål, og et bad i et tjern som lokkemiddel. På denne turen skulle også de andre “Halling kara” være med. Kango og Børre ankom Nalle med harem før avreise. Nalle viste seg særs lite villig til å dele hagen og damene med kameratene sine, så det var bare å stappe hundene i bilen å begynne på kjøreturen. Nøve hadde innhentet tillatelse til å kjøre opp til en seter, sånn at ikke gåturen skulle bli alt for lang og bratt i varmen. Vi er VELDIG takknemlige for omtanken Nøve, for veien var BÅDE veldig lang og veldig bratt. Men for en idyll!!! Vi gikk ca. 1/2 time for å komme fra bilene og inn til Grisetjern. Jeg har bare ett ord: “HERLIG”!!!! Milli har bare to andre ord: “PÅ TIDE”!! Badeanda Milli slo ut i full blomst, og hun svømte og svømte og svømte, uten mål og mening, bare riktig kooooooooooooste seg:o)

DSC_0027

Her er Børre og Badeanda i Grisetjern. De to eneste av hundene som var noe særlig glad i vann:o)

Bestisen til Nalle, Kango, har nok vært litt svak for Milli en stund. Jeg tror Milli har fortalt ham om Nalles påfallende interesse for Bienna, og Kango visste å smi mens jernet var varmt. Han ble absolutt helt besatt av Milli. De andre jentene brydde han seg ikke særlig mye om, men Milli var så absolutt dama i hans hjerte denne dagen.

DSC_0021

Kango riktig nyyyyyyter oppmerksomheten fra Milli:o)

DSC_0031

Her er gjengen på tur ved Grisetjern:o)

Etter bad og tur, ble det grilling på Bergheim. Hundene lekte og koste seg. Milli var nå så sliten at hun gikk inn og la seg under senga, men så fort noen av de andre hundene ga lyd fra seg (og det gjør de jo;o), så måtte hun ut for å sjekke. Det ble MYE ut og inn på Milli denne kvelden. De andre hallinggutta hadde litt å gjøre, så Nalle var nok en gang alene med haremet sitt

DSC_0045

Her prøver Nalle å snike seg til “litt”, mens Bienna ligger og leker slapt med Milli, Bonnie er ganske så uaffisert…

DSC_0061

Skal bare sjekke om det skjer noe jeg…

Etter at Nøve, Nalle, Milli og jeg tok en tur bort til Kolsrud Camping på besøk, tok vi relativt tidlig kvelden i går. I dag var det tid for avreise, men vi fikk tid til både skravling og kaffedrikking i dag også:o)

Jeg har så mange inntrykk nå, at det ikke er så lett å skrive dem ned. Hodet er liksom fullt. Men en ting vil jeg gjerne si: TUSEN, TUSEN TAKK NØVE OG NALLE FOR EN PERFEKT HELG!!! Den kunne ikke vært bedre. Dere er fantastiske begge to!!! Det er ikke rart vi trives i deres selskap!

Noe som er rart, er at for ett år siden kjente jeg ingen av de som var med i helgen!!! Absolutt alle har vært så positive og herlig humørfylte og bidratt til at Milli og jeg har hatt en opplevelse jeg kommer til å leve lenge på. Tusen takk til dere!!! Vi er glade for å ha møtt dere alle sammen.

Ha en flott uke:o)

27 kommentarer:

Nina og Bonnie sa...

Åh,du skriver så fint at jeg har på følelsen jeg var med. Misunnelig, jeg , ja!!!!!!

Dere har jo hatt det så fint at jeg er sikker på at dette blir en tradisjon og da blir det nok fler med.

Ser at Milli har det fint hos Nalle og svigermor, men har de byttet kavalerer? Hva gjør Milli med Kango og Børre?? Dette kan jo bli litt av et drama,hahaha!!!

Nøve sa...

Jeg var så spent på bildene dine :o)
Det var såvidt jeg hadde ork til å skrive i bloggen i kveld, for hodet er fullt av inntrykk, og imorgen dukker det vel opp mange "glemte" minner...og konklusjoner..ja, hvordan går det med Nalle og Kango etter dette,tru?

Christian og hundene sa...

Rene såpeserien! Hehe..

Dette MÅ bli tradisjon, for dette vil vi også være med på!

Nøve sa...

Vi får ett slags treff allerede på Biri i august! Betryggende å vite at Toivo foretrekker brunetter...var det ikke så?

Gry Viola og Roxie sa...

Så koselig dere hadde det på treffet på Bergheim. Blir det noe sånt en annen gang så vil vi henge oss på. Så fint det så ut. Veldig fint det 1 bilde du hadde satt inn. Sunes ikke det var noe rart at Nalle helst ville ha damene for seg. Morro å se at hundene går så fint sammen og at eierene koser seg også i hverandres selskap!!
Vi gleder oss skikkelig til å treffe dere igjen på Biri utstillinga!!

Christian og hundene sa...

Ja, vi kan glede oss til Biri, det blir jo et treff det også ja:-)

Toivo er svak for de mørke ja:-) Blondinene er ikke så spesielle synes han:-) Akkurat som sin far, men av en eller annen grunn ender vi opp med blondiner allikevel, både jeg og Toivo;-)

Gry Viola og Roxie sa...

Måtte bare si at det bilde der du stikker hode ut på rekkverket av varandaen er kjempe tøft!! Du er så pen du Milli mor!!
Stoor nuss på nesa fra Roxie !!!

Anne-Liss sa...

For en drømmehelg dere har hatt.
Skulle ønske vi hadde vært der ;-) Milli er Sååååå søt på det siste bildet da hun stikker hodet ut av gjerdet.

Berit sa...

Kango hilser så mye ! Da vi traff brune fuglehund Fia (som han har vært veldig gira på før)på fjellet søndag, var han bare måtelig interessert. Det er tydelig at han liker dem små, lyspelsa, spiss-snuta og søte....

Ville sa...

Ja du er bare helt utrolig når du skriver Gry. Du innspirer meg til å prøve å skriv utfyllende og levende.

Jeg takker deg for at du er den du er og deler så villig med oss andre bloggere opplevelsen av å være isammen på Bergheim.
Flotte bilder fra hagen til Nøve og hundene.
Det var flere av bildene som var bare helt nydelige av hundene i lek og avslapping, fikk lyst å nevne Milli med med hode igjennom gjerde, herlig:o)))

Nøve sa...

Nalle sitter ute ved stabburstrappa og uler idag :o(((

Luna sa...

For en hundehelg! No gleder jeg meg veldig til Biri for å treffe dere! :)
Milli har jammen blitt enda vakrere! For et nyyyydelig bilde av millimor med hode ut av gjerdet.. *sukk*

Inger`s blogg sa...

Godt å høre dere hadde så koselig,trivelig helg,tenkte meg det ble så vellykket, hva annnet med så koselige hundefolk og flotte hunder.
Millie er prinsessa!så nydelig, ikke noe rart hver av guttene vil ha den fine jenta for seg selv.

Godt fortalt og flotte bilder, Gry.

Børre og Hege sa...

Heisann. Koselig og hilse på dere.
Vi kosa oss veldig på turen. Tror nok det var det smarteste at vi vendte nesa hjem etter turen. Nalle ville nok ha damene sine for seg selv. Ikke rart han er forelska i Milli. Hun er jo bare hel skjønn. Det syntes nok både to og firbente.
Kanskje vi kommer til Biri. Bare for og titte.

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

Jeg bare bøyer meg i støvet jeg for deg Gry! Du er suveren på å fortelle og ta herlige bilder, kunne liksom ikke komme fort nok hjem fra jobben i dag for å kikke om du hadde lagt inn referat! :) Og det hadde du jo! Som alltid morsomt og utfyllende. Du er i stor grad årsaken til at vi er blitt den trivelige lappegjengen! Håper Nøve gjentar suksessen til neste år!

Gry og Millis blogg sa...

Tusen, tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger alle sammen:o) Det er jo disse tilbakemeldingene som gjør det moro å skrive i bloggen.

Vi har som dere skjønnner hatt en fantastisk helg, takket være Nøve og Nalle. Herlighet som vi har kost oss. Vi gleder oss vilt og hemningsløst til Biri, for da får vi se MANGE av dere som ikke var med til Bergheim også:o)))
Hege: Børre MÅ bare komme! Kan du ikke stille ham ut når dere først er der? Vi lover å heie høyt og lenge:o)
Christian: Husk målestokken din, vi må jo måle skikkelig må vite:o)

Ville sa...

Hei Gry, når REGNER det her. Torden og godt og vått sommer regn.
Håper det kommer til dere også, så beitene får etterlengtet vann:o)

Gry og Millis blogg sa...

Herlige Berit! Nå regner det her også. NOE SÅ DEILIG!! Vi har akkurat flyttet sauene fra et beite til et annet, da hørte vi at et lam sto igjen alene på "det gamle" beitet. Jeg tror aldri jeg har synes det har vært helt topp å bære et vått, sprellende lam i øsepøse regn, noen hundre meter men nå var det bare godt:o)

Luna sa...

Hei Børre! Jeg gleder meg veldig til å treffe deg igjen på Biri! Kan ikke du også få deg en blogg da?? klem fra din søster! :))

Ville sa...

Så herlig at dere også har regn. De gir godt lyd fra seg lamma når de oppdager at mor er ute av syne.
Jeg blir aldri lei av å se og høre på lamma når vi er på hytta. På denne tiden er de jo blitt ganske store og "tøffe" kommer litt for langt bort fra mammaen sin. Synes det er sååå fasinerende å høre på lammma når de roper på mammaen og hun svarer, den farten på dem bort til og mammaen for å få en melkeskvett, herlig:o)
Regner med at det var en viss tyngde på lammet du måtte bære;o)

Gry og Millis blogg sa...

De høres godt, de små ulldottene Berit. Jeg kan bli litt lei, for vi har et jordet rett utenfor soveromsvinduet mitt...;o)

Jeg kan nok ikke juge på meg noen vektløfterbragd i dag. Lammet ble født firling, etter at vi tok fra ett, deler det mammaen sin med to andre, så det var ikke så tungt, men du verden som de spreller:o)))

Dixie sa...

Det høres ut som dere har hatt en kjempefin helg, både hunder og mennesker! :D Veldig kjekt å både lese og se på alle de fine bildene!

Akkurat nå er vi på et hotellrom i London, men torsdag kveld kommer vi hjem igjen! Det skal bli kjekt å komme hjem til Dixie igjen også! :)

Gleder oss til Biri, så vi endelig får møtt dere alle sammen! :D

Siss sa...

Så fint at dere har hat en delig helg.Deilig beskrivelse,og fine bilder.Du er suveren Gry.Håper det blir en tradisjon så en kan hive seg med på treff til neste år

Christian og hundene sa...

Jeg skal huske målestokken, må bare få av IQ-sperra på den først, sliter litt fortsatt;-)

T :-) sa...

Sier som jeg sa til Nøve: tusen takk for herlig rapport og mange flotte bilder. Det nederste bildet er jo bare suverent!!

Oppfatter jeg det riktig når det virker som om det ikke var islendinger med på treffet i helgen??

Gry og Millis blogg sa...

Du oppfatter helt riktig Tove. Ingen islendere:o((. En haug med lappiser og Kango gjorde nytta, men vi hadde jo med glede tatt i mot våre islandske venner:o)

Tine sa...

Hei Gry. Høres ut som en fantastisk helg. Morsomt med bilder. Gratulerer så masse med røntgen resultater. :-)