søndag 26. juli 2009

Helgen med Nina og Charlie

Nå har Nina og Charlie reist, og Barfi har kommet:o)

Nina kom etter jobb på fredag, med gla’gutten “på slep”. Siden Ola hadde benyttet anledningen til å stikke til fjells, hadde jeg behov for en sauepasserassistent – og hvilken assistent Nina skulle vise seg å være!!!!!

Vi tok med Milli og Charlie og gikk opp til jordene. Der klipte vi klover på et par av sauene og ga en flåttmiddel og ormekur. Jeg kom på at det var lenge siden jeg hadde sett min favorittsøye Frida, og vi begynte å lete. Vi fant henne liggende, veldig, veldig syk midt på sletta. Hun var utrolig dårlig og var vel på vei til de evige beitemarker. Dyrlege ble kontaktet og jeg kjørte dit og hentet medisiner mens Nina passet hundene. Hvor fant jeg Nina når jeg kom tilbake? Jo sammen med Frida:o) Jeg fikk veldig god hjelp til å gi medisiner og ikke minst til å få flyttet Frida til et beite der ikke bukkelamma klarer å plage henne. Vi hentet bilen min, fikk søya inn, Nina kjørte som en prest ned til gården mens jeg satt bak og passet Frida. Frida er noe bedre, men langt fra bra. Vi vet ikke enda hvordan dette går, men takket være Nina fikk jeg i hvertfall gjort det som måtte gjøres på halvparten av tiden (minst) som det hadde tatt å gjøre det alene. En herlig kommentar som viser litt av Nina: “Gry, nå har jeg henda fulle av sauedritt, men jeg går ut fra at du har vann og såpe”. Sånt liker vi Nina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DSC_0139

Nina lokker på noen av sauene

På lørdag formiddag var Nina og jeg  ute og sjekket dyr på Sandbekk og Verdens Ende, alt sto bra til og på kvelden kom Hanne og Bienna en tur innom. Det var koselig. Vi spiste lasagne og koste oss mens hundene lekte.

DSC_0142

Charlie, Milli og Bienna

Charlie og Milli leker så utrolig godt sammen. De er skikkelige “bestiser”!!! Jeg har ikke tatt så mange bilder av dem, for motivene er stort sett prikk like dem i forrige blogginnlegg. De deler på det de har og blir aldri lei eller irriterte. Milli storkoser seg med Charlie og jeg med Nina, så dette kan jo knapt bli bedre:o)

Søndag morgen kom Tove, Irene, Vina og Barfi. Barfi skal jo lære meg opp i hundehold, så dette er nyttige greier. Til min store overraskelse blåste Milli seg skikkelig opp når Barfi kom, men etter litt om og men og kjeft fra meg gikk de veldig fort over til å bli svært så gode venninner:o) Vina lot vi ikke få hilse på Milli denne gangen, siden Milli tydeligvis var i en litt krigersk stemning og Vina så absolutt er en dame som tar igjen. Jeg ville at starten på Barfis karriere her hos oss skulle bli så rolig og koselig som mulig. Men JEG rakk å hilse på Vina (bittelitt, jeg tror ikke egentlig at hun fant meg verdig). FOR en erværdig, egenrådig, herlig dame med personlighet!!!! Jeg rakk ørlite øyenkontakt med henne i det jeg ga henne litt brød ved bordet, da var jeg “inne i varmen” et lite øyeblikk:o) Tove, jeg gleder meg til å hilse på henne (evt. til Vina gidder å hilse på meg) ved en annen anledning:o)

DSC_0150

Vina på Glenne, lurer sannsynligvis lettere irritert på hva jeg gnåler for….;o)

Dette må jeg nevne. Milli har en helt ufordragelig side!  HUN SKAL VÆRE MIDTPUNKT!!! Når Charlie leker med Bienna eller Barfi, da bjeffer hun som besatt fordi hun føler seg tilsidesatt.  Hun er vant til å få all oppmerksomheten, og det synes (høres) godt!!! Jeg lurer fælt på hvor hun har gjemt den sindige “Dronninga av Drammen” da….. Men, men, det er ikke så ofte og det går veldig bra når de er to eller fire (sånn at Milli for dekket oppmerksomhetsbehovet sitt;o)

Så vil jeg avslutte med et stort takk kjære Nina og Charlie for at dere kom. Det er alltid koselig å ha dere på besøk! Et dypfølgt takk Nina for all hjelpen du ga meg med Frida, det var faktisk  uvurderlig. Nå får vi bare krysse fingrene!DSC_0141

Charlie koser hos mamma’n sin

Nå har Nina, Charlie, Tove, Irene og Vina reist. Barfi, Milli og jeg har gått oss en liten tur, og nå ligger Milli nede mens Barfi ligger her ved siden av meg. Jeg har fått meg en vakker, hengiven og utrolig koselig svart skygge:o) Jeg gleder meg til de neste tre dagene for Barfi er også kjempe, kjempe herlig. Rapport med bilder kommer:o)

Ha en fin uke alle sammen:o)

7 kommentarer:

Nina og Bonnie sa...

Dette er gjensidig, Gry. Vi har hatt det såååå fint. Jeg slapper så godt av på Glenne, da senker skuldrene seg og hvilepulsen går kraftig ned.

Morsomt du beskriver helgen vår. Det var gøy å lese. Og lykke til med Barfi. Ser ut som det er unødvendig. Det går jo så bra.

Nå tenker jeg du venter på hva Tove og jeg klekket ut i bilen hjem???? Ække billi med opplæring, hahahaha!!

Dixie sa...

Høres ut som Milli får mye hundebesøk for tiden! Og det er hun nok bare glad for! :)

Bra at dere fant Frida, og fikk henne til dyrlegen! Håper det går fint med henne!

Både Tessy og Ville er på ferie, så det begynner å bli en stund siden Dixie har lekt med dem nå! Men vi har vært en del i hundegården, da, så hun får lekt litt med andre hunder i stedet! :)

Lykke til med Barfi! Høres ut som det går kjempefint! :)

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

Så godt du hadde Nina hos deg, håper det går bra med Frida! Jeg trodde Nina skulle være hos deg i dag også jeg, så mens hun liksom var der "tyvlånte" vi stranden hennes, hadde med bikkjer, sønn, svigerdatter og 2 barnebarn. Vi koste oss skikkelig!. Eneste som svømte var Daniel og jeg! Takk for svømmeturen Daniel! :)

Luna sa...

Så heldig dere er som har hatt og har så mye hundebesøk :) Vi har hatt besøk av marianne og mira i dag, det var skikkelig koselig ! :) endelig har vi også fått hilse på en av bloggerne ;)
kos dere med barfi, gleder meg til rapport =)

T :-) sa...

Det bli'kke billi nei, men vi si'r ikke no på ei stønn enda....bare vent....

Håper det går bra med Frida, Gry.

Morsomt å lese om helgen deres. Dumt Frida ble sjuk, men kjempebra at Nina kunne hjelpe deg. Det har vi jo visst lenge at Nina fikser det meste :-)

Og vi er såååå takknemlig for at du er den du er, Gry :-) :-)

Håper ikke Barfi sliter ut Milli. Jeg syns Milli oppførte seg eksemplarisk jeg.

Nina og Charlie sa...

Nå, hvordan går det med Frida??? Og hvordan gikk natta med Barfi??

snorredimma sa...

Så koselig dere har det i lag....fint for bikkjene at dere er så flinke til å besøke hverandre, og det er aldri kjedelig å lese hva som skjer hos deg, Gry. Men Frida var ingen morsom lesing, håper det går bra med henne og at hun responderer på behandlingen hun får. Flinke Nina som var der å kunne hjelpe til!!

Herlig bilde av Charlie og Nina - dem passer så godt sammen, syns jeg.;-)

Blir moro å høre om dagerne med Barfi....og Milli som må dele med seg.. leker og "mamma" på en gang!!

Og nå blir jeg enda mer gira på hilse på Vina - ho har jeg på en måte falt litt for....