søndag 18. oktober 2009

Jeg har vært oppe til eksamen!!

I dag, i strålende solskinn, var det bare å sette kursen mot Larvik. Det var nemlig der Tove og Nina hadde bestemt at eksamen skulle avholdes. Bare for å ha sagt det – jeg sto:o) Jeg har tilogmed fått kursbevis!

DSC_0072

Se så fint!!! Liten Barfi, Charlie og meg:o) HERLIG!!!

Nina og Tove har virkelig lagt arbeid i dette. Når jeg kom til Larvik, måtte jeg jo først hilse på de to “tantebarna” mine, og lot Milli være i bilen når jeg gikk inn. Jeg kan med stolthet melde at de var veldig glade for å se meg begge to:o)))) Mine to strenge eksamenssensorer lot det skinne gjennom at vi ikke hadde noen tid å miste, så satt vi umiddelbart kursen mot Trettesten hytta(?), et nydelig sted ved Farrisvannet. Jeg hadde trodd (og håpet?) at vi egentlig bare skulle kose oss – men NEEEEEEIDA, først måtte jeg gjennom en teoretisk også en praktisk eksamensdel…. Hjelpe og trøste….

DSC_0026

Her driver Tove og hisser opp Barfi før jeg skal opp i teori… Den veggen bak ser ut som om noen skal skytes mot (bare nevner det;o)

DSC_0027

Og her står Nina, med fasiten klar på sekken:o)

Jeg måtte svare på all slags spørsmål fra hvor mange lappiser fra Fjelldronningen jeg har på blogglista mi’ (bomma der gitt – det var flere enn jeg trodde) til avlsreglene hos NLK og hva som bør følge valpen ved overlevering. De hadde forresten vært så uendelig snille at de ikke hadde med spørsmål om genetikk i dag:o)))))))) Til slutt skulle jeg beskrive en FL og forklare hvorfor noen skal kjøpe den rasen, da hadde jeg etterhvert begynt å ta spørsmålene så alvorlig, at jeg famlet og stotret og klarte ikke å overbevise Nina og Tove en gang;o)

Den praktiske delen besto av kontakt med og handling av Barfi – kontakten var det ikke noe å si på – hun er glad i godbiter lille Barfi-Larfi:o) Handlingen gikk ikke så fint egentlig (for å si det mildt;o), men de påsto at jeg ikke strøyk. Det ble tatt hensyn til at både Barfi og jeg er noen skikkelige ferskinger:o)) Så var det innkalling av Charlie. Det gikk som en drøm, han gjorde akkurat det han skulle – og kom på innkalling:o) Så skulle det være passivitetstrening med Milli, hun skulle bare sitte ved siden av meg og være rolig, og jeg skulle ikke gjøre noenting. Det gikk også veldig fint (jeg tror egentlig hun skulle se på meg – men det glemte vi visst – for hun var ganske flink til baåre å sitte der:o).

Veldig moro Nina og Tove – dere har virkelig gjort mye ut av denne dagen!!!!

Så var det matpause – da hadde damene ordna med grill, brus, grillpølser og alt som hører til:o) Kjempegodt og kjempeoverraskende. Jeg hadde fått streng beskjed om ikke å ta med meg noe, men hadde ikke forventet å bli traktert på denne måten, utendørs, veldig, veldig hyggelig:o)

DSC_0062

Grillen står og godgjør seg:o)

Hundene fikk selvfølgelig leke og kose seg. Milli og Barfi hadde noen ørsmå startproblemer, men det løste seg fort, og de var nesten bestevenninner når vi reiste (så lenge det ikke var noe de kunne krangle om der). Charlie lekte med den av jentene som ga ham oppmerksomhet, men ellers tusler han med sitt han, i de tilfellene der Milli og Barfi hadde nok med hverandre.

DSC_0036

 Charlie tusler litt med sitt

DSC_0043

Jentene har funnet tonen (faktisk ser jeg her at Milli danser på Barfis langline:o)

DSC_0033

Veldig populær Nina:o)

DSC_0048

Milli prøver å føre en dannet samtale med Barfi, mens Charlie konsentrerer seg om det viktige her i livet;o)

DSC_0058

Tre gode venner:o)

Milli fikk bade masse i dag, mens Barfi og Charlie vasser. Barfi synes det var litt teit at jeg kastet pinnene så langt ut, hun har ikke noe lyst til å svømme ut for å hente dem og Milli gadd ikke gi dem bort når hun hadde gjort all jobben med henting.

Etter vi dro fra vannet vi var ved, så var det jammen ordnet med kaffe og kaker hos Nina. Det var så innmari koselig gjort av dem.

DSC_0069

4 slag i dag… Jeg er jo sjanseløs……!!!!!!

Eksamen med Nina og Charlie og Tove og Barfi – anbefales på det varmeste!!! Jeg tror faktisk jeg skal melde meg på mere voksenopplæring hos dem:o)

Tusen takk for en fantastisk dag – dette kommer jeg til å huske lenge!!!

Stor klem fra meg til dere (med en ørliten tåre i øyekroken nå:o)

God uke til alle sammen!

12 kommentarer:

Nøve sa...

Ååå såå koselig da!!!
Jeg visste de kom til å være greie med deg, de vil jo gjerne "utnytte" deg ved seinere anledninger også, vet du! Flaks med været og alt, dette ble nok en minnerik dag for alle seks :o) Vina - var ho ikke med???

Nina og Bonnie sa...

Så herlig du skriver om dagen. Jeg har akkurat lagt inn mitt innlegg, men dette her var knallfint beskrevet.Takk for i dag, det har vært en kjempefin dag med deg. Har jo ikke sett deg eller Milli siden i juli.Altfor lenge siden.

Også fikk du bildet av kakefatet. Tove er god til å bake.

Og for noen bilder du fikk tatt.

Og Nøve, vi utnytter ikke Gry, vi er så frekke at vi sier det med ord. Etter jul begynner planleggingen av Del 2.hahaha...

Gry og Millis blogg sa...

Nøve: Vina måtte være hjemme. PE ville ha gårdshjelp og selskap:o))

Merete sa...

Endelig kom dagen alle vi bloggere har gått å venta så lenge på, og den svikta ikke forventningene. Flotte greier, dere er bare helt herlige, er dere.

Anne-Liss sa...

Endelig ja, nå har vi venta spent på denne eksamen i lange tider.

Gratulerer Gry med vel gjennomført eksamen, du var veldig flink :o))

Kan tro de to andre har kosa seg med planlegginga ;o)
Fin avslutting med utdeling av diplom og (nammi) gode kaker.

T :-) sa...

Tusen takk for en flott dag Gry og Milli. Og tusen takk for smørigen (les mange gode ferske gårdsegg), de glemte jeg jo å nevne i innlegget mitt!

Flotte bilder som vanlig og en enda bedre beskrivelse. Sitter som vanlig her og ler :-D

Gry Viola og Roxie sa...

Så koselig dere hadde det! Gratulere med bestått eksamen!! ( ikke at jeg noen gang trodde du ikke ville greie det!)

Så fint de leker sammen Milli, Charlie og Barfi!!

Flotte kaker fikk du åsså!!

Ha en fin uke!!

Marianne sa...

For en flott dag disse jentene hadde stelt i stand til deg! Gratulere som Voksen hund expert!

Ikke noen tvil om at hundene også fikk kost seg masse på den flotte plassen!

Luna sa...

moro å lese, fin diplom og de kakene så veeeeldig gode ut! :) Gratulerer med bestått eksamen ;)

Ville sa...

Så herlig Gry, jeg forstår godt at de klarer å røre deg!!!
Er ikke hvedagskost, at en så tydelig viser at en setter pris godt vennskap. Tror vi må bli litt flinkere til det i hverdagen.
"Tantongane" dine er jo bare så nydelige, og Milli da, hel sjønn:o)

Virkelig herlig å se en sånn liten flokk lappiser i lek og moro!!

Gry og Millis blogg sa...

Dette har bare vært kjempegøy:o)

Herlige Tove og Nina!!!

Også blir jeg så innmari glad av Barfi og Charlie som viser en fantastisk gjensynsglede når de ser meg. Da tenker jeg at de har hatt det litt mer enn "bare greit" når jeg hadde dem - da har de hatt det fint!! Charlie kommer med noen lyder har reserverer for helt spesielle (blandt annet Per på Fjelldronningen) mens Barfi, som Tove nevner i sin blogg, skulle hilse i fred, og forsøkte å jage Charlie vekk fra meg. Er det rart man blir litt tussete av sånne "tantebarn" da?????

snorredimma sa...

For en flott dag du har hatt, Gry, og jammen besto du eksamen med glans, selvfølgelig....Nina og Tove har virkelig gjort en god jobb - syns diplomet var så fint, jeg da - og ikke rart du blir rørt!

Så Tove er litt av en kake-baker?? - 4 slag på en dag....så godt, da...

Og hundene har også hatt en flott dag, ser det ut til. Ikke rart at begeistringen er på topp med edeg i nærheten, Gry...dy har jo sånn en herlig latter...:-))