søndag 15. november 2009

Utstilling på Kongsberg i dag:o)

Nina og jeg liker å ha god tid, så jeg satt kursen for Larvik kl. 0700. Da jeg ankom hadde Nina kaffen klar, og Milli og Charlie fikk herje litt før vi satt dem i buret til Milli og dro mot Kongsberg. Vi var ganske tidlig ute, og fikk en “fin” plass ved ringen rett bak dommerbordet. “Fin” fordi det var litt for teit at ringsekretæren ba Nina og å få Charlie til å være stille (vi er jo tross alt på en hundeutstilling og Charlie bjeffet ikke SÅ mye….).

DSC_0029

Charlie koser seg hos mamma’n sin

Etterhvert kom alle strømmende inn. Så utrolig koselig å se alle igjen!!! Jeg er forresten ganske sikker på at Milli har fått seg en ny beundrer…. Bare se under:

DSC_0032

Milli var absolutt fabelaktig henrykt over å se Inger igjen. Aiko har bare øye for Milli:o) Her ser vi også Inger, Herdis og Herdis sin koselige ektemann Mats.

DSC_0033

Aiko har da vett på å utnytte de små øyeblikkene;o)

DSC_0034

Dette gikk jo fint, jeg prøver å kjenne etter den deilig lukta med hele hodet når jeg først har anledning”

DSC_0035

Hm? Hvem? Jeg?”

På veien oppover nevnte Nina at hun hadde pakket ned vaksinasjonskortet til Charlie. Jeg trodde et øyeblikk jeg skulle få hjertet i halsen. DET HADDE JEG GLEMT!!! Åh, jeg ble så lei meg! For første gang skulle vi stille i ny klasse og vi har sett fram til det (litt mer enn jeg liker å innrømme faktisk). Jeg var sikker på at Milli måtte tilbringe dagen i bilen… Men neida, jeg spurte pent om det var noe jeg kunne gjøre for å bøte på skaden, og det viste seg at de bare har stikkprøvekontroller. Takk og lov slapp Milli en superkjedelig dag i bilen pga. en glemsk mor (som absolutt ikke pleier å glemme sånt).

Det var så utrolig koselig å se alle igjen. Jeg skulle så gjerne pratet mye mer med mange, men det er så hektisk og så mye folk og hunder, at det er vel knapt en setning som har blitt fullført i dag. Jeg rakk ikke engang å kjøpe kake. Christian hadde i sin optimisme med seg kakao, den forble urørt tror jeg (forståelig nok, alene med to hunder). Ekstra koselig  i dag var det imidlertid å hilse på Ragnhild og Emma. Kjempeherlige begge to:o)

Etterhvert ble det vår tur, og “stå-treningen” vår den siste uka, har gitt ørsmå resultater. Jeg synes dette var en av våre beste ganger i ringen. Milli har en fin evne til å koble ut stress og mas rundt seg, og hun travet fint, kontakten var ganske bra på plass og undere over alle undere, det hendte hun sto:o))) Litt hopp og sprett innimellom, men i vår verden skal det være rom for sånt, også i utstillingsringen. Dommeren var flink og uhøytidelig og ganske morsom. Han kjente på Milli og kom med følgende kommentar “Jasså ja, så du bor litt nærme kjøkkenet du”? Det har jeg jo allerede ant, og Sissel så det med en gang. Nå er det halvparten av mengde mat, godbiter skal være grønnsaker og Ola får bare lov til å gi den ene tørrfiskbiten (til nød – men ellers bare gjør han det og juger for meg). Sissel har helt med rette satt Milli på diett, og vi lover at resultatet skal være synlig til Lillestrømutstillinga om 14 dager (noen mål må man jo sette seg:o). Nina og Inger synes Milli er “sååååå nydelig som hun er”, mens Sissel kort kommenterte at “nei, hu’ er for tjukk”! Og jeg synes at alle de tre damene er helt herlige uansett hva de sier:o)

Milli fikk kval. 1 og konk. 2. Det er vi storfornøyd med! Ei flott jente fra Mallalasses ble nr. 1 og vakre Lana ble nr. 3 i vår klasse.

Kritikken var: “Meget bra type, fin størrelse, litt høystilt. Feminint hode, kunne ha litt mere bredde i skalle. God hals og overlinje. Normalt vinklet, god kropp, litt godt hold. Fin pels, jevne bevegelser, bra fasthet”.

Etter at vi var ferdige satt Nina og jeg Charlie og Milli i bilen (litt av en lettelse egentlig, jeg blir KJEMPESLITEN og hører stemmer i hodet enda….). Nina sa det innmari bra. “På inne-utstillinger har jeg ingen steder å sette Charlie”. Veldig sant! På de utstillingene som holdes ute, så er det alltids et sted å få festet dem.

Nieida var så flott!!! Toivo er en storsjarmør, som logret bare han kjente lukten av Milli, og hvem kan stå for sånt?

DSC_0038

Fiiiiine hundene til Christian!

Sissel hadde med Cita i dag, for å miljøtrene henne. Hun var så glad og jeg synes hun er veldig lik Charlie. Hun har farge som rødt gull, og hun har Charlies glade vesen. Jeg ble veldig betatt av Cita-lita….

DSC_0042

…og det ble jammen Nina også

DSC_0046

SE PÅ DEN FARGEN!!!!! Det er bare Cita og Ville (tror jeg) som jeg har sett med denne fargen. Helt skjønn!!!!

DSC_0049

Nina, Herdis, Cita og Sissel. Vi ser godt hvem som er i sentrum for oppmerksomheten!

Jeg gleder meg til å se Cita igjen, det var ei skjønn jente, og jeg så masse “Charlie” i henne!

Tusen takk til alle som har gjort denne dagen så fin! Som sagt så skulle jeg gjerne snakket mer med alle sammen, men jeg tror alle som var der i dag hadde det omtrent som meg:o)

Nå skal jeg ned å forsøke å la alle inntrykkene synke inn, skru ned volumet på alle stemmene i hodet mitt og bare kose meg sammen med Ola og et glass rødvin:o)

Ha en fin uke alle sammen!

15 kommentarer:

Nina og Bonnie sa...

Åååå så fint du har skrevet om dagen. Og så mange fine bilder du har fått tatt. Det klarer ikke jeg med en "Charlie" i en hånd og kamera i det andre. Neste gang skal jeg betale en barnevakt for hundene våre å ha med.

Ja Cita ER VAKKER. Nydelig er hun. Håper vi får se mye mer fra henne.

Tusen takk for i dag Gry. Jeg koser meg så mye i sammen med deg og Milli. :o))))

Gry Viola og Roxie sa...

Tusen takk for en flott dag!! Kjempe flinke var både du og Milli i ringen!! Ha en fin uke og masse lykke til på Lillestrøm!!

Anne-Liss sa...

Det var jo god kritikk tross litt for mye under ulla ;-)
Hun er jo så vakker med en nydelig farge så da så !!
Cita var flott , veldig spesiell farge tror hun er litt mørkere enn Ville.

Christian og hundene sa...

Jeg sitter å koser meg med kakao mes jeg leser bloggene da;-)

Grattis med resultatet, Milli var skikkelig fin nå som ho hadde fått på seg pelsen:-)

T :-) sa...

Takk for rapporten. Som alltid er det morsomt å lese inntrykkene dine Gry og flotte bilder :-)

En ting som jeg syns går igjen etter hver eneste utstilling, hos alle: så koselig å se alle sammen, men fikk dessverre ikke snakket så mye med dem ;-)Det ble nok uansett god tid til å prate i bilen :-)

Nøve sa...

Kjære Milli og Gry, gratulerer med ett godt resultat i ringen igjen :o)
litt nærme kjøkkenet...kan tenke meg Dixie m.fam får seg en gjenkjennende liten latter. Ola er sikkert ikke enig med dommeren, rart forresten, at han ikke blir med på utstilling? Han er jo den stolte faren, uansett!
Jeg skjønner godt at dere hadde en knallfin, men slitsom dag.

Nalle skal visst "ha ett par ord" med Isac etter dette :o/

Nalle sa...

Ikke Isac...Aiko!!
Mulig at begge to får en overhaing for sikkerhets skyld ;o)

Siss sa...

Takk for en fin dag:-) Milli er jo bare nydelig da vet du. Men jeg sier som det er. Stakkars Milli.Ikke hennes skyld at det ligger litt godt med mat under den fine under ulla hennes. Gleder meg til neste utstilling:-)))))

Hanne sa...

Høres ut som dere har hatt det hyggelig som vanlig!!! Kunne ønske vi var der...

Gratulerer også med flott resultat!! Kan ikke skjønne at Milli er for tjukk, men jeg har jo ikke sett henne på en stund, da... Godt ikke "Tjukka" vår skulle stille. Hun kunne trengt en egen klasse; tungvekter.

Og Milli har fått en ny "fan" i Aiko!! Morsomt!! Er det noe løpetid på gang kanskje?? Jeg oppdaget da jeg kom hjem i går at Bienna har startet sin løpetid...

Dixie sa...

Gratulerer med resultatene til Milli! :D Det gikk jo kjempebra! Morsomt å lese at hun "bor litt nærme kjøkkenet"... ;) Det minnet veldig om Dixies "litt tung" på Biri! :D Nå skal vi snart gå og veie Dixie igjen, så får vi se om det har blitt bedre siden august!

Høres ut som dere hadde en koselig dag på Kongsberg! :D

Hilde, Fant og Ebbie sa...

Hurra for flotte Milli-mor og Gry!!

Kjempefint resultat, synes jeg. Dere hadde en koselig dag, med gode venner og hyggelig selskap. Det teller veldig masse, det også.

Håper dere begge får ei fin uke, så sees vi snart! Gleder meg..... :-))

Ville sa...

Så rart egentlig. Milli som var så sylslank tidligere... og nå???
Måtte trekke på smilebåndet jeg også,"bor litt fornær kjøkkenet"
Helt sikkert et forbigående fenomen!
Gralla med god kritikk!!!

Det er jo så gøy for oss å få lese og se bilder fra utstillingen på bloggene. Nina hadde et aldeles bedårende bilde av Milli og du har et superflott bilde av Nina og Charlie.
Så flinke dere er blitt å gå i ringen, du og Milli:o)))

Cita er vakker, det er nok samme farge som Ville. Muligens har Cita en litt mørkere valør, ikke godt å si utifra foto.
Ha en fin dag...og Milli så så vakker ut, tror hun skjuler de ekstra grammene godt under vinterpelsen;o)

Gry og Millis blogg sa...

Tusen takk for alle gratulasjoner. Vi er storfornøyd!

Nøve: Det blir nok litt "mye" for Ola tror jeg, særlig innendørs....

Siss: Du sier det du mener. Herlig! (Ref. Biri 08;o) Men jeg tror jammen at Inger og Nina, de mener at Milli er akkurat passe nydelig nå:o)

Hanne: Milli skulle hatt løpetid i oktober, så jeg vet ikke helt når den kommer. Nå kan den godt holde seg unna en 14 dagers tid...

Berit: Det har skjedd i løpet av høsten. I sommer var hun tynn som en liten rev... Jeg vet ikke helt hva som har skjedd heller, men nå følger vi Sissels slanketips og det blir helt sikkert bra. Det ser forresten ut som om det ordner seg til vårtreffet, du kan tro jeg gleder meg til å treffe deg og Ville!!!!!!

Milli sto faktisk mer enn hun pleier, så nå trener vi litt på "stå" hver dag. I dag hadde vi gulrot som godbit. Det gikk ned på høykant:o)

Ragnhild B. sa...

Hei Gry! Milli og du var så flinke i ringen! Oss var det verre med, - den loppa bare spretter og herjer når hun egentlig burde skjønne stundens alvor. Jeg må bare trene videre. Håper du nøt vinglasset i går kveld og ikke lar deg lokke av Millis vakre øyne hvis hun vil ha mer mat! Det har hun ikke godt av, - ikke bare i utstillingssammenheng;o) Men du trener henne godt, og virker veldig bevisst, så dette fikser du! Vi sees på Lillestrøm, og får kanskje veksla noen ord da! Det er temmelig hektisk på sånne utstillinger!

Ville sa...

Hei Gry, så kjekt at det ordner seg for dere, da mener du at dere kommer til Marnardalen??? JIPPI...:O)))) visst det stemmer!!!
Da kan jeg også igjen glede meg til å treffe dere:D