søndag 14. mars 2010

Rollebyttet:o)

Så var endelig dagen kommet. Hallingene var på vei nedover! Vi har gledet oss stort, både Ola og jeg. Milli har vi ikke turt å nevne det for. Ventetiden på kjæresten blir jo så uendelig lang….;o) I filmen under, ser dere hvorfor vi ikke kan snakke om “Nalle” her i huset. Når han er vel hjemme på Bergheim, og han skal snakkes om, så går han (av en eller annen grunn) under navnet “Svein”…

At de to var glade for å se hverandre igjen. Utvilsomt!!!! At Millis bakdel lukter ubeskrivelig deilig? Veldig!!! At Milli sier fra så hun til tider satt med rødt ragg i munnen. Jada….Men en ekte Nalle på frierføtter, han lar seg ikke skremme av ei litt småsur kjærring;o) Han jukket løs både her og der, og Milli sa høylytte nei, og det er VELDIG uvant for meg å se henne flekke tenner.

En ting som har skjedd, er at Milli og Nalle har byttet roller!! Før var det Milli som var en liten plageånd og Nalle som overbærende fant seg i maset hennes. Han har vært en fantastisk tålmodig og snill fyr. Nå som Milli har innsett verdien av det hun bokstavelig talt sitter på, er rollene fullstendig byttet om! Nalle vil ha oppmerksomhet, Milli vil helst ha ham der, men i fred og ro… Det har vært morsomt å observere dette i takt med at Milli har vokst fra liten valp til voksen dame. Jeg er utrolig takknemlig for at hun har fått ha Nalle som en slags mentor, for jeg ser hva hun gir videre til f.eks. Bella, og jeg ser veldig mye av fantastiske Nalle i det!

DSC_0091

Milli!! Her er jeg!!”

DSC_0093

Milliiiiiiiiiiiiiii…..”

DSC_0094

Puh, det er jammen slitsomt å ha ei så kostbar dame altså!

Milli likte nok oppmerksomheten, for etterhvert som Nalle ble vant til go’lukta, og ble litt mer avslappet i forhold til den – ja se da kom Milli litt mer på banen.

DSC_0106

“Nalle!!! Her er jeg!”

Nalle har vært i et strålende humør og han har vært litt Svigermors gutt – noe Svigermor har satt utrolig stor pris på. En vakker, brun bamse i hælene kan jeg da slett ikke gjøre annet enn å elske:o) Her er noen flere bilder av radarparet:

DSC_0112

Et vakkert par!

DSC_0075

Full fart på jordet!

DSC_0098

Liten og feminin jente og stor og sterk gutt:o)

DSC_0072

Frierføttene til Nalle ble virkelig satt på prøve i dag;o) Milli sprang som en hvirvelvind, og Nalle fulgte go’lukta….;o)

Vi menneskene har også kost oss masse. Ola og Bjørn har fisket, Nøve og jeg har skravla om alt og ingenting. Det føles lenge siden sist, så det var ordentelig koselig å ha litt “kvalitetstid” sammen med Nøve og Nalle igjen, det synes både Milli og jeg.

Når de kom i går, så gikk vi tur. Da var snøen blitt varm, så vi kunne ikke gå på jordet, men stolpret oss frem på andre steder. I dag var vi tidlig ute, og da kunne vi gå i de gamle trugesporene mine, mens hundene fortsatt kunne løpe på skaren (som dere ser). Vi har spist og kost oss, og under over alle undere – Bjørn fikk til og med en fisk(!)

Nøve, Bjørn og Nalle. Tusen, tusen takk for besøket, vi setter utrolig stor pris på dere og har nok en gang hatt det innmari koselig sammen med dere. Jeg er glad for at vi har blitt kjent med dere! Og hvem skal ha æren for det?

DSC_0100 DSC_0107

Jo, en vakker, brun bjørn med store poter             og ei nett lita, jente med små:o)

Takk for nå dere tre, gleder oss allerede til vi sees igjen:o)

20 kommentarer:

Hanne sa...

Å, så koselig å se den gjensynsgleden, Gry!!! (Men jeg synes du spente Milli litt på pinebenken først da...).

Det ville ikke gått like stillferdig for seg med Bienna. Hun blir helt spinnvill hvis vi nevner Milli eller Bonnie. Charlie husket hun visst ikke så godt, for det navnet reagerte hun ikke på. Gjør nok det etter idag, tenker jeg...

Flotte i-farta bilder, Gry!!! Der er du bare helt RÅ!!!!

Nina og Bonnie sa...

Så koselig dere har hatt det. Men hvorfor kuttet du filmen så fort. Jeg ventet på fortsettelsen. Skulle sett mer av turtelduene "live".

Flotte bilder du har tatt, det var en fryd å se. De er virkelig superparet!!! :)))

Tenk at Milli viser tenner... det tror jeg nesten ikke. Snille Milli... og stakkars Nalle. Han er jo bare en mann.

Nøve sa...

Tusen tusen takk for ei super helg :o))))
Det er utrolig godt å komme seg bort litt iblant - spesielt til slike som dere! Tenker Ludo var glad vi reiste, så han fikk komme inn igjen... Milli er vel litt sliten også?
Nalle var veldig glad da bilen stoppa heime på Bergheim og han fikk snøbade i snøen sin, men det tok ikke lang tid før han satt ved gjerdet og ula. Stakkars gutten er døøøødsforelska...

Marianne sa...

Så koselig film da Gry!! Jeg ble helt skuffet da den tok slutt!! Vil se mere Nalle og Milli kos!!
Så på filmen nå hvor utroligt vakker Milli er...Skikkelig flott pels nå, og så den halen!!
For en trivelig helg!! Utroligt hva hunder kan tilføre livet!, ikke bare kjærlighet og mosjon med også mange gode venner!

Luna sa...

så koselig :) Artig å se filmen, sånn er det vel her med Balto. Vi sier B-a-l-t-o (staver navnet) når vi snakker om han, hvis ikke er det samme reaksjon ;)
Å de NYDELIGE bildene av de to da, kjempefine der de ligger på snøen begge to!!
ha en fin uke!

Eva + 4 sa...

Utrolig flotte bilder! :) Kjempemorsomme "snakkebolber" du har lagt til! De passer så superbra til hvert enkelt bilde :)

Flott par,er dem :)

Merete sa...

Herlig!

Hilde, Fant og Ebbie sa...

Åhhh, for ei herlig helg!!!

Fantastiske flotte bilder av to herlige, vakre hunder.

Så godt at du og Nøve virkelig fikk snakket og kost dere, og så fint at mannfolka har funnet tonen. Tenker dere kommer til å møtes ganske snart igjen, jeg.

Ha ei flott uke, Gry, og hils prinsessa di!

Ville sa...

Nå har jeg kost meg med filmen av Milli x antall ganger:o)))
Hun er så utrolig herlig på så mange måter...ei vakker go`jente!!!
Nydelig pels, ansikt og hale - samme svarte flekken som Ville på halerota:o)
Jeg har en idè om den flekken: " flekken minner meg om ett øye. Fra gammelt av - på vidda kan det har virket litt skremmende på villdyr. At det er en slaks besyttelse flekk???"

For en gjensynsglede mellom de 2 turdelduene:o)))

FLOTTE BILDER!!! Alle som en.
Hanne sier det helt korrekt, du er helt rå på bilder:o)

Ps. Har gledet meg til dette innlegget, tenkte det ville komme, da jeg forsto at dere venta fint besøk.

Gry og Millis blogg sa...

Tusen takk for koselige kommentarer alle sammen:o)

Skal jeg være helt ærlig, så ble jeg litt skuffet når filmen tok slutt selv også jeg..... (skjønner ikke hvorfor jeg ikke kunne filmet ørlite grann lenger....). Men, men, øvelse gjør mester.

Nøve: Milli er sliten. For første gang i historien (i hvertfall som jeg husker), så ville hun ikke stå opp i dag tidlig:o)

Gry og Millis blogg sa...

Der var Berit også jo:o)

Det var en fin teori Berit - den skal jeg tenke på hver gang jeg ser den svarte flekken hun har bak. Jeg har forresten lagt merke til Ville sin:o) Det er "beskyttelsen" til "Søstrene Sisters" det Berit:o))

Gry Viola og Roxie sa...

Flott film og flotte bilder!! Syns at Milli ble holdt vel lenge på pine benken stakkar, men så ble gleden kjempe stor! Bilde av Nalle og Milli nærme er jo bare til å smelte sammen av!!
Ha ei flott uke!!
Nå er det sånn rart her igjen. Må gå inn hos andre til bloggen din for at kommenta feltet skal komme opp.

Gry og Millis blogg sa...

Gry Viola: Jeg vet det. Jeg tror det er sånn når jeg legger ut film :o(( Det hjelper hvis du trykker på "selve" blogginnlegget, og ikke bare på "hovedblogen" trur eg....

Berit sa...

Heldige Nalle.....

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

Herlig! Jeg ble også litt snytt for fortsettelsen, vi vil jo se kjærlighet og glede vi jenter!

Irén sa...

Å, for et koselig innlegg Gry! Sitter bare her og smiler jeg :-) Ble nesten litt snurt da filmen sluttet så brått, det var så morsomt å se Milli - og Nalle-gutten!

Flotte bilder, og kjekt å lese om besøket deres. Høres kjempekoselig ut.

Christian og hundene sa...

Enig i at Milli ser kjempe flott ut nå, med en herlig pels:-)

Ser ut til at dere har hatt en hyggelig helg, og både du og Nøve har tatt utrolig fine bilder:-)

Anne-Liss sa...

Så flott film av Milli igjen der hun venter på Nalle, og den gjensynsgleden, herlig !!
Herlige bilder av de to der de ruller seg i snøen og gjør seg til for hverandre. Egentlig et ganske flott par de to.

Dixie sa...

Så kjekt det ser og høres ut som dere har hatt det i helga! :) Morsomme bilder av Nalle og Milli, der Milli bare ligger og ser på alt Nalle holder på med... ;)

Det er litt morsomt at hundene husker navnene på de hundene de kjenner godt! Dixie reagerer mest på Ville og Tessy - da reiser hun seg opp og ser rundt seg i tilfelle noen av dem skulle være i nærheten... ;)

Anonym sa...

Där var det flera lappelabbar ju... :-)
Väldigt vackert huvudkort av Milli och Nalle. Fint par måste man säga.
Trevlig helg och grattis med de nyfödda.