søndag 20. februar 2011

En søndag i februar….

Når det begynner å li mot slutten av februar, og vi kun har hatt maks 5 dager med plussgrader siden november, ja da lengter jeg mot våren. Dette ønsket ble så absolutt ikke innfridd i dag tidlig. Det var 15 minusgrader ute *hulk*….

Stine og Falk kom tidlig på besøk i dag. Bestemor var egentlig ikke helt våken enda, men det var Falkelure….

DSC_0005

Her hermer han. Jeg hyler først, han etterpåLer så jeg ruller

Egentlig landet Falken litt for tidlig for meg i dag morges, så jeg fant ut at det var bare å trosse kulda å komme seg ut. Så vakkert. Så utrolig vakkert!

Ut på jordet bak gården og oppover mot skogen. Der kunne vi gå uten truger i dag.

DSC_0010

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

DSC_0020

DSC_0015

Milli synes det var helt topp (som vanligTommelen opp)

Ferden gikk videre over langenga og gjennom Sandbekk. Vi var så tidlig ute at vi var helt alene på veien, noe som medfører at Milli får lov til å gå mye løs.

DSC_0025

Se, Milli kan smile MED ballen i munnen!

Så gikk vi ned til Svelvikstranda. Ikke fristende å bade i dag (Milli vurderte det – men jeg må passe på som en smed så hun ikke løper ut på isen).

DSC_0026

Fyret kan ta seg vinterferie nå. Sommerøya ligger i deilig vinterdvale.

Vi tusla videre til Glennestranda, over Vestveien og hjem.

DSC_0031

Hjemme. Sauene bor i huset nærmest, og storkoser seg nå. De går ut og inn som de vil og det er godt å se at de trives.

DSC_0033

Jentene på Glenne. Go’jentene!!!

Rødpus er en snodig skrue. En kastrert, voksen hannkatt, som tydeligvis har gått ute alene lenge. Han har overtatt vaktholdet etter at Ludo har pensjonert seg, og sørger samvittighetsfullt for at andre katter ikke kommer på besøk (med varierende hell – vi har stadig sett en liten svart en….). Han er snill og god mot Ludo, men har er besatt av Milli. Helt og fullstendig besatt!!!! Milli synes at all denne kjærligheten kan bli litt mye, men snill som hun er så prøver hun av og til å spille på lag med ham, og av og til å overse ham. Bare sjekk denne bittelille filmsnutten. Snodig og litt rørende synes jeg!

Så er det ukedag og jobb igjen i morgen, og neste helg setter jeg kursen mot Stavanger. Jippi – gleder meg!!

Ha en flott uke!

17 kommentarer:

Unknown sa...

Herlige vinterbilder!

Og oi, for ein klengepus! Den videoen måtte eg le godt av! Men det var jo utrulig søtt då, spesielt på slutten der han berre MÅ klemme seg inntil Milli mens ho går :D

Anne-Liss sa...

Å så glad Rødpusen er i Milli, filmsnutten var jo bare herlig. Rødpus og Milli på tur side om side, jeg måtte bare flire.

Jentegjengen din trives nok i sin rødmalte stue, koselig bilde.

Gleder meg til treffes snart :-)

Hanne sa...

Så STOR Falk har blitt!! Tida flyr, skjønner jeg...

Herlig film av Milli og Rødpusen!! Lurer på om han hadde likt Bienna like godt? Tviler egentlig på det.

Idag har det jammen vært nydelig, enig i det, men jeg begynner også å savne våren og bare stier.

Nina og Bonnie sa...

Falk er jo blitt såååå stor. Jeg synes ikke det er lenge siden ha ble født. ;))) Tipper bestemor ikke trenger en sånn oppvåkning hver dag. :o)

Flotte bilder fra en fin tur, dere har hatt. Så deilig å se Milli glad og leken. Hun har ikke forandret seg. Bare glad og lykkelig.

For en katt!!!! Så glad i Milli. Det var jo rørende å se. Charlie kan ikke fordra når katten er så innpå sliten. Han liker ikke nærhet med katten i det hele tatt. Da går han. ;(

Ha en fin kort uke, så er det å komme seg på flyet. :)))))

T :-) sa...

Forstår at jeg kan glede meg til jeg får sett filmen :-) Imens nyter jeg å se på de flotte bildene. Det er KALDT ja, men vakkert :-) Jeg er visst en av de få som ikke har begynt å lengte etter våren.

Ha ei flott uke og god tur vestover :-)))

Marianne sa...

Så utroligt skjønne Gry!! Smelt smelt...det er sånn det skal være ;) Flott tur, om en løitt kaldt..Nå kan godt våren komme!

Ville sa...

Her var det masse kos fra dere Gry:o)))

Så stor og snål Falkelure er blitt nå, det er en deilig tid vi har foran oss nå vi bestemødre.

Her en dag på jobben fortalte jeg om vår planlagte tur til dyreparken i Kristiansand...om noen år. Mine kollega ble superangasjert og levde seg skikkelig inn i turen vår med barnebarna. Det er så gøy når andre klarer å glede seg med oss:o)))

Milli er jo heeeelt nydelig og ja hun smiler med ball i munnen!!!

Så flott bilde av Glenne og søndagsturen, helt nydelig hos dere nå selv om der er kaldt og du lengter etter varme. Likte så godt bilde med fyret.
Håper at olja som har lekket er langt fra dere!!!

Rødpus og Milli er jo helt nydelige isammen, ser ut som Rødpus er superforelska i Milli:o)))

Er ikke mange dagene igjen nå Gry:o)))
Tror det er på tide at jeg får landingstidspunktet en gang til, husker det var noe med 11:30???

Ville sa...

Gry; jeg har vært inne på hjemmesiden til Fjelldronningen. Ofelia ER drektig:o))) Nå er det bare å vente å se om der er ei Tjorven inne i magen til mamma-Ofelia.... så spennende dette blir.. kjenner at det er nesten sånn som det var når jeg gikk å ventet på Ville:o)))

Gry Viola og Roxie sa...

Så flotte bilder!!
Falk har jo blitt en stor gutt!!

Nydelig fil av Rødpus og Milli!!

Kaldt er det her åsså nå, det var -21 i dag til morran!! Nå vil jeg ha vår!!!!!!!!!!!!!

Ha en flott uke og en god tur til Stavanger!!!

Irén T. A. Færevaag sa...

Morsomt bilde av Falk. Han har så stilig navn synes jeg :-)

Den filmsnutten måtte jeg se flere ganger. Helrig å se hund og katt omgås på den måten. Men du verden så klengete rødpusen er, hihi. Minner mistenkelig om Sofus-pusen her...

Ha en strålende uke, Gry! Tenk, snart er du nesten på "mine" trakter ;-)

Wilma sa...

Så utrolig søt kosete rødpus! Og Milli er grei som leker "litt pus" innimellom med sin største fan:)
Kjempefint bilde av Milli som kommer hoppende i snøen!

snorredimma sa...

Brrr....det ER kaldt ute nå, ja!! Det bildet av fyret er alldeles nyydelig, Gry! Millie ser rimelig fornøyd ut med ballen i munnen, og så god ho er mot rødpus -de kler hverandre!!

Falk er nok en skikkelig sjarmør, ja - det stråler jo rundt hele han!! Så gøy!!

Og du får bruke uka til å glede deg masse til turen mot "ville vesten" :-)))))

Tipper olja ikke har nådd dere, men her hos oss er det litt andre tilstander, ja...Hvaler er jo nabo-kommunen og vi i Fredrikstad følger godt med på det som skjer ute i skjærgården...

Gry og Millis blogg sa...

Berit: JA, Ofelia er drektig. Dette er utrolig spennende og jeg får av og til små nyheter fra Sissel som jeg ELSKER!!!!! Vi satser på at det er en liten Tjorven inne i magen:o))))))))

Flyet mitt lander kl. 1120:o) Ikke stress Berit, for jeg må vente på kofferten min og sånt. Det tar tid.

Olja har dessverre nådd ytterste delen av Tjøme. Jeg har så inderlig vondt av sjøfuglene!! Tar meg selv i å lure på hvordan det går med Anna Anka som hospiterte her i fjor....

Ville sa...

Da er jeg på plass, 11:20:o))) Gry du trenger vel ikke en hel koffert for en liten helg her i Stavanger??? Håndbagasje holder vel i massevis:o))) Håndkle og sengtøy må du for all del ikke ta med!!!
Dersom du må ha en stor koffert med deg, så kommer bagasjen til innenriksfly i den store åpne hallen på flyplassen og jeg vil mest sansynlig møte deg der:o)))

Gleder meg maaasse....

Nøve sa...

Næmmen Gry, kaller du deg bestemor - det hadde jeg ikke oppfatta! Så innmari koselig. På mobilen har lagra deg som Milli-mamma, det må jeg jammen forandre på til BESTEMOR med en gang. Eller kanskje jeg heller skal skrive tante Milli :o)))

Nydelige bilder fra vinterlig Tjøme, får så inderlig håpe den stygge svarte oljen vil ødelegge for mye. Man må nesten bare la være å tenke på fuglelivet... Jeg syns den vaskingen av sjøfugl minner mer om dyreplageri :/

Milli er jo bare helt utrolig snill og god! Så moro å se den filmsnutten, skal vise den til Nalle imorgo. Undres jo på hva slags fortid den Rødpusen har, men han kan umulig ha hatt det bedre enn nå.
Hvordan var egentlig det eventyret om katten som dro ut i verden???
Tenk at du skal dra alene like til Vestlandet,da. Tipper den enorme bag'en din blir møysommelig fylt opp med både hønse-egg og dundyne ;o)

Ragnhild B. sa...

Så stemningsfulle og vakre vinterbilder! Og for en herlig katt! Milli er nå tålmodig,da. Den var reint rørende, den vesle filmsnutten:o)

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

Åhhh, jeg blir helt myk i hjerterota av å se den pusen som er så glad i Milli! Skjønner den godt jeg :) Klem til jentene herfra :)