lørdag 9. juli 2011

Tjorvens lille storebror har vært her!!!!

Forrige helg hadde vi besøk av Tjorvens store storebror, i dag skulle Tjorvens lille storebror (og kullbror) komme på besøk. Jeg hadde bestemt at dette skulle være Tjorvens dag, så Milli fikk være sammen med Ola mens vi var oppe på jordet.


Det tok bare noen sekunder før de to kjente hverandre igjen. Tjorven er vanligvis langt mer skeptisk til fremmede hunder, men etter å ha snust på vakre, lille Leo i noen sekunder – ja da forsto hun at dette var sjølveste brorsanLer så jeg ruller. Hun klarte ikke å holde seg unna ham de tre hundre meterene opp til jordet, her skulle tiden som har gått siden de skiltes hos Fjelldronningen definitivt taes tilbake. Leo så ut til å tenke akkurat det samme. Kristin og Håvard, eierne til Leo var akkurat like herlige som Leo selv.


Det ble tatt utrolig mye bilder i dag, og jeg tror ikke jeg skriver så mye mer enn billedtekst jeg – et bilde sier jo mer enn tusen ordSmilefjes som blunker


DSC_0002


Tjorven var litt større enn Leo, jeg tror han synes det var greit å roe henne ned litt ved simpelthen å SETTE seg litt på henne….


DSC_0004


Men Tjorve-Lorva har vært ute en vinternatt før (les; en del runder med Milli), så det hjalp ikke!


DSC_0008


“Girl-Power”!


DSC_0021


“Ikke no’ tull Brorsan – jeg kan være ganske skummel!”


DSC_0025


Hvor ble det av a’' nå? lurer reven i enga på. Se så vakker han er Fjelldronningens Leo


DSC_0031


Lykken er en bror og en søster i full fart og lek i blomstereng!


DSC_0063


Milli har fått konkurranse om å være familiens badeand….


DSC_0035


Leo synes i grunnen det holdt å bli våt og gjørmete på potene, mens Tjorven like godt la seg ned…


DSC_0041


…og de løp og de løp og de lekte og de lekte. Her minner Leo meg så innmari om Frost. Jeg vet ikke helt hva det er som gjør det, men NOE er det.


Etter de to søsknene hadde løpt og løpt og løpt og lekt og lekt og lekt, så tok liksom leken en annen vending. Ikke fullt så mye løping, men desto mere nærkamp.


DSC_0058


Leke i nedoverbakke, null problem!


Leo fikk være med Tjorven å hilse på sauene, jeg synes han var veldig tøff jeg. Særlig i hæla på lillesøster, som tross alt er vant til dem.


Etter to timer begynte vi å se at de kanskje hadde fått nok, selvom de to gjorde sitt beste for å skjule akkurat det. DET VAR JO SÅ GØY!!!


DSC_0069


Puh, den søstra mi’ er ikke bare, bare altså!!! Hu tar jo livet av en stakkar.


DSC_0072


Leo tok seg en pust i bakken på vei ned fra jordet.


DSC_0070


….også var det helt greit å sitte litt på mammas arm.


DSC_0073


Ludo regjerte som vanlig i sitt Kongerike, og var ikke veldig skrekkslagen over Leo…. Leo derimot fikk seg vel ett rapp over nesa.


Fjelldronningens Lykke bærer sitt navn med rette i dag. Hun har hatt det helt fantastisk gøy sammen med Leo – det å se dem sånn gjør jo oss menneskene deres veldig glade også. Kristin, Håvard og Leo. Kom snart igjen!!!!


DSC_0074


Takk for i dag Leo, det var kjempesupergøy å ha deg her!!!


Tjorven holdt stilen fra jordet og ned og svinset så eplekjekk ned veien, mens Leo var litt sliten. Nå derimot har Tjorve-Lorva gått i koma, og det knirkes og soves over en lav skoSøvnig smilefjes.


Jeg har svært så god samvittighet overfor minstemor, og Milli har fått en liten tur etter Leo reiste. Hun ser ikke ut til å forstå hvorfor lillesøster er så til de grader daff i dag….


Nå skal lørdagskvelden nyyyytes.


Fortsatt god helgSmilefjes

6 kommentarer:

Nøve sa...

Åh for en lappelykke :)))) Kan tro de to er slitne nå etter å ha hatt sitt livs beste dag!! For det tror jeg det må ha vært... Tenk å få leike med en som er akkurat passe stor og tøff.
Herlige bilder. Godt gjort igrunn, å holde følge med dem. Tenker Gry går i koma etter kveldens første glass vin..?
Klem.

Leo sa...

Hei Gry

Det var kjempekoselig å få komme og møte dere og hundene deres, og veldig morsomt å se på valpene våre i full fres på jordene.

Leo er fullstendig utkjørt og har sovet hele tiden fra vi dro fra dere. Det tar visst på å hilse på søstra si for første gang på 7 uker tydlivis! ;)

Håper vi kan få til en valpe-treff igjen en annen gang også!! :)

Hilsen Kristin og Håvard
(vi stjal kontoen til Leo, siden han bare sover hele tiden uansett)

Nina og Bonnie sa...

Såååååå moro å se søsknene leke og ha det gøy! :)))) Hva tenker de tro????

Mange flotte bilder som sier en hel masse. Og Leo som var min favoritt i det kullet. Han er såååå vakker. :))))

Ha en kos helg!

Ville sa...

Å så lykkelige og nydelige dem er! jeg har smuktittet opptil flere ganger på jobb og sent i går kveld etter jobb. Så nå er det på tide med en aldri så liten kommentar.

Ja enkelte ganger blir ord overflødige. Søsknene har nok for første gang opplevd den største lykke med å få se hverandre igjen. Så gøy da at det levnet ingen tvil om gjensynsglede.

Jeg har stor kost meg med alle de levenede bildene av Tjorven og Leo, mange blinkers har du tatt av dem Gry, moro å studere utrykkene til dem begge:o)))

Hilsen til dem begge fra en stolt tante Ville, og en nuss på nesa til Milli fra tante B.

Siss sa...

Super gøy å lese/se bilder av to herlige Fjelldronninger:-)
Og neste gang vil jeg være med dere. Det er jo såååååååååå gøy å se alt det rare slike valper kan finne på.

Jeg gleder meg allerede.
Ha en fin uke.

Gry Viola og Roxie sa...

Fine bilder av Tjorven og Leo!! Kan se for meg at de koste seg på jore hos dere!! Klart at Ludo må sette seg i respekt!!
Ha en fin uke videre!!