søndag 20. november 2011

….. og enda en fin helg:o)

Torsdag klarte jeg ENDELIG å få rota meg til å kontakte Hanne. Jeg har ikke sett henne på evigheter, og det hadde vært veldig koselig med en tur! Det var helklaff, for Hanne hadde fri på fredag, og både hun, Geir og Bienna tok turen til Tjøme. Vi koste oss, til tross for tåke, lett yr og mye søle. Kameraet lå hjemme, så jeg har ingen bilder fra turen, men vi var først litt på jordet, før vi gikk opp i åsen over beitene og så hjem. Milli og Tjorven var henrykt over å se Bienna igjen, og jeg synes det var utrolig koselig å se Hanne og Geir! Tusen takk for besøket nøttlendinger, håper ikke det går så lang tid til neste gang vi møtes.

Jeg har hatt mye vondt i beina i det siste, og siden Ola skulle drive rådyr for en annen jeger i går, tilbød han seg å ta med hundene. Stakkars Ola! Milli og Tjorven i bånd, i skogen, utenfor stiene…. Han kom tilbake etter tre kvarter, avleverte jentene og forsvant igjen. Milli og Tjorven var imidlertid svært så fornøyde, så de sovnet – det var jo nytt dette  - offroad “kvistslalom” med fører…. Èn hviledag har gjort underverker for beina, og jeg spretter rundt som en annen gaselle(!) her. Merkelig sykdom!

I dag hadde vi avtalt nok et besøk fra Frost og Leo med eiere. Det er alltid utrolig koselig, og jeg tror aldri vi blir lei av å se på de fire. Dynamikken dem i mellom er til å ta og føle på, og alle fire stortrives sammen. Hele tiden. Tjorven og Leo har liksom sin greie, mens Frost og Milli har sin, men alle fire er superduper venner og veldig glad for å se hverandre. De fleste har vel fått med seg at Tjorven og Leo er kullsøsken. Jeg føler at det er en veldig fin gave å gi dem, det at vi ikke bryter båndene fra valpekassa. Vi ser så utrolig tydelig hvor utrolig sterke de er!

Leo er forøvrig en kreativ fyr, han er helt fantastisk god til å skrive!!! For dem som vil få seg en skikkelig god latter, gå inn på denne linken:

http://leo-lapphund.blogspot.com/2011/11/hei-igjen-alle-sammen-na-er-det-jo-et.html

Den anbefales på det aller, aller sterkeste!!! Det bor en stor fremtid som forfatter i Leo fra Kodal!

Takk for i dag Stine, Stian og Frost og Kristin, Håvard og Leo!!!!!

Det var litt om oss, ha en strålende ukeSmilefjes

10 kommentarer:

Kristine sa...

Enig i at Leo er litt av en kreativ spire! Vi satt her å lo godt i stad! Men desto like hyggelig å følge med på deres dager også! Ha en riktig god uke alle sammen;)

Ville sa...

Jammen er Leo og Tjorven heldige som får treffes så ofte.
Synd at beina de streiker av og til, får håpe smertene ikke lenger er så voldsomme. Godt at de ble som nye etter en dag med ro.
Stakkars Ola sier jeg og, kan så levende forstå hvordan han hadde det med 2 hunder. Jeg gir opp etter et par meter i skog, så får Ville går fri, er jo en umuliget skog- hund-bånd.
Var jo ikke akkurat rette sted å slippe Milli og Tjorven.
Hørte koselig ut med besøk av Bienna og co, selv om det ikke ble bilder denne gang.
Har vært innomå sett på Leo`s side. Helt nydelig søskenene og radarparet:o)

Nøve sa...

Veldig leit at beina dine slår seg vrange :( Og det aller aller beste du kan gjøre for hundene dine,samtidig som du får litt kvile og hygge sjøl, det er jo å la dem treffe alle vennene sine! Det er nok en skikkelig god stemning på jordene dine når 16 lappelabber spretter omkring :) Ser dere levende for meg!
Håper du får ei fin uke, kjære Gry ;-)

Unknown sa...

hehe, måtte flire litt av kvistslalåmen, ser det for meg! ..kjedeleg at beina ikkje vil, men godt at du kom deg igjen!

T :-) sa...

Så morsomt det er at det stadig er hunde- og vennetreff på Glenne. Det ser ut som dere koser dere like mye alle sammen :-)

Får håpe beina dine blir mye bedre snart.

Gry Viola og Roxie sa...

Godt at du føler deg bedre og at beina fungerer igjen!!
Heldig Milli og Tjorven er som får lekekompiser på besøk!!! Tenker de koste seg fælt både da de hadde besøk av Bienna m fam og Frost og Leo med fam!!
Ha en fin uke !!
Snart advent!!!!!!

Nina og Bonnie sa...

Hva?????? Ingen bilder???? Skjønner jo uansett at hundene har det som plummen i egget på Glenne. Alle trives der!!! :o)

Ha en flott uke, Gry!

Leo sa...

Oj, jeg vil også på kvistslalom med Tjorven og Milli! Det hørtes suuuupergøy ut! Ola koste seg nok som plommen i rosinen han også, for det er jo ingenting som er morsommere enn å prøve å få løs båndet fra to ivrige lapphunder som suser rundt diverse trær og annet småkratt!! :)
Hils masse til supersøstra mi(og Milli)!
Stooor bamseklem fra Leo som bare er "litt" sliten ennå...
Ps: Takker så mye for reklamen;)

Anne-Liss sa...

Så bra at vondtene gikk over fort og du spretter rundt som vanlig. Ja det går nok litt opp og ned men når opp er oftere enn ned så er det veldig bra.
To lapper (eller nesten hvilken som helst hunder) i bånd i tett skog kan jo være krevende selv for en mann, men gøy hadde hundene det :D
Ha en flott uke !

Siss sa...

Hundene koser seg på Glenne,det ser jeg jo av Leos blogg:-)

Og jeg syntes jeg kan se Olas frustrasjon med to jenter i bånd inn og ut av kratt.

Godt at bena ble gode igjenn. Du vet nå er det ikke lenge til de må holde ut oppe i valpekassen:-)))

Gleder meg til du kommer.