tirsdag 14. oktober 2008

Badeanda


Må bare sette inn dette bildet. Milli er hekta på å bade, og selv om datoen er 14. oktober, og den lille elva er full av løv, er det såvisst ingen grunn til ikke å nyte en forfriskende dukkert (hun er da såvisst en tøff, liten "finne":o)

9 kommentarer:

Anonym sa...

NEIMEN MILLI, DA!
Nå må du ikke bli forkjøla! Husk du har lovd å komme til meg i helga. Herregud, altså... Håper du rista deg SKIKKELIG!

Anonym sa...

Kjære, kjære Nallen min

Du er jo så omtenksom (sukk). Jeg synes ikke det er no' kaldt jeg. Også løper jeg fortfortfort rundt når jeg kommer opp, etter at jeg har ristet meg SKIKKELIG. Jeg lover deg Nalle!

Nusser fra Milli

PS. Har ikke hørt noe om at vi IKKE skal på hytta..... Gleder meg sånn til å se deg igjen, kjære, flotte Nallen min!

Luna sa...

Hey du Milli, du liker å bade du også ja! Hvorfor ikke nå, selv om det er litt kjølig i vannet? Pytt sann, vi er to tøffinger :)
Hilsen badenymfen Luna

Anonym sa...

Hei Luna, så kult å høre fra deg! Ja, jeg blir helt vill når jeg ser noe vann jeg kan hoppe ut i (i følge mamma'n min kan jeg godt bli litt mer kresen på akkurat det).

Vi er to tøffinger, vi er jo tross alt fra finland (sånn egentlig). Lurer på hva alt det maset om sauna er for no'.... Tror du vi hadde likt det også;o)?

Luna sa...

He he, det har jeg hørt er litt varmt, så der har vi nok for mye pels...
No har jeg nettopp vært på hundeklubben og leika rundt i gjørma med en stor hundekompis! Gjett om jeg var skitten da! Så no har jeg vært i dusjen, det liker jeg også :)

Anonym sa...

Ja, det blir nok litt i meste laget med sauna kanskje, men å hoppe rundt i snøen DET tror jeg kanskje at jeg liker (bare jeg får se litt snø da). Åh, det hørtes gøy ut med hundeklubb, jeg skal på dressurkurs snart....det blir sikkert gøy. Men Luna da, liker du å dusje??? Det er jo liksom bare no' man gjør for å bli rein?! Jeg får i allefall ikke lov å ha med pinner og sånt i dusjen, også må jeg sitte helt i ro... KJEEEEEDEEEELIG;O)

Anonym sa...

Litt godt å bli spylt med lunka vann.. aaahh, jepp, deilig :)

Det er veldig gøy på hundeklubb. Det er masse andre hunder der, og ikke minst - masse pølse!!

Dixie sa...

Dixie også liker å bade uansett hvor kaldt det er, men hun går ikke lenger uti enn til magen... :) Hun har svømt bittelitt to ganger, men stemmer det jeg har hørt om at Milli svømmer også? :)

Kjekt at du likte magerost på tube-tipset, men en liten advarsel: tuben blir veldig fort tom... :)

Gry og Millis blogg sa...

Hei Dixie

Jada, Milli svømmer som en fisk! Og hun elsker det!!! Vi var på fjellet i helgen, og da hadde vannene hun pleier å bade i fryst til. Gjett hvem som ikke skjønte noen ting....:o)

Vi får kjøpe flere tuber....