mandag 13. oktober 2008

Ny uke

Forrige uke (og i hvertfall helg) gikk så fort! Det er mye rutine i det daglige, så jeg klarer ikke helt å skille dagene fra hverandre (hvis det ikke har skjedd noe spesielt). Når Milli og jeg kommer fra jobben, er det ut på tur, lamma skal ha kraftfor og vann, bukkene skal fores og søyene skal telles og sjekkes. I går begynte vi forresten å fore med rundball. Vi er seint ute i forhold til i fjor, men de har ikke vært sultne før nå. Jeg går ut fra at de har vært oppi småskauen og fått i seg MYE løv som har blåst ned.

Milli er jo sitt sedvanlige sjarmerende jeg. Blid og fornøyd hele tiden (det er helt sant, hun er virkelig utrolig). I forrige uke ble hun målt og veid. Ved 7 måneders alder (hun ble 7 måneder på fredag), veide hun 13,2 kilo og målte CA. 45 cm. Store jenta mi'.

Vi hadde planer om å få til en tur opp til Nalle og "svigers", men dessverre ble det for mye å gjøre på hjemmefronten. Men nå har vi planlagt en tur på hytta til helgen (hvis ikke noe skjærer seg), og DA skal vi innom Nallen hennes.

I går gikk vi en flott tur på noen åser over beitene våre, sammen med Jorun. (Jorun er rotekte tjømling, og kjent overalt!) Nå er det så mye elg på Tjøme at jeg ikke synes det er så moro å gå alene i skogen, det hjelper veldig at vi er to stykker . Og jeg som var helt sikker på at flått-sesongen var over, jeg har plukket en 8 - 10 stykker av Milli bare etter turen i går.... Det som er fint er at hun er så lys i pelsen at jeg ser mange av dem før de fester seg.

I dag er det ingen "saue-ting" på tapetet når jeg kommer hjem (så vidt jeg vet). Da bærer det opp på jordet med godbiter i lomma, litt trening på "på plass" og søking etter godbiter som jeg kaster utover, også går vi oss en tur etterpå. DET er en passe kjedelig, trygg, forutsigbar og, ikke minst, DEILIG kveld (behovet for action avtar såvisst med åra;o)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Koselig med en liten rapport fra Tjøme igjen!
Fin avslutning..det der med action he-he. Rart hvor trege vi blir, men du sa det så fint, liksom!

Tenk at vi glemte Millis 7 mnd.dag UFF og UFF.. Håper vi kan feire den til helga :o)

Jeg plukka to flåtter av Naller på onsdag/torsdag - DE kunne vel ikke være Tjømlinger?!?

Gry og Millis blogg sa...

Jeg er litt treg med den bloggen, det er liksom greit å skrive litt hver mandag (forhåpentligvis har det skjedd litt i helgene;o) Jeg husket Millis 7 måneders dag på torsdag og på lørdag, men glemte jeg den på selveste dagen? JA.... Uff og uff, enig med deg.

Jeg tror nok det var nok noen tjømlinger Nøve, han har så lang pels Nalle-gutt, så dem bruker lang tid på å finne frem til noe som smaker....

Så synd den setra som hørte til småbruket deres ikke hører til enda, det så bare innmari idyllisk ut der!

Håper, håper, håper at vi sees på søndag. Vi har fortsatt store planer, og kan ikke komme på noe vi ikke kan utsette....

Hils til "kara" dine fra oss.

Nøve sa...

Er det mulig? Flåtten, altså! De var små, og sprelske ei stund...

Hvis det ikke går denne helga, må dere bli med på fest på lokalet helga deretter ;o) DET spørs om dere våger det?! Vel, din kjære Ola vil nok muligens stortrives der, han!

Bjørn ser på en gammal western-film ikveld; for en neve dollar mer. Clint og gutta...