søndag 26. april 2009

Utstilling i Kongsberg:o)

I dag var dagen vi skulle på utstilling i Kongsberg. Vi hadde gledet oss lenge, egentlig mest til å treffe så mange av blogger’ne, også er det god trening for både Milli-mor og meg å være ute blandt andre folk og hunder.

Med friskt mot satt jeg kursen mot Nina i Larvik. GPS’en og jeg hadde særdeles dårlig kjemi i dag, noe som resulterte i at jeg pendlet noen ganger frem og tilbake mellom Bommestad og Larvik sentrum på E18, helt til jeg dreit i hele Ulla-Britt (den svenske damen i GPS’en, som åpenbart har like dårlig stedssans som meg) og ringte til Nina, som loset meg trygt frem pr. tlf.:o)) Flink Nina!

Skravla gikk på oss begge to på vei opp til utstillingen, så veien virket veldig kort. Både Milli og Charlie oppførte seg perfekt i bilen.

Da vi kom frem var Roxie med familie den første vi møtte. Så utrolig skjønn! En bitteliten isbjørn. Hanne og Thea var kommet, Nalle og Nøve, Inger og Harald  hadde kommet og maaaaaange andre. Etter vår ankomst meldte også Christian og Toivo seg. For en vakker, vakker lappisgutt:o) Hanne kom også med sin vakre Marco. Det er så utrolig lite stress på lapphundutstillingene (i hvertfall hvis man bare har èn hund å stille). Kjempekoselige folk og en herlig atmosfære. Jeg storkoste meg. Sissel og Per er det alltid hyggelig å treffe. Også traff jeg for første gang Sidsel, mammaen til Honey og Arja (som for øvrig gjorde så godt som rent bord i dag – GRATULERER IGJEN SIDSEL:o)

Mange gikk ut av ringen med blå sløyfer i dag, men jeg så ingen sure miner allikevel. Milli hadde dagen og ble nr. 2 i sin klasse, Bienna hadde enda mere dagen og ble nr. 1 i sin. Jeg lar bildene tale for seg:

DSC_0211

Dommeren gikk grundig til verks. Her blir Charlies høyde målt. Han var IKKE for liten:o)

DSC_0213

Inger og Chicko og Hanne og Marco

DSC_0225

Christian og Toivo og Nalle og Nøve(se så fint HUNDENE står, mens Christian og Nøve “slår av en sladder”;o)

DSC_0229

Christian og Toivo i godt driv

DSC_0235

Nalle og Nøve likeså:o)

DSC_0238

Bienna og Thea. Første plass i dag!!! Milli og jeg roper HURRA!!!:o)

Milli er en drøm å ha med på utstilling (eller hvor som helst egentlig). Jeg kan binde henne i ett eller annet og gå meg en runde. Hun sitter like rakrygget og bli’ når jeg kommer tilbake. Ikke et knyst. Flink Milli! Når det er sagt, så har hun akkurat oppdaget at hun ikke skal være bare snill og grei, hun knurret usympatisk til lille Roxie, og hun begynte å bråke litt med hunden ved siden av når vi ventet i ringen. Dama er litt sleip tror jeg, for hun sto og stirret henne i senk, helt til en hjelpsom og klok ringsekretær ba meg snu henne vekk fra den andre hunden. Jeg tror jeg må revurdere min “uskyldige” lille Milli-mor;o) Nalle er hennes største beundrer og han begynner å pipe så snart han ser henne (dette kan også ha sammenheng med at hun akkurat er ferdig med løpetiden…). Dette igjen fører til at Nøve og jeg ikke fikk snakket så mye sammen. Nalle er virkelig en trofast beundrer. Den staute, flotte “hallingen” vår!

DSC_0220

Nalle og Nøve. Se så fine sammen:o)

Det har vært en flott dag. Takk til alle som bidro til den:o)

13 kommentarer:

Hanne sa...

Oj, så kvikk du er Gry!! Allerede klar med rapport fra dagen!!

Takk for fin dag og god "støtte" allesammen!!

Vi var helt slitne i hodet da vi dro hjemover alle tre. Jeg fikk meg fem minutter på sofaen før jeg fikk søsteren min på besøk. Mine bilder får derfor komme senere...

Snakkes!!

Luna sa...

Å, så gøy å lese om utstillingen, tydelig at dere har kosa dere! Så flinke alle er, hunder som står, og milli som sitter så fint å venter da!! Det hadde nok ikke Luna-puna gjort..
Grattis med flott plassering, nr 2 i sin klasse, ikke værst! Skulle jo bare mangle på flotte milli-mor! ;) På bildene ser det ut som det omtrent bare er folk fra "blogger-gjengen" der, he he, men der var vel litt flere.. vet du hvor mange finske der var?

Christian og hundene sa...

Glemte å ta bilder i dag jeg! Hadde med kamera, men det ble liggende i sekken...

Jeg var litt uheldig med at de forrige eierne kom rett før vi skulle i ringen. Han har aldri vært så uoppmerksom i ringen før! Så rent handlingmessig var nok dette min dårligste prestasjon... Det ser man jo også på løpebildet gitt! Det hjalp litt med pølse og lever fra Nøve da:-) Om jeg ikke hadde hatt den hadde det gått helt skeis:-)

Hyggelig å treffes alle sammen:-)

Nina og Bonnie sa...

Takk for i dag Gry. Det var en "god" opplevelse for meg og jeg tar den gjerne igjen med deg og Milli. Vi kunne jo kjapt blitt besteforeldre i dag. Ha-ha.
Masse fine bilder du fikk tatt. Særlig av Christian og Nøve i ringen. Fikk bare noen avstandsbilder jeg. Knabbe noen???

Vi tastes.

PS hils Ola og si vi har samme smak.

Nøve sa...

Det var ett fint sammendrag av en fin dag, men IKKE stressende sa du???
Jeg blir dønn sliten av så mye folk. Skulle skravla med mye mer dere,vi hadde jo egentlig veldig god tid, men vi får ha det til gode. Veldig moro å få hilst på så mange av bloggerne!

Det bildet av Toivo og Nalle var kjempefint, tenk om Nalle hadde stått slik for dommer'n også ;o) Neste gang tror jeg Thea kan låne Nalle i ringen, ho var kjempeflink!
DET VAR DERE ÒG!
Gratulerer så mye!!!
Nuss fra Nalle og klem fra meg :o)

Gry Viola og Roxie sa...

tomefouKoselig å treffe dere!!Første gangen vi var på utstilling, vi stor kosa oss!! Blir nok noen flere utstillinger på Roxie, hun var så rolig åsså. Milli var snill hun, at hun knurret litt mot Roxie var nok bare for å si i fra at hun var litt brå!! Så må hun jo si i fra at " jeg er eldre en deg så bare hør på meg" fin er milli!!!!
Ha en fin uke!! Her kommer det nok til å gå i 100 er en del som må ordnes føre en konfirmasjon.

Ville sa...

Gralla med 2. plass Milli, du er så flink:)
Høres ut som dere hadde en riktig fin tur og dag. Mange fine bilder av hunder og eiere.
Tenk å treffe sååå mange lapphunder samtidig.

T :-) sa...

Mange flotte bilder og det ser ut til å ha vært en flott dag for både to- og firbeinte.

At du ikke fant fram på Bommestad skal du ikke ta så tungt. Tror du må være veldig lokalkjent og ha tunga rett i munn for å finne fram der for øyeblikket. Gps din var sikkert ikke SÅ oppdatert.

Kjekt at du og Nina kan kjøre sammen på utstilling. Da blir det jo ekstra moro. Og flinke Charlie og Milli som tar samkjøringa helt med ro :-)

Marianne sa...

Ikke noen tvil om at dere hadde en strålende dag.....

Dixie sa...

Det hørtes ut som en kjempekoselig dag! Og gratulerer med 2. plass! :) Det må ha vært kjekt å møte sååå mange lapphunder og eierne deres på én gang! Vi møtte faktisk en finsk lapphund når vi var ute på tur i dag! En vi aldri har sett her i området før, bare hørt om... :)

Nøve sa...

Ble sløyfene feira i natt? Er dere helt utslåtte idag??

Jeg glemte visst å betale for vaffelen igår! Nalle syns den var veldig god :o)

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

Puh! Du tar pusten fra meg! Du er jo bare verdensmester i å legge ut flott og morsomt stoff!
Det var så artig å treffe deg og Milli, og så morro at vi har felles interesse for ettersøkshund! :):) Det må jeg se å få gjort noe med :)

Klem

snorredimma sa...

Gratulerer til Milli med 2. plassen! Flinke, jenta!!

Når jeg ser på Nalle på det ene bildet, syns jeg så tydelig at jeg kan se at han koser seg - han smiler jo over hele ansiktet!!

Artig å se bilder av flere av bloggerne med hunder som jeg ikke har truffet i virkeligheta ennå.

Alt i alt - en flott dag for dere alle!!