lørdag 18. juli 2009

Vår uke med Charlie:o)

Så er vår uke med Charlie over. De to første dagene har dere jo fått rapport om, men så streika pc'n min og da ble det slutt på den moroa.... Nå sitter jeg og tjuvlåner sønnen til Ola sin. Det er en fin dag å lage blogginnlegg på, så her kommer historien om resten av uka med Sjarmøren Charlie:o) Bildene legger jeg ut når jeg har fått igjen EN AV DE ANDRE(!!!!) pc'ene som er til reparasjon.

På tirsdag tok jeg med begge hundene på jobb. Kontoristen ville ha med sekretæren sin;o) De lekte og herjet litt, og så ble det jammen stille. Der lå de så fint sammen hele dagen, avbrutt av kontorlunsjen (griseøre) og en liten tur midt på dagen. Da vi kom hjem, hadde lufta gått litt ut av dem. Charlie forsøkte desperat å gjemme seg i sivet for å få litt fred fra Milli, da det ikke gikk, ga han fullstendig opp og satt seg pal ved sekken jeg hadde slengt fra meg. Da var han veldig go' og veldig rar.

Vi har ikke gått så lange turer, vi har gjort det jeg tror Charlie og Milli kanskje savner mest til vanlig, nemlig å få løpe løse og leke. Charlie har vært en drøm å passe. Han har ikke bjeffet, han har holdt seg i ro om natten, han har vært kontorist på jobben til 20 i stil, han har slikket litt på sauene, han har hatt et par jaktutslag mot hønene i hønsegården, han har fortalt meg at han ikke liker regn og tordenvær så veldig godt:o) Han er en uredd og sosial og blid og utrolig hyggelig fyr. Han og Milli blir ikke lei av hverandre, det er litt soving og avslapning, før de er i gang med leken sin igjen. Ingen av dem blir lei. De er så fine de to!

Jeg oppdager hvor forskjellige de er, på godt og vondt. Hvis Milli har en hvilepuls på 70, har Charlie den på 110. Han har mye på hjertet den lille Larviksgutten. Milli er i grunn likegyldig til menneskene sine så lenge hun har besøk, det er Charlie som sjekker at vi er til stede og kommer for å si "hei" stadig vekk. Det er Charlie som vekker meg med snuta si' om morgenen. Charlie har masse å snuse på ute på tur, så han må dra litt i båndet for å komme over alt, Milli tusler litt bak ham, like rolig. Jeg forstår egentlig godt at Nina vurderer en hund nr. 2, for når Charlie har så mye å fortelle, så er det godt å ha litt flere ører eller kropper som kan ta i mot all informasjonen han kommer med:o) Det var Ola som sa det (enda det ikke er ham som står for hundegalskapen her i huset) "Jeg tror Charlie er en sånn hund som er lettere å ha sammen med en til". Vi så jo hvor fint han lekte med Milli og hvordan han allikevel tok kontakt med oss. Milli har jeg nesten blitt kjent med på nytt etter at Charlie dro, for nå har hun tid til oss igjen.

Charlie var ellevill av glede over å se Nina og Kirsti igjen, og det var ingen tvil om at han ville være med mamma hjem! På samme tid er jeg ikke et øyeblikk i tvil om at Charlie har kost seg her hos oss, han har ikke sturet ett sekund, men vært på gårdsferie.

Milli fikk en presang av Nina, en rosa, gryntende gummigris, jeg skal sette inn bildet av den etterhvert, hun elsker den, og skal helst ha dem med ut på tur også.

Kjære Nina, takk for at vi fikk ha Charlie her, det har vært så fint!!

Fortsatt god helg fra oss:o)

22 kommentarer:

T :-) sa...

Endelig!

Så morsomt å lese om hvordan dere har hatt det, Gry. Og ekstra artig å lese din versjon av hvordan Charlie er. Matmor syns jo godgutten er verdens beste uansett ;-)

Ingen tvil om at Charlie er en godgutt og at han har storkost seg på gårdsferie :-)Og det tror(vet)jeg du har gjort også.

Nina det er fortsatt en ledig hanne på Fjelldrionningen, er det ikke???????

Holder du fortsatt fast på Nalle som svigersønn, Gry, eller har Charlie blitt en god kandidat?

Kos dere videre i helgen.

Gry og Milli sa...

Charlie ER verdens beste han Tove, og det er ikke fordi han bjeffer at jeg sier han har så mye på hjertet, her hos oss har han nemlig vært så godt som lydløs, men har forteller så mye med den glade kroppen sin og smilet sitt:o) Det er rart med den kjærligheten Tove, det er jo opp til Milli, men både Charlie og Nalle er jo på topp lista hos Svigermor;o) Charlie og Milli virker ikke så forelska, de er bare SKIKKELIGE bestiser;o))

Nøve sa...

Koselig å lese dette! Dere, spesielt Milli og Charlie ;o) har hatt det slik som hunder bør ha det... Nå føles det nesten som dyremishandling å ha bare en hund!

Jeg tror nok Charlie kunne passe utmerket som barnefar, hvis han er "fri". Tror disse to kan holde på en hemlighet (og Nalle har jo sine svin på skogen Tove ;o)

T :-) sa...

he,he ;-) Nå er jeg ganske dårlig på å tillegge dyr kjærlighetstanker og holder nå på at om Milli er klar så gir hun fullstendig blaffen i hvem det er som står der, bare han har sine maskuline hormoner på plass. Her er det nok matmor som bestemmer ;-)

Men jeg har jo ikke sett Milli og Nalle sammen da. De to er jo helt spesielle? ;-)

Nøve sa...

Ett problem bare...Nalle syns Milli er bittelitt barnslig enda, tror jeg. Men står ho der og byr seg fram, bør nok Gry passe på ja!
Milli sjarmerer alle gutta i senk :o)

Nina og Bonnie sa...

Dette har jeg ventet på også. Har jo fått høre litt muntelig, jeg da. Men her var det satt sammen og veldig godt fortalt.

Når du skriver så vokser bare stoltheten bare en mor kan føle. Og jeg vet at Charlie har kost seg og hatt det veldig fint. Nå har han sovet siden han kom hjem. Er veldig stille i dag også.

En hund til er litt av et prosjekt her. For det første er jeg alene om det og må ha søstra på lag. Og jeg har ikke tort å si at jeg tenker på det ennå. Bare kronene kommer inn(vet ikke helt hvorfra)så kommer inngjerdingen på plass. DA er dagen kommet for å begynne litt forhandling. Og helst under en familiemiddag med Marius og Marita. Vel, planene er der så får vi bare se.

Nå gleder jeg meg masse til bildene. Og Gry, trenger ikke USB inngangene for å legge inn bildene på dataen. Stikk bare minnebrikken inn i siden under USB åpningene.

Gry og Milli sa...

Ja, dette har vært gøy! Jeg har faktisk hørt at det finnes hunder som ikke vil pare seg, selvom de er aldri så "klare", sjelden, men det skjer visst. Jeg synes det er fryktlig moro å menneskeliggjøre dem litt jeg da....;o)

Milli virker litt trist nå, men jeg tror hun er sliten enda. Vi har gått en tur, kastet litt ball og hatt godbitsøk inne, det får holde i dette været, egentlig skulle vi gitt ormekur og flåttmiddel til 75 dyr, men det er ikke fristende nå... I morgen, i morgen......:o)

Nina: Den pc'n som virker, men som USB portene er ødelagt på, er til reparasjon, HP dritten som er kølsvart (IGJEN!!!) står her... Jeg HATER den pc'en, det er 4. gangen på under 3 år, fikk den tilbake sist for 14 dager siden....

Nøve: Du må si til Nalle at når han vil ha unge damer, så må han ta med ungdomsnykkene også;o) Kom til å tenke på den reklamefilmen på tv. En eller annen har fått seg en ung jente og driver og danser i vei på disko, husker ikke hva reklamen er for, men Nalle har det nok litt sånn med Milli:o))

Hanne: Milli logrer og smiler "skjelmsk" til go'gutten din:o))) Han er jo fryktelig kjekk da (hvisker hun, ikke si noe til Nalle;o)

Nøve sa...

Nalle er tålmodigheten sjøl, veit du! Han venter og venter, til Milli er klar ;o)

Vi er litt fæle til å legge tanker og ord i munnen på bikkjene vi,da... Men når man kjenner dem, så vet man liksom hva de tenker!? Jeg tror på alt Milli sier, det er jo så typisk henne...
Men banninga til Kango er ikke akkurat like kledelig. Men, men, han har vel lært det av noen..

Nina og Bonnie sa...

Nå skjønner jeg problemet med bildene. Du har feil data hjemme...

Det er heldigvis meldt fint vær i morgen så det går ann å finne på noe. Og mandag er ferien over og da blir det også glimrende vær.

Men dere, det er da morsomt å lage disse historiene om kjærligheten for våre hunder. Tove; hvem kunne blitt en svigersønn-kandidat for Barfi? Jeg er nok enig med Gry, Milli og Charlie virker som lekekamerater.

T :-) sa...

Nina, det hender at jeg innser mine begrensninger, så jeg har ingen planer om å sette valper på Barfi.

Nina og Bonnie sa...

Kan kanskje være greit å innse sånt med en gang. Men en lissom-kjæreste da? Blir dette for dumt for deg??? Jo, da jeg er fryktelig dum sånn. Charlie har dama si nede i nabolaget, men det er noe eieren og jeg sier hver gang vi møtes. Ikke noe mer enn det...

Gry og Milli sa...

Nina: Hvis Tove ikke finner en passende "liksomkjæreste" til Barfi, så skal da vi trå til med et par gode kandidater;o)) Nå må vi bare være litt ekstra på utkikk:o)) He-he.

NALLE sa...

Nalle kan godt spørre Børre om han vil være kjæresten til Barfi ;o)

(bruker ikke unger å spørre for hverandre??)

Nina og Bonnie sa...

Selvfølgelig skal vi få hjulpet Barfi. Og Nøve har jo helt rett. Barna spør jo ofte for hverandre. Er ikke mange hanner utenom Børre som jeg vet om.

Sorry Tove, vi har det moro på din bekostning. :o)))))

T :-) sa...

:-D Værsågod, bare fortsett dere :o) Jeg prøver å avstå fra å kommentere for mye, for å ikke ødelegge moroa ;-)

Gry og Milli sa...

Børre og Barfi klinger jo svært bra:o) De er dessuten ganske bevisste på seg selv begge to har jeg hørt rykter om, så det kan jo bli et spennende forhold å følge;o))

T :-) sa...

Nøve, nå må du ikke fornærme Nalle med å påstå han er en unge??? (som skal spørre Børre) ;-) ;o)

Nøve sa...

Nalle har ikke noe imot å være ungen min, han er en skikkelig mammadalt :o)

Børre og Barfi kan komme til å bli århundredes lovestory!

Hanne og Bienna sa...

Så flott dere har hatt det. Gøy å teste ut å ha en hund til også. Og Charlie har jo vært en drøm!!

Jeg prøver å få kontakt med deg for en tur idag jeg, Gry! Har du lagt fra deg mobilen på et lurt sted??

Gry og Milli sa...

Børre og Barfi kommer til å bli skrevet inn i verdenshistorien:o)))))

Neida Hanne, har endelig fått behandla noen av dyra, så nå sitter vi og venter på deg vettu, skal bli koselig å se deg og Bienna igjen:o)

Dixie sa...

Høres ut som det har gått veldig fint å ha Charlie på besøk! :)
Kjekt å lese om hvordan Charlie og Milli har oppført seg mot hverandre i flere dager! Virker som om de har blitt veeeldig gode venner! :)

Charlie hadde nok blitt veldig glad for en bror eller søster! Hvis han har så mye å fortelle, hadde det nok vært veldig greit å ha en til å fortelle det til! ;)

Inger`s blogg sa...

Det er vist jammen godt dere ikke har barn/ungdom og vil tenke ut kjæreste til de å, he he, spøk til side. Alle har fine,gode og flotte hunder og det er så fint å lese hvor du Gry, beskriver " språket" til Charlie. Chicko har også mye "språk" og forteller meg masse,hver dag.
Har gresset vokst hos dere? nå trenger det vel litt varme.
Mye styr med sau og lamm, men dere liker det vel, til tider.