mandag 10. august 2009

Om Biri (og litt til)

Så var det tid for Biriutstillingen. Det er så rart å tenke på at det er bare ett år siden vi traff Nøve og Nalle første gang… Det virker som vi alltid har kjent hverandre:o)

I år kom vi opp etter noe som virket som en evighet å kjøre. Ikke så rart kanskje, når dagen startet kl. 0400… Men søvnen spratt fort ut av øynene når de første vi så på parkeringsplassen var “Familien Dixie”. Så koselig endelig å møte dem alle 4 på ordentlig. Veldig, veldig hyggelige var både Tina, mor, far – og, selvfølgelig Dixie-mor:)

DSC_0152

Milli og Dixie fant så absolutt tonen fra første stund. De er begge noen skikkelige “Lekere”:o)

Så strømmet alle kjente på. Det er flott og møtes sånn, det var så mange jeg gjerne skulle ha pratet mere med. Særlig gjelder dette Marte, Ronny og Luna. Jeg håper vi kan ha det til gode ved en senere anledning! Nøve har beskrevet utstillingen akkurat som den var, så jeg trenger ikke gjøre det om igjen, men jeg kan nevne at Milli fikk rød og grønn (4. plass) sløyfe denne gangen. Hun er så avrøytet at jeg ble gledelig overrasket over at hun fikk rød sløyfe i det hele tatt, så dette var bare gøy. Dommeren var veldig flink synes jeg. Grundig, forklarende og veldig sympatisk! Hun sa at Milli har en fantastisk potensiale, men at hun dessverre måtte trekke for at hun er fullstendig uten ull. Helt forståelig og vi er storfornøyde:o). Milli kan pr. i dag, gjøre det stort i en ørkenrevkonkurranse, bare se her;o)

DSC_0159

Det er bare tuster igjen av den flotte pelsen hennes…

Her kommer noen flere bilder fra utstillingen:

DSC_0142

Marielle og Tinas far koser litt med Milli-mor

DSC_0144

Nøve og Nalle. Se så fint han står her!

DSC_0146

Luna og Milli leker fint:o)

DSC_0154

Christian og Milli (også Christian som påstår han ikke liker blondiner;o) Christian målte forresten Milli. Hun er 46 cm. høy.

Etter utstilling og grillkveld merket jeg godt at jeg hadde vært oppe noen timer, og jeg gikk å la meg veldig tidlig! Sovnet som en stein og våknet så vidt når Nøve og Nalle kom inn for å legge seg. Sov meg godt gjennom resten av natta, og ble vekket av en veldig, veldig blid Nalle, som syntes det var på tide at det skjedde noe. Nøve derimot hadde sovet dårlig, så på vei mot Leira, der Ola skulle hente meg, var det jeg som sto for underholdningen….:o)

DSC_0162

Her venter vi på at Ola skal hente meg. Milli har skjønt hvilket fang det lønner seg å sitte på nå:o)

Jeg må jo nevne at Milli fikk en gave på utstillingen. Gry Viola, Terje og Mariken har vært i Spania. Der fant de ut at små, søte lappisjenter skal ha ROSA bæsjeposer! Ja, de finnes, og jeg ler hver gang jeg ser på dem….

DSC_0163

Tusen, tusen takk for gaven til Milli, nå ler jeg når jeg plukker bæsj!!

Milli er nå i trygg forvaring hos Nalle og Nøve. Rapportene derfra har fortalt meg at alt går strålende og at hun (og Nalle OG Nøve;o) storkoser seg! Tviler ikke ett sekund!!

I dag har vi kjørt fra hytta i Valdres til Kristiansund. Jeg hadde så lyst til å se Atlanterhavsveien. Dumme meg har jo selvfølgelig glemt å sjekke noe mere om den, og trodde det var milevis med spektakulær vei, det var 8 flotte kilometer og det var det….. Jeg burde ha sjekket bedre….

Her er noen bilder fra turen hit.

DSC_0165

Trollveggen var fantastisk!

DSC_0168

Ola fisker langs Atlanterhavsveien (ikke fiskelykke denne gang).

Vi dro til Kristiansund, for jeg hadde så lyst til å spise Bacalao der, selvfølgelig hadde vi ikke bestilt hotellrom, det er litt typisk oss… Alle hotellene var stappa fulle, og vi endte med å spise Bacalao i Molde, der vi skal sove i natt. Vi storkoser oss!!!!

Tusen takk for en flott helg på Biri, til dere vi møtte der. En fin uke ønskes dere alle!

11 kommentarer:

Nina og Bonnie sa...

Takk for litt oppdatering selv om du er på ferie. Da vet jeg du er på nett inn i mellom .

Dra til Biri kl. 04 om morgenen???Da hadde nok ikke jeg sett veien. Ikke rart du var trøtt på kvelden. Men Milli gjorde det jo bra selv om pelsen manglet, så bra.

Og alle bloggerne du møtte.... misunnlig der, jeg. Der var det en del av halvsøskna til Charlie som var der.

Gry Viola og Roxie sa...

Takk for sist!! Kjempe koselig å treffe dere igjen. Ja lappis frk må ha rosa bæsje poser!!
Ha en fin tur videre!!!

Nina og Bonnie sa...

Glemte: Kos deg videre på ferie og hils Ola masse fra oss!!!!!!

T :-) sa...

Så kjekt å se deg på nett likevel Gry :-) Håholmen anbefales, men det er jo for seint nå..

Atlanterhavsveien syns jeg også er oppskrytt, men det har kanskje noe med at vi bare kjører i vei uten egentlig å legge merke til alle bruene.

Jeg begynner å glede meg til fredag jeg... ;-)

Luna sa...

Det er sant Gry, ble omtrent bare hei og hade, litt dumt.. håper det kommer en ny annledning. Milli var ei nydelig lita jente hvertfall, veldig moro å se henne i levende live.. :)

Nøve sa...

Hei på deg! Har du til og med skrivi blogginnnlegg - hva har du gjort med Ola???
Mange fine bilder fra Biri og turen. Trollveggen levde opp til navnet sitt..

Vi var på skogs/fjelltur i går kveld! Alt vel her :o)

Gry og Millis blogg sa...

Ola har det fint med avisene og nyhetssendingene sine, og jammen ble han ikke oppdatert på nyheter på internett tidligere i dag også:o)

Nøve sa...

Er du der nå også, da???

Jeg ble vekt av at Milli som lå på Bjørns hodepute, og Nalle sto på min side - jeg fikk virkelig rundvaska meg idag :o))) Skikkelig angrep!

Ha en fin dag! Vi drar kanskje til Glitre, får se an været.

Marianne sa...

Så flott ferie dere har da..kjører jo samme rute som vi gjorde..bortsett fra at jeg syntes atlanterhavs vegen var døds tøff..og meg og kevin kjørte frem og tilbake minst 15 ganger!
Kos dere masse videre da!!!

Ville sa...

Litt i seneste laget. Så koselig dere hadde det, misunner Dixie litt fordi hun fikk treffe dere, og leke med Milli-mor!

Mange fine bilder fra treffet:o)

Forige innlegg var jo...sukk... så herlig, tenk å få lov å være omgitt av så nysselige vesner. Så herlige de er når de spiser i hver sin for-kasse.

Dixie sa...

Jeg hadde visst lest dette innlegget, men helt glemt å kommentere!

Det var veldig, veldig kjekt på Biri! Og Milli og Dixie ble jo kjempegode venner med én gang! :)

Forrige innlegg derimot, hadde jeg ikke fått lest fordi internett forsvant her hjemme. Men det så UTROLIG koselig ut hos Sissel og Per med alle valpene! :D