lørdag 31. oktober 2009

Siden sist….

…har jeg vært i Oslo på jobb. Det har vært en messe på Lillestrøm, så da er det bare å sette inn smilebøylen å la det stå til. Gøy men hektisk. Vi står på stand fra 9 til 17 også er det ut å spise på kvelden. Både jeg og “gutta” jeg jobber sammen med er ganske så glade for å gå tidlig til sengs, så det har ikke blitt noen store utskeielser (eller jo, på matfronten;o). Ola har passet alle dyra, litt av en jobb alene nå under bedekking med 2 værer og fòring av dyr på 4 steder i tillegg til jobb. Han har vært kjempeflink og Milli og han har rukket å kose seg masse tror jeg. Jeg måtte selvfølgelig spørre om hun savnet meg, og på ettermiddagene, da jeg pleier å komme fra jobben, da var hun rastløs. Spratt opp så fort en bil kjørte opp veien her. Dette var selvfølgelig nyheter jeg ble glad for:o) Da jeg endelig kom hjem sent på torsdag, DA var det ei lita jente som var glad. På sin lydløse måte klatrer hun oppover meg med ørene helt inntil hodet og et smil i ansiktet (det ser i hvertfall sånn ut:o) Hun er jo så bortskjemt at hun får ligge i senga, og hun lå så tett inntil meg hun kunne hele natten, jammen våknet jeg ikke av en liten pote rundt halsen også (helt sikkert tilfeldig, men det var veldig søtt:o)

Jeg var glad jeg hadde fri på fredag. Ut på tur med Milli-mor, prøve på vår hjemmesnekrede rallylydighet og ballsøking. Milli var storfornøyd, alt er ved det gamle:o) Jeg har filmet når hun søker i dag, og tenkte jeg skulle legge det inn på bloggen. Hun er så søt, halen går mens hun leter, og det lyser av hele henne at det er skikkelig gøy å jobbe litt. Dessverre får jeg bare et svart bilde (men lyden virker) når jeg laster det inn på pc’en, så det har skjedd ett eller annet et sted på veien mellom kameraet og pc’en. KJEDELIG!!!!

I dag har vi flyttet på noen slaktelam. Vi pleier som regel å putte dem på henger og kjøre dem opp i det rommet de skal være, nå var det så sleipt på jordet at traktoren til slutt måtte trekke opp den svære 4 hjulstrekkeren min…. Det endte med at vi bar 20 lam fra det ene fjøset til det andre, akkurat nå kjennes det i min aldrende kropp;o)

Har egentlig ikke så mye nytt å fortelle. Har meldt oss på utstillingen i Lillestrøm, så får tiden vise om vi drar. Vi har veldig gode intensjoner om å komme oss av gårde dit, men jeg er ei kjempepyse på vinterføre, så vi får se….

DSC_0003

DSC_0010

Ha en fortsatt god helg:o)

14 kommentarer:

Nina og Bonnie sa...

Så fint å høre litt fra dere igjen. Skjønte det var denne uka du skulle være på messe, har vært stille fra deg.

Koselig å blir savnet av Milli. Sånt varmer når en er hjemmefra. Skulle jo vært moro å se filmen med Milli, du får prøve å legge den inn en gang til.

Utstilling i Lillestrøm, det tar du på strake armen nå. Sidsel og du får samkjøre, da vet du.

Nøve sa...

Jammen har Ola hatt litt av hvert å stri med. Tro om det blir mange sorte får til våren...

Klart Milli savna deg,Gry! Den labben var det mening bak, du har jo gitt oss billedelige bevis på hvor godt ho beregner labbene sine :o) Ho låg der og såg på deg, og ble SÅ varm om hjertet sitt.

T :-) sa...

Klart Milli har savnet deg!! Men hun har nok storkost seg sammen med Ola også, bare de to...Får hun være med i bilen? Men det aller aller aller beste er når alle er hjemme og spesielt matmor og Milli har full kontroll på flokken sin :)

Huff og huff, jeg misunner deg IKKE bæringa av lam. Var det ikke du som skulle ta det med ro???? Vet det, ikke alltid ting går som en vil. Du behøver i hvert fall ikke å dra på Sats den neste uka
;-)

I natt kom det antydning til snø hos oss og snart er det vinter ingen tvil om det.

Nøve sa...

Vi har fått noen få cm snø, det lysner og det lukter vinter! Herlig :o)

SÅ stille på bloggene...hva gjør folket,mon tro??

tove sa...

Det lurer jeg også på Nøve?

Gry og Millis blogg sa...

Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg er litt "datalei" om dagen. Kanskje det er flere enn meg?

Tove: Milli får være med Ola i bilen. Det er kjempestas, for hun får sitte i forsetet og hun elsker det!! Jeg har insistert på sikkerhetsbelte til henne, så hun sitter i sele, men er riktig så strunk der hun sitter og titter (og Ola koser seg minst like mye som henne når de to er på biltur:o)

snorredimma sa...

Endelig litt fra deg igjen, Gry. Det har vært litt stille, ja....
Klart at du har blitt savnet - av både Milli og Ola! - og Milli var nok overlykkelig over å få dele seng med deg igjen...:-))

Her er det ikke antydning til snø og vinter i det hele tatt -bare regn og atter regn. Kjedelig.

Sorte får??----haha

Hilde, Fant og Ebbie sa...

Vesle, søte Milli som hadde savna mamman sin. Jeg synes jeg ser henne!!
Det var nok deilig å komme hjem og ha en fridag med veslejenta di. Slike messer tar på.

Det er jammen mye jobb dere har med sauene. Du må jo være råsterk slik som du bærer og sjauer.

Fant hilser til Milli og sier at om han ikke har det helt greit om dagen, hadde ikke hun det heller da du var på jobb i Oslo. Litt felles trøst, liksom.

God uke til dere begge. Nå nærmer det seg, ja......... :-)

Marianne sa...

Så koseligt at milli ble så glad da du om hjem!..halv moroa med å være på tur det!...

Stille på bloggene ja, skal ikke skryte av min deltagelse nei!

Men det er jo godt at vi har et "liv" da!?..eller?

Gry Viola og Roxie sa...

Koselig å høre fra dere igjen.
Klart at Milli savnet deg. Hun stor koste seg nok når hun fikk dele seng med deg igjen!!

Her har det ikke kommet noe snø men masse regn!! Hade vært kjekt med et lite "melis dryss " nå, slik at det ikke hadde vær så mørkt og trist ute!!

Ha en fin uke!!

Ville sa...

Hvilken messe var du med på i Lillestrøm???
Har selv vært flere ganger å besøkt båtmessa der.

Hu høres jo bare helt skjønn ut Milli-mor, tar varmt i mot mor som har vært borte noen dager, kan tenke meg det var godt å komme hjem igjen.
Tenk at hu har en innebygd klokke, vet liksom når du normalt skal komme hjem fra jobb på ettermiddagen.
Tenk hvor skuffa hun ble når ingen mor dukket opp...
Fikk du litte bitte gran dårlig samvitighet nå;o)))
Mon tro om hun er redd du skal reise bort igjen, derfor poten rundt halsen din???

Fra spøk til alvor! Litt av en jobb dere hadde med lamma, ikke rart du kjenner det på kroppen.

Ha en fin uke Gry og Milli!!1

Gry og Millis blogg sa...

Berit: Jeg var på en Prosess Automasjonsmesse (PEA2009). Jeg serverer kaffe og sjokolade og forsøker å være blid og hyggelig "tri heile dagar åt ende....";o)

Du skulle sett Milli i går når jeg kom fra jobb som vanlig. Elle-Milli:o) Jeg tror nesten hun var litt engstelig for at jeg har sluttet å komme hjem;o)

Ville sa...

Jeg må smile, kaffi og sjokolade forstår jeg...men det andre sier meg null og niks.
Det er helt greit skal ikke forstå alt i denne verden.

Så herlig Gry, gjett om Milli setter pris på mat-mor:o)))

Gry og Millis blogg sa...

Berit: Da er vi i samme båt:o) Jeg forstår ikke stort at det tekniske jeg heller, men kaffe og sjokolade - DET går bra.

Det er først nå synes jeg, at Milli har vist at hun synes det er stas med meg. Ellers er hun mildt sagt veldig uavhengig av mamma'n sin, så det blir jo litt ekstra stas når hun er så uttalt glad:o) (Stolt nå;o)