onsdag 24. september 2008

Litt av hvert så langt i ukenPå søndag ble det kjørt i hjel et rådyr på veien nedenfor oss. Uff, sånt er så trist synes jeg. Viltnemda kom heldigvis og avlivet dyret raskt. Ola fikk dyret, blødde det av og skar av en klove. Milli fikk gå spor på ferskt rådyrblod, med en fersk klove i enden av sporet. Hun gikk som en gudinne. Det var et langt spor med lite blod, og jeg var så stolt av henne når hun kom til enden av sporet, så proff som bare det:o)
I går hentet vi ned alle dyra fra beitet og fikk dem inn i fjøset. Klipper'n kom i dag. Nå har vi satt 37 nyklipte og fine jenter opp på beitet igjen, mens lamma går inne i noen dager. De fem (det ble en til) nye søyene vi har kjøpt ser ut til å gå fint inn i resten av flokken, uten for mye markering fra dem som har bodd her hele tiden. Det er bra.
Også vi som hadde møkka ut og feid i fjøset... Nå er det fullt av møkk og ull, så det er bare å begynne på'n igjen.


I morgen er det siste dag på jobb denne uka:o)))) Milli hadde sin siste dag på piller i dag, så nå er det bare å krysse fingrene for at beinet holder. Det ser lovende ut. Hun fikk løpe ørlite grann løs i dag, og ble helt gira av endelig å få ut litt damp igjen. Nå bare gleder vi oss til besøk fra Hallingene!

5 kommentarer:

Nøve sa...

Og hallingene gleder seg! Vi tar med gummi-støvler og kler oss etter vær og føre i Tjøme ;o)
(Fjøs-vask er helt ok aktivitet for slike turister som oss)
Tror jeg stikker til Gol i morgen og får tak i litt utstyr til Nalle-blodhund!

Det skal bli så moro å se dere igjen!!!
Klem fra oss

Gry og Millis blogg sa...

Gummistøvler er bra! Ta med noen "rufseklær" som tåler litt sauelukt også. Du må jo bli kjent med "jentene mine". Vi skal IKKEIKKEIKKE vaske fjøset. Vi skal holde på med Nalle og Milli også skal vi kjøre en tur til Verdens Ende (et "must" for dem som ikke har vært på Tjøme før) også skal vi kjøre på sightseeing og se etter ett hus du vet om også skal vi bare kose vårs:o)

Skal du på "Alt for dyr"?

Vil dere ha middag i morgen kveld?

Jeg har ikke gleda meg sånn til å få besøk på det jeg kan huske. Ola gleder seg også.

Anonym sa...

Så flink Milli er :-)
Og aldri så galt at det ikke er godt for noe.

Gry og Millis blogg sa...

Ja, Milli har blitt kjempeflink. Hadde vi vært flinke nok til å trene henne i sommer og høst, så tror jeg hun kunne gått opp til sporprøven nå. Det gjorde i hvertfall ingen skade å begynne på kurs med henne når hun var 13 uker. Jeg er SÅÅÅÅÅ stolt:o)

Jeg tenkte det samme som deg Tove, når jeg tok meg selv i å være henrykt over muligheten til å gå spor på ferskt rådyrblod....

Anonym sa...

NÅ ER JEG REISEKLAR,MILLI!
Kommer snart! Sov godt, vi sees i morra :o)
Åhhh, nå er jeg jentegær'n!!!

1000vis av natta-nuss fra Nallen din