søndag 28. september 2008

Men hvor i all verden ble tiden av?

Endelig var dagen her. Nalle skulle komme!! Og han kom, sent fredag kveld. Milli ble så glad! Det gikk helt hurramegrundt på verandaen her til seine natta (for Nalle og Milli altså)! Gjensynsgleden var stor hos dem begge, og jeg og Ola synes det var knallkoselig å se Nøve og Bjørn igjen også!

Når de villeste gjensynsscenene var foretatt, og kjær'steparet kunne roe seg litt, gjorde Ludo sin entrè...Nallemann fikk seg en traumatisk opplevelse, det fantes en katt han ikke klarte å jage..... Nei, det skjønte han ingenting av. Ludo lå i stolen sin på verandaen, hvis Nalle nærmet seg, begynte han å lage lyd og se fryktinngytende ut (selv ikke Nalle kødder med en sinna Ludo). Ola, Bjørn, Nalle og Ludo selv tok dette med stor ro, mens Nøve og jeg nok satt litt på nåler til å begynne med. Men de firbente gutta fant ut av det på egenhånd, de lata som de ikke så hverandre resten av helgen. Luringene:o)Så opprant lørdagen, og det var tidlig opp (for noen av oss;o) for å få mye ut av dagen. Vi la blodspor, Milli og Nalle løp litt rundt på beitet, vi var på Verdens Ende, og vi rakk enda et blodspor før mørket kom, MEN VI SKULLE JO RUKKET SÅ MYE, MYE MER....Uansett, Nalle var kjempeflink! Han gikk sporet og fant kloven. Det virket som om han skjønte hva det handlet om med èn gang. Det synes på bildet at denna gutten er stolt over å ha funnet enden av sporet!

Nalle har virkelig fått erfare hva det vil si å ha en purung kjæreste! Stakkars nydelige, tålmodige, fantastiske Nalle!Milli har bokstavelig talt hengt på ham i helgen. Hun henger seg fast i "kinnskjegget" hans, og den dama gir seg ikke for et lite klynk fra kavaleren sin! Til slutt ble gutten så frustert at han sto med hodet inni et hjørne for å slippe unna barnslighetene til Milli. Men å si fra til henne med mer enn ett klynk eller to, det gjorde galante Nalle-mann IKKE (tro meg, det burde han gjort). Den masekråka han er sammen med regjerte følgelig verandaen sammen med menneskene, mens Nalle hadde kjøkkentjeneste, høyst frivillig, han ble sliten av dama!
På søndag var det opp igjen (da var det noen andre som var tidlig på'n:o). Vi rakk en tur og et spor på hver av hundene før Nalle med familie satt kursen mot Hallingdalen igjen. Nøve måtte selvfølgelig hilse på "jentene" (les: søyene), og det så ut som om hun fikk god kjemi med flotte Frida.


Bjørn og Ola har vært tålmodige denne helgen. Fisketuren deres blåste bort, så de har vært med på tur, passet litt på hundene ved behov og virkelig støtta opp om "kjærringenes" hundegalskap. Det skal de ha de to:o)


Det blir nok ikke siste gang vi gjør dette. Nalle m/familie en en utrolig trivelig gjeng å være sammen med så detta vil vi gjøre mer!!!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg veit ikke hvor jeg skal begynne... Det var så trivelig hos dere! Vi skal klare å legge blodspor sjøl (blir nok allerede imorgen!), tusen takk for god hjelp! Og visst har vi snille og tålmodige mannfolk :o)

Skriver mer i morgen. Nalle ligger rett ut med hodet under senga (ny vane?), Bjørn rett ut på sofaen, de nye fiskene har finni seg til rette i akvariet, og jeg har sitti og sortert bilder i hele kveld...
NATTA ;o)

Anonym sa...

Nalle ligger sikkert med hodet under senga i tilfelle Milli skulle dukke opp og begynne å nappe ham i skjegget igjen:o)

Anonym sa...

Ser ut til å ha vært en herlig helg. Tiden går alltid fort når man har det trivelig.

Morsomt at Ludo ikke lot seg vippe av pinnen bare pga besøk ;-)

Gry og Millis blogg sa...

Ludo er en skikkelig tøffing! Han kan nok skvette, men når han får samla seg, så skrider han inn på livets scene med stolthet og arroganse;o)

Vi har hatt det sååååå fint, som du sier, tiden flyr når man har det trivelig.

Anonym sa...

Milli mi Milli. Søte snille du...
Jeg veit jo at du ikke er slem!!! Jeg var litt bitete når jeg var liten også, skjønner du.
Her er det så trist å være aleine -snufs.

Nå sitter jeg og venter på at moder'n skal bli ferdig, så vi får reist til Nes og kjøpt blod. I dag regner det ikke, men ho er SÅÅ treg!!! Svigermor er mye mye greiere, det skal du vite.

Kanskje dere kommer innom på søndag?! Jeg lever bare i håpet om akkurat det, jeg nå. AOOOO... AOOO

Anonym sa...

til Min Rose!
Nå har vi kjøpt blod! Jippi!
Nuss fra Nallen din

Anonym sa...

Hahaha, stakkars Nalle som sto med hovudet i hjørnet! syns eg ser det :-p så søte dei to er..

Dixie sa...

Koselig kommentar du la igjen i bloggen til Dixie! :)
Høres ut som Nalle og Milli hadde det veldig kjekt i helga! De er utrolig søte begge to, og dere er veldig flinke til å finne på ting sammen med dem!
Lykke til på kurs! :)