onsdag 17. september 2008

Millis hjertesukk

I dag har mamma'n min vært slem!!! Hun synes jeg har haltet så lenge så hun tok meg med til et sted der det luktet veldig mye av mange dyr, også kom det en mann i grønn frakk, han smilte og så snill ut, men det varte ikke lenge! Han klemte og dro i det vonde beinet mitt så jeg fikk veldig vondt, ikke nok med det han klemte og dro i det friske også... Mamma sa det var en snill dyrlege, men jeg er IKKE enig. Han forsøkte å bestikke meg med litt snop, jeg fortet meg å spise det opp, også fortsatte jeg å mislike ham INTENST! Til slutt ga han meg noen sprøyter og la meg på et bord. Vi skulle visst ta noe som het røntgen... Dette kunne da mammaen min spart meg for!

Mamma så lettet ut når det ikke var noe galt på bildene. Det kunne jeg da fortalt henne... Dyrlegen sa at jeg har fått en kraftig strekk/forstuing både i skulder- og potepartiet, så nå må jeg få piller 2 ganger om dagen og LUFTES I BÅND I EN UKE....... Grøss og gru, jeg hater å gå i bånd, også en hel uke da..... Dette er til å gråte av. Hvis ikke jeg er bedre om 14 dager, så må jeg tilbake til den slemme, slemme mannen.

En ting som er bra midt oppe i dette er at jeg i teorien nå skal være helt frisk i beinet mitt til Nallen min kommer!!! Vi skal jo gå blodspor, og springe løse på beitene, da har jeg ikke tid til sånt "vondt i beinet tull"!! Jeg gleder meg så innmari til å se ham igjen!! I kveld skal jeg sende ham et fint bilde av meg, sånn at han kan se hvor voksen jeg har blitt! Jeg vedder på at han gleder seg til å se meg også!

En ting er jeg sikker på. Jeg skal bli bra propell inne, når jeg må gå i det teite båndet ute... (mamma'n min sukker - det har a' bare godt av;o)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Å Milli, Milli, Milli.
Staaakkar deg. Dumme,dumme dyrlege.
Får vondt når jeg tenker på at han DRO i de fine lange beina dine!

Du må gå veldig forsiktig,da. Svigermor finner nok på noe som er moro for deg likevel. Godterisøk i huset, syns jeg er ganske moro, f.eks :o) Og så kan du begynne som foto-modell! Og skrive laange brev til Nallen din...

Nuss fra meg.
Ps. Gleder meg til i kveld ;o) sjøl om mamma skal på Kreativ og jobbe :o( Du har redda kvelden

Gry og Millis blogg sa...

Nallen min! Du er dagens lyspunkt. Jeg er drittsur på mora mi'. Jeg vil ikke se på henne en gang, enda hun driver og klapper på meg og snakker til meg med pipestemme. Men deg vil jeg snakke-skrive med! Jeg lar meg nok kanskje forlede til et lite godterisøk (hvordan gjør dere det egentlig?), men jeg skal være like sur igjen ettepå. "FNYS"!

Hun har i hvertfall lovet å ta et skikkelig fint bilde av meg, det skal jeg "egenpotig" sende deg i kveld kjære Nalle!

1000 kyss fra Milli

PS. Hils svigermor, og si at jeg vil flytte med dere hjem til Bergheim;o)

Anonym sa...

TUUUSEN TAKK for det NYDELIGE bildet av DEG! Herregud sååå fin du er!!! Du ser slettes ikke sjuk ut, skjønner godt at du er irritert på svigermor - jeg hadde gjort akkurat det samma som deg. Stå på Milli,bare la henne pipe noen dager til ;o)

Er litt sur på moder'n. Syns ho kunne holde seg heime om kveldene og ikke fly ute så seint. Fatter'n ville absolutt gå tur med meg ikveld (mennesker smisker noe jævli!), men jeg gadd ikke bli med ham inn i skogen. Jeg syns jeg måtte holde vakt ved grinda i tilfelle...

Kanskje jeg kan få ham til å lage ett skikkelig hundehus til oss to!

Hundretusen natta-nuss fra Din Nalle

Anonym sa...

Mamma bruker å gjemme bittesmå godsaker rundt i stua når jeg ikke ser det, jeg må sitte i gangen og vente! Ganske artig å snuse seg fram, skjønner du! Men nå veit jeg om nesten alle gjemmestedene he-he.
Rundt buret til Jaco, oppi stolen min og bak vedkassa ligger det ALLTID noe :o)

Anonym sa...

Nalle, du er så omtenksom! Jeg skal virkelig utnytte meg av situasjonen å få til et godbitsøk her i morgen! Drar Svigermor godbitene etter seg, sånn at det blir lukt på gulvet? I dag har jeg vært en pest og en plage. Til og med pappa'n min skulle være med på tur i dag (han pleier ikke det), når jeg først måtte gå med bånd på meg hele tiden, benyttet jeg i hverfall sjansen til å fly i veien for dem hele tiden;o)

Men du Nalle, du må ikke være sinna på svigermor fordi hun jobber noen kvelder nå. Hun gjør det for å få fri, sånn at vi kan møtes.

Tenk deg når vi kan flytte for oss selv Nalle, i vårt eget hundehus... DET blir tider det....;o)

Natta Nalle! Hvis jeg noen gang sovner i kveld, er det deg jeg drømmer om.

Anonym sa...

uffdaaaaa!! Stakkars Milli :-( Håper den kjedelige tida hjelper og alt er bra igjen til Nalle med fam. kommer på besøk. Kan ikke være lett det der med "skadet" hund som ikke skjønner at den er det selv. GOD BEDRING!

5 søte små er født på Biristrand...

Tove

Gry og Millis blogg sa...

Hei Tove.
Nei, dette er ikke lett. Hun har MASSE energi som skal ut, og synes helt tydelig at jeg er kjempeteit som ikke lar henne løpe løs, men skal ha henne til å gå pent og pyntelig i bånd. Men det er en kjempemotivasjon (for meg) at hun skal være frisk til Nalle kommer.

Så gøy med de 5 små på Biristrand!!!! Har du bestemt deg? Du er simpelthen nødt til å holde oss orientert nå:o)