onsdag 10. september 2008

Et aldri så lite jubileum:o)

I dag kan vi feire!!! Milli er 6 måneder. Det er helt utrolig hvor fort tiden har gått. Jeg synes ikke det virker lenge siden vi var å så på henne i Småland. Da var hun 4 uker....

Milli er jo selvfølgelig verdens beste, men en av hennes aller beste sider er at hun elsker alle. Dyr og folk. Hun er myk, smart, snill og god. Kan vi ønske oss mere? Det er nesten så jeg blir redd innimellom, hun er liksom for god til å være sann.

Dagen i dag har hun fått leke ekstra mye med Daisy på jobben. Men den største presangen av alt sørget Nalle for, han har nemlig lovet at han kommer på besøk! DET er stort det. I kveld tror jeg jamen det vanker en liten pose kattemat på henne også (det er nemlig noe av det beste hun vet, kanskje fordi det til vanlig er strengt forbudt?:o)

Ellers driver vi og plukker til slakt her på gården. Det er ikke den lystbetonte delen av å være bonde. Jeg skulle gjerne beholdt dem alle, men skjønner jo at det ikke går..... Men, men, vi får sørge for at dem som blir her får et godt liv (det er liksom trøsten det da....)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ho er liksom for god til å være sann,ja! (Det syns Nalle også)
Håper og tror ho har hatt en superduperfin dag :o)
Bursdagsklem fra svigers på Bergheim.
STOOOR nuss fra Nalle

ps. Har hatt en fin dag vi og, takk for koselige hilsner :o)

Anonym sa...

Hun halter litt om dagen (bekymret nå). Hvis ikke det bedrer seg til uka, får vi ta oss en tur til dr. Dyregod.

Du fikk så mange hilsener fra oss i går, så jeg håpet du skulle skjønne at jeg traff riktig dag til slutt (var til og med innom Facebook for å sjekke;o)

Anonym sa...

Milli, jeg får besøk av en lappe-gutt i morgo! Vi skal leike.
Egentlig skulle jeg bare si at jeg ønsker du var her.

Nuss fra Nallen din
Du må være forsiktig med foten din, men hvis du halter litt ekstra - får du ekstra masse kos fra mamma'n din ;o) og kanskje være med på jobben alt du vil!

Gry og Millis blogg sa...

Åh Nalle så gøy! Du må kose deg masse. Jeg skal tenke på dere, der dere løper rundt i hagen din. Er det en finsk lappegutt? Han er sikkert fin, "men INGEN er så god som du"

Natta Nallen min.

Nuss fra Milli

PS. Vi har kjøpt masse blod til du kommer....