søndag 8. februar 2009

Hundetreff på Glenne

Så var endelig dagen kommet. Milli skulle få MASSE besøk. Nøve, Bjørn og Nalle kom på lørdag ettermiddag. Da var det godt å få dem i hus, for været var mildt sagt helt forferdelig! Det har snødd og snødd og snødd og snødd! Ola begynte å brøyte veien inn til jordet på fredag, fortsatte på lørdag, og brøytet siste gang på søndag….

Milli og Nalle var som vanlig helt i himmelen over å se hverandre igjen! De lekte på verandaen stort sett hele lørdagskvelden.

Søndag opprant med 10 minusgrader og strålende sol. Så deilig! Etterhvert kom folket (for ikke å si hundene:o)

Bilde 003

Her har vi Ask(?), Charlie, Bienna(?) og Milli

Alt i alt var vi 13 hunder, fordelt på rasene Finsk lapphund (8), Islandsk fårehund (4)og èn Eurasier, altså utelukkende spisshunder, “skal det være, så skal det være”;o). Eierne stilte selvfølgelig også opp, og vi var 17 personer fra Kristiansandtraktene, Hallingdalen, Greåker og Vestfold. Ola og Bjørn hadde gjort en kjempejobb med å gjøre det fremkommelig og lage bål til oss. Til og med ferdige pølsespyd fikk vi (til Camillas og min store overraskelse – vi trodde klyngen av oppsatte spyd var en litt snodig busk;o)

Bilde 017

Her er hele gjengen ved bålet med pølsespyd og kos

De fleste av hundene løp etterhvert løse. Nalle og Snorre ble ikke denne dagens “bestiser” og måtte være i bånd.

Bilde 002

Ikke så gode venner i dag - Nalle og Snorre.

Millis bakpart var av stor interesse for de fleste:o) Basert på interessen fra både hannhundene, de kastrerte hannhundene og tispene(!) antar jeg nå at løpetiden er på vei. Hun var stort sett midpunkt hele dagen, og befant seg uavlatelig i bånn av en haug:o) Litt overraskende har Milli begynt å bryske seg litt. I følge ryktene hadde Milli og Bienna et par ufarlige utblåsninger, men visse grenser ble nok trukket opp dem i mellom. De er fortsatt veldig gode venner, for noe av det siste som skjedde oppe på jordet var at Bienna også begynte å interessere seg for den før omtalte bakparten:o) Milli viste på dette tidspunkt en total resignasjon, for hun syntes tydeligvis at det var helt greit:o)

Veldig gøy å bli bedre kjent med dere alle sammen. Tove, Tina og Marte, dere ble ikke glemt i dag! Vi har snakket om at vi gleder oss til å ha dere med oss neste gang.

Tusen, tusen takk til alle som kom. Sissel og Per – alltid positive - hadde med seg sin lille Ofelia (herlig forsiktig, men dama setter mannfolka på plass;o), Chicko (diplomatisk fyr mht. Nalle i dag – veldig lurt Chicko), Harald og Inger (en kakebakende engel), Camilla fra “are sia”alene med sjarmtrollet Snorre og vakre, lille, myke Dimma (sukk, sukk), Marianne og Kevin med den blide sjarmøren Ask og Embla (som oppførte seg eksemplarisk og ble Millis nye bestevenninne) med 5 timer å kjøre hver vei, Nina og Marius med vakre, glade Charlie (den hunden gjør ett eller annet med meg – jeg klarer ikke å snakke om ham uten å føye til en mengde positive ord:o), Rolf (som jeg faktisk kjenner litt) med skjønnheten Honey (som jeg har gledet meg sånn til å møte – Honey altså;o), kjempekjekke Naman med eiere (Milli var “litt” svak for ham;o), Nøve, Bjørn og Nalle (sjefen sjøl, en staut og helstøpt kar, med sans for damene;o) helt fra Hallingdalen, Hanne, Thea og kjempesøte Bienna kom tidlig for å hjelpe til – alltid like koselig å se dere, det er så fint at dere bor så nær oss:o).

Bilde 018

Det går ikke an å bli noe særlig søtere Bienna…

Det gjelder også Tine og vakre, store, flotte Wilma… Trenger jeg si mer? (Se under…)

Bilde 011

Vakre, vakre Wilma

Det er så mye jeg skulle skrevet, og jeg føler at jeg ikke fikk snakket nok med hver og en av dere i dag, men konklusjonen er at dette var veldig vellykket. Hundene storkoste seg, menneskene hadde det også, så vidt jeg kunne se, veldig bra.

Så igjen; tusen takk for at dere kom! Dette ble kjempevellykket. Nå er jeg litt overrasket over at jeg er like sliten som Milli (hun har nå gått inn i en tilstand av det totale koma). Så jeg gir meg her.

Takk for en flott dag alle sammen!

11 kommentarer:

Dixie sa...

Det virker jo som om dere har hatt en kjempekjekk dag! :) Og så så mange folk! Koselig at dere ikke glemte oss helt oppi alle folkene og hundene... Gleder oss veldig til å treffe dere alle! :)

Anonym sa...

Så mye folk ja! Så kjekt! skjønner at dere har hatt en flott dag, artig å se ask, charlie, bienna og milli på ett og samme bilde!! :)
Og så koselig at dere ikke glemte oss ja, vi gleder oss kjempemasse til vi får anleding til å møte dere :)
Kan tenke meg at dere er god å sliten no ja. Jeg gleder meg til å lese flere blogginnlegg og se flere bilder fra treffet jeg no ;)

Anonym sa...

Takk for sist Gry. Det er ikke så mange timer siden. Hadde en uforglemmelig dag hos deg. Å møtte sauene. Har akkurat skrevet i bloggen min og GLEMTE å skrive om sauene. Det går da ikke ann. Vi storkoste oss og Marius snakket om det hele veien hjem. Det var en nydelig plass dere har og jeg gleder meg til våren og komme en tur da. Med blomstering og lenger dager.

T :-) sa...

Takk for rapporten Gry. Litt av en gjeng dere ble. Det ser ut til å ha vært en flott dag for både de på to bein og de på fire. Akkurat som forventet :-)

Jeg får kanskje luske meg nedover om en 2 ukers tid jeg da...

Anonym sa...

Tusen takk for en strålende dag, Gry!!! Jeg synes heller ikke at jeg fikk snakket nok med alle, men så var vi jo en stor gjeng også, da...

Bienna flatet ut i godstolen da vi kom hjem, og fra den kanten hørtes kun noen grynt i ny og ne utover kvelden. Tegn på en vellykket dag!

Jeg var også trøtt etter dagen og har derfor ikke fått skrevet noe på min blogg ennå, men det kommer.

Takk nok en gang, Gry!! Supert initiativ!!

Anonym sa...

Rosende ord fra alle sammen, tusen takk:o). Med så mye positive folk, så kan det jo ikke gå gæli'?!

Jeg er helt gåen, var en blanding av kjempesliten og veldig oppspilt i går kveld. Det er en dårlig blanding på nattestid det der:o) Ingen skal si at jeg ikke holder nyttårsforsettet mitt om å komme meg mer ut blandt folk;o)

Tove: Du vet hva du har å gjøre;o))))

snorredimma sa...

Først og fremst vil jag bare takke deg, Gry, for at du fikk i stand dette her. Det var bare kjempe-moro å treffe dere alle "live", og jeg må si jeg ble betatt av absolutt ALLE hundene som var der. Tenk å samle såå mange prakteksemplarer på et sted, og FOR et idyllisk sted.

Vi tre fra Greåker var helt utslitte (enda så kort vei vi hadde..hehe), og vi tok kvelden kl. 21...Dimma og Snorre snorket allerede før jeg fikk kjørt fra gravlunden :-)) Jeg er så glad for at jeg tørte å kjøre alene...så nå er det ingenting som hindrer meg, nei...

Skal skrive litt i bloggen etterpå - om både høner og sauer og...Men nå er det knall-vær her hjemme og derfor tar jeg meg en tur ut med Snorre og Dimma først.

Marianne sa...

Nå har endelig jeg også fått somlet meg opp etter en laang kjøretur og til slutt endelig senga .puhh, men det var vært det uten tvil. Ask og Embla ligger fremdeles strak ut, var bare så vidt de gadd ut å tisse i dag morges...

Å gry, det var et kjempe vellykka treff, så mange koselige folk og alle de skjønne hundene. Jeg ble egentlig litt overrasket over hvor godt alle gikk i sammen. Må jo ha vært livets morsomte dag for mange av hundene dette her! Gleder meg alt til neste gang..

Anonym sa...

Camilla: Nå var jeg så glad for å høre fra deg. Jeg tenkte på deg så masse i går, om du kom deg vel hjem og sånn. Men her er du jo:o) Kjempekoselig å treffe deg, og dødstøft å komme "alene"!

Det var så fint å få hilse på deg og Snorre og Dimma (nå har hun også tatt hjertet mitt med storm nå:o).

Glemte å si deg noe i går Camilla; dem hønene vettø, dem er østfoldingær dem;o)

Alle sammen er hjertelig velkomne til oss når som helst. Enten for å treffes som i går, eller for å ta en litt mer spontan tur i skogen her ute!

Anonym sa...

Og der var Marianne og:o) Så fint at dere synes det var verdt å kjøre den kjempelange veien for dette Marianne:o) Kjempekoselig å hilse på deg og Kevin (og selvfølgelig Ask og Embla!!!)

DA vet jeg at alle har kommet seg vel i hus i går (puh)! Fikk melding av Nøve i 2230 tiden, da var de også kommet hjem.

Nøve sa...

Det tar litt tid dette her, og komme igjennom alle bloggene :o) Det ser ut til å bli en skikkelig surrete "dagen derpå"-dag.

Det var så moro da folk og dyr strømte på i går. Åh der er Snorre, der er Ask, der er Bienna, vi kjente jo liksom alle fra før.
Kommer aldri til å glemme denne dagen, Gry!!!