fredag 9. januar 2009

Hmmmmm.....

I dag har jeg vært ute og prøvd speilreflekskameraet til jobben min. Foreløpig konklusjon er at kameraet definitivt ikke gjør meg til en bedre fotograf. Det lille kompaktkameraet jeg har tar like skarpe bilder, men det er så treeeeeeegt.....

Jeg fikk et kjempefint "I farta" bilde, men det ble veldig uskarpt, og jeg har ikke klart å gjøre det noe skarpere på pc'n heller.

Okke som, Milli er jo nydelig da, bare se:o)

DSC01823

Litt "uheldig" beinstilling - noen som sa utoverbeint?

DSC01832

Litt Bambi på isen

DSC01812

Danser (med ulver)

Jeg er helt sliten av å blogge etter å ha hatt fullstendig dilla på "store bilder" et par kvelder. Tror jeg nøyer meg med dette for i dag. Nye muligheter i morgen:o)

13 kommentarer:

Nøve sa...

Føler meg sliten av blogging jeg og, enda jeg har hatt enda en alene-kveld, og de er sjeldne!

Det må jo bli bra bilder uansett av den dama der,da.. Har du oppfatta tipset fra Lappevennen om og sett kameraet i SPORT modus? Det hadde ikke jeg, men det skal prøves ;o)
Natta, Tjømlinger!

Gry og Millis blogg sa...

Kos deg i kveld du Nøve, og nyt alenekvelden på din måte.

Jeg så tipset, og det skal prøves, må bare bruke det kameraet jeg har lånt nå mens jeg har det.

Natta Hallingen:o)

Nina og Bonnie sa...

Det var veldig fine bilder, det siste var best synes jeg. Jeg følte også at innstillingen har mye mer å si på speilrefleks. Jeg tror vi må være nøyere med å stille inn. Hvis ikke må Marianne komme med noen tips. Jeg stiller inn kamera etter bruken. Når Charlie springer eller oppstilt eller nærbilde. Forskjellige innstillinge på alt.

PS:Milli-jenta er nå skrekkelig søt,da.

Anonym sa...

Utenom det siste, så tror jeg at bildene kunne blitt like fine med det lille kameraet mitt. Jeg skal prøve den sportsinnstillingen Marianne nevnte. På den annen side så er det jo helt klart at speilreflekskameraet tar mye finere bilder hvis jeg lærer meg å bruke det... Hmmmmm (igjen). Jeg synes du har blitt veldig flink på veldig kort tid!

Alt bra i Larvik Nina? Jobber du mye på huset?

Milli er veldig søt. Vi ler av henne om dagen, hun er så rolig inne. Ola sier vi har fått en gammel hund i ung innpakning. Av og til er hun så rolig at jeg får dårlig samvittighet (skjønner du hva jeg mener?).

Anonym sa...

Skjønner deg. Sånn er Charlie også.

Her har jeg jobbet litt og handlet inn noen flere lister i dag. Har hatt rørlegger på besøk ang. hva som skal gjøres på badet. Har vært på runde i dag for å se på baderomsinnredning. Og se på litt farger på vegg og gulv. Det er mye fint og dyrt.

Anonym sa...

Du er kjempeflink Nina, virkelig "handy". Jeg er så dårlig på sånt selv, så jeg blir veldig imponert over deg! Det sies jo at bad og kjøkken er de dyreste rommene å pusse opp. Tviler ikke! Vi pussa opp badet her i fjor. Det er vakum i lommeboka enda...

Nå skal jeg prøve å ta noen bilder igjen. Det hadde vært enklere å være to, men Ola har bestemt seg for å kløyve ved i dag, så da blir det bare Milli og meg.

Blæh, i dag er jeg litt lei av å gjøre det samme, dag ut og dag inn, fikk lyst til å gjøre noe "annet".... Håper lysta går over snart, for jeg vet ikke hva "annet" er enda (og dessuten kan det sikkert bli dyrt, kjøpe kamera eller no';o)

Anonym sa...

he he, er ikke lenge før alle sitter med hvert sitt speilreflekskamera ;)
Bildene var kjempefine, og så har du jo et så vakkert motiv, så da kan det jo ikke gå gale. Milli er så søt, og veldig spesiell i fargen, ser så uskyldig ut på en måte.. :) Luna ser mer ut som en ramp, hehe..

Anonym sa...

Det er jo knallvær, så vi tenkte vi skulle ta en tur i skogen. Men først må vi ta en tur til mamma. Også skjekke nevøen og hans familie. De har ligget syke i en uke. Da for oppussing være oppussing når det er så fint vær.

Anonym sa...

Milli - du har verdens fineste bein!!!!
GOD HELG ;o)
10000000nuss fra Nallen din

Anonym sa...

"Åh, du da Nalle. Flørten" *Knis, knis*

(Synes du virkelig det???)

Anonym sa...

Det ble en dag som alle andre, men den ble velding fin!

Marte: Jeg tror kanskje disse jentene våre ser ut som de er? Luna er en rimelig tøff rampejente og Milli er faktisk rimelig uskyldig og ganske myk. Men vakre det er de, begge to!!!!

Nå har jeg fått dilla på å redigere bildene jeg tar.... Det er jo ikke sunt at jeg har oppdaget noen nye fotobehandlingsprogammer på PC'n min. Bildene var vel nesten finere før jeg begynte å leke med dem, og tok helt av:o)

Anonym sa...

Ja, du har gjerne rett i det! Det er kanskje litt øynene som ser også... :)
He he, akkurat samme her ang. redigeringen..! Veldig moro, og så vips så har man gjort for mye....

Dixie sa...

Så fine bilder! :) Milli er veeeldig fin, ligner egentlig bittelitt på Ville i fargen!

Skjønner godt det med redigeringen, jeg gjør akkurat det samme, og det er ofte derfor det tar så lang tid før jeg får lagt ut bilder til en del av innleggene... :)