tirsdag 6. januar 2009

Nå måtte jo jeg også prøve

Sitter her og forsøker å få de store, fine bildene som Hanne har.... Det virket ganske enkelt, men jeg vil ha stort, fint bilde på toppen også....

IMGP0966a

Vakker liten Milli....                                                                               

17 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Nei, nå ble det jo riktig så bra. Fornøyd nå:o)

Marianne sa...

Ja nå hadde du grunn til å være fornøyd. Var ikke så vanskelig, men litt knot var det jo. Nyyydelig bilde av Milli jenta....

Nå har vi snart stoooore bilder hele gjengen.

Anonym sa...

Veldig gøy med stooore bilder, men mest gøy å få til noe datagreier uten at alt går helt skeis..... Det var virkelig en fin forklaring Hanne hadde lagt ut link til! Hun som har laget den burde bli datalærer!!! Det er ikke ofte jeg skjønner sånt....

Nøve sa...

Fine,fine Milli!!
Tenk at detta skal være så moro. Neste must blir vel nytt kamera. Men det har ikke jeg råd til på mange år :o(

Nina og Bonnie sa...

Flott bilde av Milli-jenta. Det kamera ditt tar flotte bilder. Det er jo nå vi ser klarheten i bildene.

Anonym sa...

Hei Nina, der var du jo:o))) Har savna deg litt jeg skjønner du. Det er en funksjon i det programmet der jeg lagde bloggen nå, som gjorde bildet enda skarpere. Ser til og med en bitteliten dråpe jeg ikke en gang visste at var der.

Nina og Bonnie sa...

Utrolig hva en får til. Da kan jo de gamle bildene mine bli skarpe og da. Det er jo bare det å finne ut av hvordan en gjør ting.

Anonym sa...

Kjempesøt er hun :)
For noen store bilder da, åå, jeg må vel gidde å prøve jeg også nå da.. høres ut som litt av et styr. Hanne med Marco som har lagt ut link? eller kan noen være så grei å gi meg linken? Kan det være jeg ødelegger hele bloggen? Det ville vært trist..
Jeg som har fått så fint kamera må jo ha store bilder jeg også.... :)

Dixie sa...

Det så kjekt ut med store bilder! :) Også så fine de var! Jeg får nok prøve etter hvert jeg også...

Caroline sa...

Nei, så vakkert bilde! Søt hun er!
Får vel prøve jeg også da, siden det er det som er "in"^^ hehe

Luna sa...

fant rett Hanne og linken.. :)

Hanne sa...

Nei, så flink du har vært Gry! Ble jo helt supert! Var ikke så vanskelig som det virket som heller...? Hun som laget forklaringen har mange fantastiske bilder på bloggen sin. Mange tatt med makrolinse, tror jeg. Gleder meg til flere vakre bilder fremover!!

Anonym sa...

Takk for hjelpen Hanne. Den forklaringen var helt fanstatisk bra, jeg detter vanligvis veldig fort ut av sånne datagreier:o)

Her blir det flere bilder, for dette ble jo enda mer moro nå:o)))

Hanne sa...

Nå har jeg vært helt gær'n!!Plutselig bare bestemte jeg meg. Dro til byen og kjøpte speilrefleks!! Ble vel litt revet med av alle disse flotte bildene rundt om på bloggene. Nå er det bare å sette i gang med prøving og feiling (må bare vente til batteriet er ferdig ladet først)!

Anonym sa...

Åh, Hanne så gøy!!! Gratulerer!!! Kjøpte du det samme kameraet som Nina har? Det blir kjempespennende å se resultatene. Håper det batteriet ditt er ferdiglada snart. Ser kameraet ut som om det er vanskelig å bruke? Nå er jeg spent! Det er godt å være litt gær'n innimellom!! Gleder meg til å se bilder!

Hanne sa...

Jeg kjøpte Nikon siden jeg har ekstra zoomobjektiv til mitt gamle speilrefleks. Det er mye å sette seg inn i, programvare som må legges inn osv. Har foreløpig kun testet litt i auto modus. Men moro skal det bli! Gleder meg!

Hundecrazy sa...

Det var kjepmpe søtt bilde av henne!