fredag 23. januar 2009

Bare en liten test

Skal prøve å få en filmsnutt inn her. Det er en kjedelig film av Milli på verandaen, der hun egentlig ikke gjør noen verdens ting… Men bær over med oss, går dette bra, så kommer det sikkert flere filmer med innhold:o)

Jøss, det tok sin tid, men det gikk!!!! Jeg blir alltid litt skremt når jeg får til sånne ting på første forsøk, da er det som regel noe annet som ryker og som jeg IKKE får til rett etterpå.

19 kommentarer:

T :-) sa...

Jeg er fortsatt imponert over dere som får til å legge inn film i soapbox... Men enda viktigere, så er jeg imponert over hvor vakker Milli er :-) Så mye pels. Men stemmer fargene i filmen? Trodde hun var nye lysere jeg. Noen steder i fimen ser hun jo nesten rød ut?

Gry og Millis blogg sa...

Hei Tove, jeg er litt imponert sjøl jeg, men problemet er AT JEG VET JO IKKE HVA JEG GJØR!! Jeg bare trykker i vei, og så tok det nesten 1 time å få lastet opp filmen og for at Soapbox skulle sjekke den (eller noe). Jeg tenkte jeg skulle gjøre som deg og gå via "den gamle" bloggen, men miraklenes tid er tydeligvis ennå ikke forbi(!)

Takk og takk (veldig stolt nå:o) Milli er litt lysere, men har noe rødlig i seg. Hun er fra kremfarget til beige til lett rødlig og over i svart på halen, litt av ryggen og snuten. Hun har en flott, flott pels, med mye hale også et slags trekanta "sjal" over skuldrene.

Anonym sa...

Vi er imponerte over både deg og Milli, du klarer nok det du vil, Gry ;o) Milli er den nydeligste som finns, og vi er så stolt over å ha kjent henne siden ho var liten og rar!!!

Det tok lang tid å laste opp filmer hos meg og, men det var bare noen korte snutter.

Anonym sa...

Hmmm. kanskje jeg skal sjekke valpebildene av Milli...

Jeg skal nok prøve meg på soapbox igjen jeg også, men må filme først.

snorredimma sa...

Jeg er så enig så enig med de andre: MILLI ER BARE SÅÅ SKJØNN! Med DEN flotte pelsen og DEN halen, da..SUKK!
Det tar fryktelig lang tid å laste opp til soapbox, og Tove. ikke gi opp - du får det til til slutt! :)

snorredimma sa...

Det var forresten veldig koselig å høre stemmen din, Gry!

Gry og Millis blogg sa...

Milli var virkelig liten og rar (og helt herlig:o) Tove: Du finner valpebildene på hjemmesiden, hun så ut som en liten elghund når hun var bitteliten, og det var mange som lurte på om hun var av den rasen....:o)

Hun har veldig fin pels, enda nå har jeg forsømt meg, og ikke børsta henne på en uke heller, og når hun er nybørsta så er pelsen så luftig og enda finere.

Jeg ble litt brydd over at stemmen kom med (visste ikke at kameraet mitt tok opp lyd), det er Milli stemmen min (lys og noe i nærheten av hyggelig;o)

Tove, jeg har ikke gjort noe annet enn å laste opp filmen fra det nye blogg programmet. Der heviste jeg til den fila den ligger på på pc'n min (trur eg....)

Anonym sa...

Jeg skal som sagt prøve, jeg har nemlig funnet ut hvordan jeg kunne kopiere filmen fra der den lastes inn til andre mapper :-)Det var derfor jeg fikk det til i blogspot, i tillegg til at jeg skjønte at det tok veeeeeeldig lang tid å laste den opp. Sett i gang og gå i dusjen var f.eks ganske smart ;-) men kan filmen din ligge i ei vanlig bilde mappe på pc'n eller må den ligge "ute på internett"?

Jeg har nettopp sett på valpebildene, søte Milli :-) og jammen har fargene forandret seg. Men sånn var det med Vina også.

Anonym sa...

Hej Gry
Vad jättekul att få se Milli i rörelse och se hela hennes fina päls. Hon är jättefin och påminner väldigt mycket om mamma Äzzi.
Hon växte upp och blev en skönhet den lilla "harungen":-))
Så roligt att du skaffat en videokamera och kan lägga in små filmer på din blogg. Många kramar från oss på Rödmossa
Hälsningar från Yvonne "gammelmatte" i Sverige:-)

Marianne sa...

Ja hun er virkelig vakker Milli jenta di. Må jo være ekstra gøy å ha en med litt anderledes farge...Gleder meg til å se flere filmer av henne...

Gry og Millis blogg sa...

Jeg rødmer av all rosen, men må jo selvføgelig medgi at jeg ELSKER DET:o)

Tove: Jeg la filmen i en sånn arkivmappe på pc'n min, akkurat som jeg gjør med bildene.

Yvonne: Så koselig å høre fra deg. Ja, hun minner veldig mye om Äzzi, men hun blir større. Jeg innbiller meg at hun har pelskvaliteten og størrelsen etter pappa Jack? Vi sverger til tran (laxolja). Hun får 1 spiseskje hver dag, på din anbefaling;o) Også er vi ganske flinke til å børste...

Nå som jeg tror jeg kan dette, får jeg vel helt dilla på å filme.... Jeg kan ikke filme med det nye kameraet, men det lille filmer, så nå må jeg ha med meg sekk med kamerautstyr på tur:o)

Gry og Millis blogg sa...

Tove, glemte dette: Før den filmen ble ferdig lasta opp gjorde jeg dette: Fòra dyra, henta ved, dusja, glodde en stund formålsløst inn i pc'n, gikk ned for å se litt på tv, glodde litt formålsløst inn i pc'n igjen, så på noen "I farta bilder" og "VIPS" der var den....;o)

Anonym sa...

Det tar lang tid med andre ord... ;-)

Gry og Millis blogg sa...

La meg si det sånn Tove: "Du vil sannsynligvis kunne se at jeg har blitt eldre på den tiden det tar å få den filmen over på bloggen:o)"

Nøve sa...

Det kan se ut som om du har traska litt formålslaust att og fram i hele kveld, men Ola sover vel nå.. Jeg har bare liggi på sofaen sjøl,jeg.

Du så koselig å se at "gammelmatte'n" følger med Milli :o) Kanskje du må på utstilling i Sverige å vise henne fram der borte?

Det ser ut til å være endel snø hos dere også. Har du gått opp skiløype på jordene? Vi har gått på ski på vegene her de to siste dagene, nå er det fint! Tenk om dere kom en tur...

Gry og Millis blogg sa...

Ola har vært overraskende lenge våken i kveld. Vanligvis sovner han etter Norge Rundt:o)

Det er ikke nok snø til å gå på ski her. Også er snøe klissvåt. Det er bare 0 grader:o((

Vi har så lyst på en tur oppover Nøve, vi snakker om å dra på Hytta til helga, men jeg vet ikke enda om det blir bare med praten.... Også kommer jo dere om 14 dager. VI GLEDER OSS SÅNN!!!!

Gry og Millis blogg sa...

Glemte dette: Vi har verdens beste "Gammel-matte" i Småland i Sverige. Yvonne driver et stort oppdrett, men har tid til oss alle allikevel.... Skal noen dra til Sverige for å kjøpe valp, så kan jeg på det varmeste anbefale Rödmossa!

Nina og Bonnie sa...

Milli er sååå vakker.Charlie har mistet valpepelsen nå. Han har jo nesten ikke pels igjen.

Men husk lapphunden har en vinterfarge og en sommerfarge. Alle blir mørkere om vinteren. Charlie er nesten hvit om sommeren og veldig gul om vinteren. Sånn er det sikkert med Nalle også.

Anonym sa...

Søte søte Milli. Hun er så sjarmerende :) Jeg gleder meg til å treffe henne "i virkeligheten" :)